If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Ей ако ми беше работник, всяка сутрин щях да те карам да пееш химна на България и да рецитираш ,,Аз съм българче" барим ти избия тия глупости за Русия от главата.
На тоя психопат мястото му е в Карлуково, ти на работа ще го взимаш
?! Докъде се докараха соросоидните русофоби, драги зрители, и читатели.... да реват и да са тръшкат защо Путин не използва ядрена бомба върху Украйна ?!
Това не ви ли прилича на психопатия ?
Маймунчик, кво да им гледаш на Таурусите - те няма да променят нищо, защото летят бавно и лесно се прехващат...
Абе ти да видиш Парадокс: Маймун, който зее, че бил обичал #404, и заедно в същото време, че не били употребили ТЯО по същата тази #404."Логиката" му остава неразбираема за мен.
Ей ако ми беше работник, всяка сутрин щях да те карам да пееш химна на България и да рецитираш ,,Аз съм българче" барим ти избия тия глупости за Русия от главата.
спри да ме цитираш - ти не си ми интересен и си ниска топка за мен......
Работник ? ?
аз от 2009 не работя .............. Юркам такива като теб по цял ден , само с телефони ..........А за избиване , може .... но само ако посрещнеш РУСНАЦИТЕ с мен , пеейки '' Катюша '' ............
Егаси му и глупостите сбити в 2 -3 реда .... Това даже и агро - холхозника трудно го прави .....
РУСИЯ не е агресор , РУСИЯ се отбранява ..... И това което се мъчите да внушите с арменчето , и ония с маймунския аватар са ПЪЛНИ умнокрасиви либерастки глупотевини .....
За едно беше прав някой , но не мога да ви следя разклоненията и смяната на никове за да съм точен : РУСИЯ ще воюва с Европа , но не по свое желание ... Ще бъде принудена , както беше принудена с Окрайнината си .....
И разбира се : ТОТАЛНО ЩЕ ПОБЕДИ нефелната западна европа , която вече е европа на либерасти джендъри , пакистанци , мароканци , индиици , африканци и всетаки подобная гмеж .....
Никой разумен Човек , и съмнение няма , че ако целта на РУСИЯ е тотална война за територия или нещо друго ...... за 3 дни е в Брюксел и Лондон .......
С бригади за разчистване .....само че ...............
СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/shorts/oDSHznwWAe8 , руснаците не приемат украинците за свои врагове. Украинката казва - в Украйна са зли ! Не и трябва на Русия да ги напада с ракети, те с това нещо ще ги победят и сложат на място. Просто предстои да се случи, въпрос на време е.
Конфликтите винаги се печелят от хора, които не предизвикват отвращение. Народа рано или късно ще се отврати от другите.
Егаси му и глупостите сбити в 2 -3 реда .... Това даже и агро - холхозника трудно го прави .....
РУСИЯ не е агресор , РУСИЯ се отбранява ..... И това което се мъчите да внушите с арменчето , и ония с маймунския аватар са ПЪЛНИ умнокрасиви либерастки глупотевини .....
За едно беше прав някой , но не мога да ви следя разклоненията и смяната на никове за да съм точен : РУСИЯ ще воюва с Европа , но не по свое желание ... Ще бъде принудена , както беше принудена с Окрайнината си .....
И разбира се : ТОТАЛНО ЩЕ ПОБЕДИ нефелната западна европа , която вече е европа на либерасти джендъри , пакистанци , мароканци , индиици , африканци и всетаки подобная гмеж .....
Никой разумен Човек , и съмнение няма , че ако целта на РУСИЯ е тотална война за територия или нещо друго ...... за 3 дни е в Брюксел и Лондон .......
В последните 42 години съм свикнал да общувам с хора,
които си изразяват конкретно, кратко ясно мисълта,
вместо да се крият зад мъгляви увъртания, морфичен резонанс и словесна идиосинкретичност
Затова, ако изкаш да продължим да дискутираме (без ИИ ),
реформулирай си тезите кратко, ясно, конкретно.
Например:
за каква "кражба" пишеш, кой кои договори е нарушил,
кой кого бута от какъв стол, какво общо имат бабите и хурките с темата,
за какви "невежи образни конструкти" бръщолевиш,
каква фактология обясняваш "интерсубективно" и т.н. и т.н.
Памперсляк ................... само 4 мароканци - рибари , не разбраха че си копирал поста на Пинокио и си го напостил на ИИ за отговор....
Оттам , дори не си си направил труда малко да го промениш ............. Лъщи на ИИ , та не се трае .....
Няма лошо .....просто говори отчетливо за твоето IQ ................
1) Ако русите имаха ташаци извън китайската шепа, отдавна щяха да са изпозлвали поне мръсна бомба или тактическо ядрено оръжие. Орките плашат гаргите вече четвръта година с едно и също и е изумително, че все още има хора, които се връзват и претендират, че наистина са разтревожени.
?! Докъде се докараха соросоидните русофоби, драги зрители, и читатели.... да реват и да са тръшкат защо Путин не използва ядрена бомба върху Украйна ?!
Това не ви ли прилича на психопатия ?
Сега да видим Таурусите. На час по лъжичка, както обикновено, но може и да е за добро.Чакаме ги да имплодират сами. Аз съм скептик, но може пък да има и приятна изненада.
Маймунчик, кво да им гледаш на Таурусите - те няма да променят нищо, защото летят бавно и лесно се прехващат...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Да, де, ама днес нямаме идеологически сблъсък, налице е опит за взломна кражба, която да бъде записана в новата история. Има международни договори за колективна сигурност, които са само между страните постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН. И там са разписани именно тези работи. Но понеже Русия изпадна в малко неловкото положение на исторически махмурлия, и американците решиха да я бутнат от стола, който е заемала. Е, хубаво, мислели са го едно, ама ето на - получава се друго. Именно това е трябвало да сметнат умните глави в американския елит. Може би е имало такива, но е нямало кой да ги чуе. И не виждам никого тук, дето се лайквате като паласунгери, да говори разбираемо за случващото се и връзката с предходни събития в исторически план. Да вземем Груеца, например, срещу когото можете да извадите единствено на баба си хурката, за да изпредете на нея невежите си образни конструкти. И да ползваш ИИ, трябва да можеш да навързваш фактите. Обяснението на дадена фактология е интерсубективно занимание и поради това човек следва да бъде нащрек със срещата с ИИ. Или казано по-простичко, за да не ти натежи на въображението - иска си се да имаш глава на раменете, а не записвачка.
В последните 42 години съм свикнал да общувам с хора,
които си изразяват конкретно, кратко ясно мисълта,
вместо да се крият зад мъгляви увъртания, морфичен резонанс и словесна идиосинкретичност
Затова, ако изкаш да продължим да дискутираме (без ИИ ),
реформулирай си тезите кратко, ясно, конкретно.
Например:
за каква "кражба" пишеш, кой кои договори е нарушил,
кой кого бута от какъв стол, какво общо имат бабите и хурките с темата,
за какви "невежи образни конструкти" бръщолевиш,
каква фактология обясняваш "интерсубективно" и т.н. и т.н.
имам чуството, че си астрален близнак на лилипутин (медведев)
от рано си започнал
наздраве
Чувството ти е същото , като 10 годишното ''чувство'' за балонЯ на имотите ..... Мисля че си астрален близнак на някой, който плува без гащи , и е опънал ластика на горнището , до идване на вълната .......
Не съм започвал тази вечер , а и не пия без повод ....
За разлика от теб - сипваш си всяка вечер по едно малко ( толкова носиш) , докато чакаш да се върне жената от работа , към 23:45 .....
И все пак Наздраве ти ..... Но съвета ми е - лягай си , не я чакай ..... И с теб и без теб ........
Някои привърженици на Украйна признават, че Русия се е насочила към церемония по награждаване на военните, но твърдят, че страничните щети за цивилни са неприемливи.
Вероятно , да приемем , че може и да е така ........ но има един очевиден проблем.
Това са същите хора, които аплодират израелските килимни бомбардировки на Газа, американските удари срещу жилищни сгради в Йемен и украинските терористични атаки срещу руски цивилни в Донбас, Белгород, Курск и т.н.
Предвид този контекст, любезно ги призовавам да млъкнат и да вървят...... по дяволите......
СЛАВА НА РУСИЯ !!!!!!!!!!!
имам чуството, че си астрален близнак на лилипутин (медведев)
от рано си започнал
наздраве
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Някаква малоумна Русия описвате - бутат я от стола, плаши се от няма и 3000 щика.
Коментирайте факта, че САЩ след няма 500х. жертви, стават световен хегемон, като побеждават технологично по-развит противник,
а Путинията след милион жертви, срещу недодържава, постигна Запорожката и област да с център Мелитопол? Друго?
Елементарно, Уотсън, ама не е толкоз елементарно. То и българите не искаха да живеят в България след падането на "стената". Но това предпоставя ли извода, че България не трябва да съществува? Не, нали. Същото е и с Украйна, чиято история е и съветска, и руска, и няма как да стане Западна. Хората са едно, държавните образувания са друго. Хората са индивидуално, семейно и групово несъзнавано, а държавата е "колективно несъзнавано" - културно универсално, и е архетип. Човекът си вдига кура и отива в Лондон да бере ягоди и е доволен, че видял бикините на Кейт Мидълтън през оградата на Бъкингам, а държавата остава да бие камбаните. Има много голяма разлика, но тя е заровена толкоз дълбоко, че ти трябва тротинетка до недрата на Земята. Има науки, които обясняват тези неща и лицемерието е, че те са известни на кукловодите, но хранят хората с фураж от смлени опорки.
Хехе няма контроверс - при демокрациите институциите следват хората. Още от времената на Кромуел. Малко сложно за обяснение на хора оформени в диктатури. При диктатурите хората са премазвани и подчинявани на институциите - “ще народят жените пак деца” да мрат на фронта - простичък пример.
Коментар