Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не само не отслабват САЩ влиянието си ами го и засилват.Саудитска Арабия и Япония ще инвестират по 1 трилион долара в САЩ, Индия също засилва сътрудничеството си със САЩ.Европейските лидери и те ходят на крака при Тръмп. Тепърва ще има изненади като присъединяването на Гренландия и САЩ ще станат още по-силни.
- 6 Харесвания
Коментар
-
И аз не го харесвам как действа. Тръмп го защитава засега ама досега Ванс има две сериозни изцепки,от които САЩ не печелят нищо.Егото му е прекалено голямо и ми се струва, че е тип женско его.С тия нарисувани вежди ми се струва, че е на другият бряг и се държи по женски.
И стига с тия щуротии със зодиите.И аз съм лъв ама знам кога и как да се държа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение
Реално САЩ са страна по съглашение, по силата на което 1900 ядрени заряда заминават от Украйна по посока Русия, като в замяна гарантират териториалната цялост на Украйна, съответно днес става ясно какъв гарант са. Повечето американци изобщо не разбират какви ужасяващи последици за държавата им, а също и за самите тях, ще има това, че САЩ собственоръчно ликвидират статута си на лидер в Западното полукълбо / т.нар. Pax Americana /. Това е статут, изграждан почти цяло столетие и в момента пред очите ни заминава в канала. Благодарение на този си статут САЩ се превърнаха в една от най-богатите държави в света, но това ще приключи, ако оранжевия клоун и неговия малоумен вицепрезидент не бъдат отстранени от Белия дом. В момента маймуната / Китай / е клекнала на брега на реката и чака да види чий труп ще премине по нея - трупа на тигъра / САЩ / или този на мечката / Русия /. Ако Украйна падне, а към настоящия момент се очертава или това, или мирно съглашение при условията на Русия, това ще означава по течението да мине трупа на САЩ. След това е въпрос на време Тайван да предаде ключовете от острова на Китай, цялата система за безопасност в Европа и Югоизточна Азия да се разпадне, а вероятно между 15-20 държави да се сдобият с ядрено оръжие - Германия, Полша, Южна Корея, Япония, Турция.
Случващото се в САЩ е катастрофа с дългосрочни последици за целия свят.
Е, ако е така, струват ли си разходите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Ами или да помагат или да не го правят! Това с извиването на ръцете...., ами да го духат. Такава помощ и аз не искам.
ЕТо ти една подобна ситуация. На борда на кораб става спречкване между двама и по-силният изхвърля през борда по-слабия. Ти си капитана и му хвърляш въже, обаче ще го издърпаш на борда на кораба, ако се съгласи да ти прехвърли собствеността си. И на всичкото отгоре не му даваш гаранция, че тоя който го е изхвърлил няма да го направи отново.
- 1 like
Коментар
-
А щом помагат на Украйна значи така са преценили,но не са длъжни да го правят.
ЕТо ти една подобна ситуация. На борда на кораб става спречкване между двама и по-силният изхвърля през борда по-слабия. Ти си капитана и му хвърляш въже, обаче ще го издърпаш на борда на кораба, ако се съгласи да ти прехвърли собствеността си. И на всичкото отгоре не му даваш гаранция, че тоя който го е изхвърлил няма да го направи отново.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение
Реално САЩ са страна по съглашение, по силата на което 1900 ядрени заряда заминават от Украйна по посока Русия, като в замяна гарантират териториалната цялост на Украйна, съответно днес става ясно какъв гарант са. Повечето американци изобщо не разбират какви ужасяващи последици за държавата им, а също и за самите тях, ще има това, че САЩ собственоръчно ликвидират статута си на лидер в Западното полукълбо / т.нар. Pax Americana /. Това е статут, изграждан почти цяло столетие и в момента пред очите ни заминава в канала. Благодарение на този си статут САЩ се превърнаха в една от най-богатите държави в света, но това ще приключи, ако оранжевия клоун и неговия малоумен вицепрезидент не бъдат отстранени от Белия дом. В момента маймуната / Китай / е клекнала на брега на реката и чака да види чий труп ще премине по нея - трупа на тигъра / САЩ / или този на мечката / Русия /. Ако Украйна падне, а към настоящия момент се очертава или това, или мирно съглашение при условията на Русия, това ще означава по течението да мине трупа на САЩ. След това е въпрос на време Тайван да предаде ключовете от острова на Китай, цялата система за безопасност в Европа и Югоизточна Азия да се разпадне, а вероятно между 15-20 държави да се сдобият с ядрено оръжие - Германия, Полша, Южна Корея, Япония, Турция.
- 1 like
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=GCIo1PlDyyw - сарийски говори за ресурсите на украйна и казва че всичко отдавна е парцелирано
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разликата е,че полицията е длъжна да защитава гражданите на държавата, докато САЩ с нищо не са задължени на Украйна.
- 5 Харесвания
Коментар
-
не е добре......
няма го балбалоня с десетките клипове за аха - аха и укрите влизат в Кремъл....
няма го заткчо с ''дечица , една плевня в Краснодар гори ''
няма го Россимирката да оплюе росотрепките и Путин ....
оставени са само русофоби от миманса ... да се упражняват и тренират в губеща позиция ....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Ванс (типичен лъв) по лъвски осра нещата. Помни ми думата - след още една изцепка като вчерашната ще го натирят в девета глуха. Такт си требе за някои работи, не само фукня и дебелащина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. Ванс (типичен лъв) по лъвски осра нещата. Помни ми думата - след още една изцепка като вчерашната ще го натирят в девета глуха. Такт си требе за някои работи, не само фукня и дебелащина.
И стига с тия щуротии със зодиите.И аз съм лъв ама знам кога и как да се държа.Last edited by mirodes; 01.03.2025, 15:51.
- 1 like
Коментар
-
Щом не са длъжни с нищо да си седят на задника и да оставят други да се оправят с тая работа! Проблема е обаче егото, престижа на Америка, че е хегемон, който не може да реши този конфликт. За това без да са длъжни, се месят.
Да не бяха се намесвали тогава и в началото на конфликта. Не бяха длъжни с нищо. Руснаците щяха да си превземат мирно и тихо Украйна и никой нямаше да пострада, така ли е
- 1 like
Коментар
-
Щом не са длъжни с нищо да си седят на задника и да оставят други да се оправят с тая работа! Проблема е обаче егото, престижа на Америка, че е хегемон, който не може да реши този конфликт. За това без да са длъжни, се месят.
Да не бяха се намесвали тогава и в началото на конфликта. Не бяха длъжни с нищо. Руснаците щяха да си превземат мирно и тихо Украйна и никой нямаше да пострада, така ли е
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Ами,щото подписването е щяло да стане след тази среща пред медиите. Но Тръмп се е ядосал и е изгонил Зеленски.
И Тръмп не се е подигравал за външният вид на Зеленски, а един журналист го попита защо не носи костюм.Тръмп изобщо не коментира тоя въпрос.
В случая Зеленски реагира прекалено емоционално на въпрос на Ванс,скараха се двамата и се включи и Тръмп, който се ядоса от тая кавга. Не че не е бил прав Зеленски, ама като отиваш да молиш за помощ в Белият дом трябва да оставиш егото си на заден план.А по възможност да говориш колкото се може по-малко. Както японският премиер,който на въпроса дали Япония ще отвърне на САЩ ако им наложат мита той каза,че на хипотетична ситуация няма да отговори.Зеленски трябваше само да кима, а не да се кара с Ванс и Тръмп.
- 1 like
Коментар
Коментар