IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Те са на наборна служба и не са въоръжени, и никой няма да ги прати да се сражават тях. Украинците не знаят ли какви са, от небето падат сигурно. Войници но без право да участват в бойни действия. Нищо не им правят, те ги пленяват.
    Наборни войници, но не били въоражени??!
    Трейдърчо ти в казарма ходил ли си бре?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Vergil1975

      В предишния си коментар пишеш,че са войници, сега били цивилни.Да не сте се сменили кой да е на смяна и да не знаете предишния какво е писал.
      Те са на наборна служба и не са въоръжени, и никой няма да ги прати да се сражават тях. Украинците не знаят ли какви са, от небето падат сигурно. Войници но без право да участват в бойни действия. Нищо не им правят, те ги пленяват.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Живот в окупация ... в Русия
        https://www.youtube.com/watch?v=r9v3F15Vwd8

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
          Ясно е как ще завърши Курската офанзива.
          И все пак, щетите върху имиджа на Русия са умопомрачителни. Една седмица 2000 украинци кръстосват няколко десетки руски села и хаоса в руската армия е смазващ. Това ли е алтернативата на НАТО? Бедните бабушки със забрадките пред разнебитени зелени къщурки с дървени огради ли са алтернативата на немските и френските села?
          Тая офанзива както и похода на Пригожин показва, че руската армия има сериозни проблеми. Особено като трябва да се импровизира,просто не знаят какво да правят,а и не могат.Голям кеф е да си представя физиономията на оня хомосексуалист в Кремъл.
          Признавам си,че не съм очаквал такава съпротива от украинците. Но им свалям шапка за куража.
          Last edited by Vergil1975; 14.08.2024, 16:49.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Те ще започнат в един момент антитеростична операция срещу нахлулите части, няма да използват армия срещу тях а специални части от вътрешния ред. Не смятат че ВСУ са армия. Ще ги третират като организирана престъпна група.
            Специални части срещу армия наистина само руснаците може да са толкова тъпи да го направят.Като на летището край Киев,където спецчастите им бяха унищожени.
            Не че са слаби професионалисти,ама само дебил може да нареди с автомати да се бият срещу танкове.

            Коментар


            • https://www.facebook.com/reel/465144693073071

              Коментар




              • Това видео да не го гледат руснаци, защото ще изпаднат в тежка депресия

                Коментар


                • Ясно е как ще завърши Курската офанзива.
                  И все пак, щетите върху имиджа на Русия са умопомрачителни. Една седмица 2000 украинци кръстосват няколко десетки руски села и хаоса в руската армия е смазващ. Това ли е алтернативата на НАТО? Бедните бабушки със забрадките пред разнебитени зелени къщурки с дървени огради ли са алтернативата на немските и френските села?

                  Коментар


                  • САЩ обявяват нови санкции срещу Русия

                    САЩ обявиха нови санкции срещу Русия. Московската борса, Националният клирингов център, Националният депозитар за разплащания и Arctic LNG попаднаха под новите ограничения. Общо над 30 физически лица и повече от 200 юридически лица бяха добавени към списъка със санкции. Освен това от 12 септември САЩ забраниха предоставянето на софтуерни и ИТ услуги на всички лица в Русия. Руското външно министерство заяви, че Москва „няма да остави такива агресивни действия без отговор“.
                    Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) към Министерството на финансите на САЩ е наложила санкции срещу Московската борса, се посочва в съобщение на уебсайта на агенцията. Ограниченията са наложени срещу Националния клирингов център (НКЦ) и Националния депозитар за разплащания (НДР). В списъка със санкции са включени общо над 30 физически лица и над 200 юридически лица.

                    Под санкциите на САЩ попаднаха също така Arctic LNG-1 и Arctic LNG-3, Газпром Инвест, застрахователната компания Согаз, Мурманск СПГ, Русгаздобича, Синара Транспорт Машини Холдинг, Елга и Елгаугол, Русгаздобича, Селигдар Голд и Амурския металургичен комбинат. Санкции бяха наложени и срещу движението на децата и младежите „Движение на първите“.

                    Сред лицата, на които са наложени ограничения, са ръководителят на Гагаузия Евгения Гуцул, бившият ръководител на проекта за международно автомобилно рали „Пътят на коприната“ Булат Янборисов, генералният директор на ООО „Русхималянс“ Кирил Селезнев, Олег Шпаков, изпълнителен директор на „Белорусинотехника“, Инна Швенк, омбудсман по правата на човека в Луганската народна република, Иван Кусов, ръководител на Министерството на образованието на ЛНР, Никита Нагорни, олимпийски шампион по художествена гимнастика и ръководител на основния състав на Унармия.

                    В обяснението на санкциите се посочва, че мерките са насочени срещу повече от 300 физически и юридически лица както в Русия, така и в чужбина, включително в Азия, Близкия изток, Европа, Африка, Централна Азия и Карибския басейн. Стоките и услугите на тези лица, твърди OFAC, „позволяват на Русия да подкрепя военните си усилия и да заобикаля санкциите“. Освен това агенцията предупреди за рисковете от вторични санкции срещу чуждестранни банки за транзакции с руски финансови институции, включително Сбербанк и ВТБ.

                    Освен това САЩ забраниха предоставянето на софтуерни и ИТ услуги на когото и да било в Русия. „Министерството на финансите на САЩ, съгласувано с Държавния департамент, издаде ново определение съгласно изпълнителна заповед 14071, с което се забранява предоставянето на консултантски услуги и услуги по проектиране на ИТ; услуги по поддръжка на ИТ; и облачни услуги за софтуер за управление на предприятия и софтуер за проектиране и производство на което и да е лице в Руската федерация“, се казва в изявление на уебсайта на агенцията.

                    Решението ще влезе в сила на 12 септември.

                    Коментар



                    • Коментар


                      • США объявили новые санкции против России

                        США объявили новые санкции против России. Под новые ограничения попали Московская биржа, Национальный клиринговый центр, Национальный расчетный депозитарий и «Арктик СПГ». Всего в санкционный список были добавлены более 30 физлиц и более 200 юрлиц. Кроме того, США с 12 сентября запретили предоставление услуг в сфере программного обеспечения и IT любому лицу на территории России. В российском МИД заявили, что Москва «не оставит подобные агрессивные действия без ответа»
                        Управление по контролю за иностранными активами Минфина США (OFAC) ввело санкции против Московской биржи, следует из заявления на сайте ведомства. Ограничения введены против Национального клирингового центра (НКЦ) и Национального расчетного депозитария (НРЦ). Всего в санкционный список добавлены более 30 физических лиц и более 200 юридических лиц.

                        Под санкции США также попали «Арктик СПГ — 1» и «Арктик СПГ — 3», «Газпром инвест», страховая компания «Согаз», «Мурманский СПГ», «Русгаздобыча», холдинг «Синара — транспортные машины», «Эльга» и «Эльгауголь», «Русгаздобыча», «Золото Селигдара» и Амурский металлургический комбинат. Санкции также введены против движения детей и молодежи «Движение первых».

                        Среди физлиц под ограничениями оказались глава Гагаузии Евгения Гуцул, бывший руководитель проекта международных автомобильных ралли «Шелковый путь» Булат Янборисов, генеральный директор ООО «Русхимальянс» Кирилл Селезнев, исполнительный директор ОАО «Беларусьрезинотехника» Олег Шпаков, уполномоченный по правам человека в Луганской Народной Республике Инна Швенк, глава Минобразования ЛНР Иван Кусов, олимпийский чемпион по спортивной гимнастике и начальник главного штаба «Юнармии» Никита Нагорный.

                        В пояснении к санкциям говорится, что меры направлены против более чем 300 физических и юридических лиц как в России, так и за ее пределами, в том числе в Азии, на Ближнем Востоке, в Европе, Африке, Центральной Азии и Карибском бассейне. Товары и услуги этих лиц, как утверждает OFAC, «позволяют России поддерживать свои военные усилия и обходить санкции». Кроме того, ведомство предупредило о рисках вторичных санкций против иностранных банков за операции с российскими финансовыми организациями, включая Сбербанк и ВТБ.

                        Кроме того, США запретили предоставление услуг в сфере программного обеспечения и IT любому лицу на территории России. «Минфин США в консультации с Государственным департаментом издало новое определение в соответствии с Исполнительным приказом 14071, которое запрещает поставку любому лицу в Российской Федерации консультационных и проектных услуг в области IT; услуг по поддержке IT и облачных услуг для программного обеспечения управления предприятием и программного обеспечения для проектирования и производства», — говорится в заявлении на сайте ведомства. Определение вступит в силу 12 сентября.

                        Коментар


                        • Те ще започнат в един момент антитеростична операция срещу нахлулите части, няма да използват армия срещу тях а специални части от вътрешния ред. Не смятат че ВСУ са армия. Ще ги третират като организирана престъпна група.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • barbaron, те имат сериозни грехове, но не са тези за които плямпаш. Първия е разпада на бившия соц.лагер за да могат да продават суровините си на Запад срещу хубави стоки, а не срещу домати, краставици и пиперкии консерви. Дори открито го казваха онези които ги ръководеха тогава. Втория е продажба за пари на технологии, които са били пазени и могат да предизвикат катастрофа или приложението им като оръжие с много голяма мощност и масово въздействие..ПРОДАДЕНИ ЗА ПАРИ ! Третия е приемане на Западните стандарти в работата на специалните служби, на запад е прието да са ортаци с дявола в тази работа и руснаците и те клъвнали по това нещо. Имат много грехови и ще ги изплащат, ще трябва да ги изкупят и да се поправят, иначе няма да стане да се възтановят.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Още един

                              Коментар



                              • Коментар

                                Working...
                                X