IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Да, когато интересите са над морала и справедливостта, оставаш в историята като един мишок!
    Историята винаги се чете различно от различните хора. И къде му е проблема с морала-че иска да си върне парите на данъкоплатците ли?

Коментар

Това повтаряш само. Нека стане, тогава ще говорим. Силни друг път! Никога американски президент не е падал толкова ниско с поведението си! Срам за Америка е този! Като го виждат какъв е дебил, накрая всички ще го изиграят, и китайци, и руснаци, и европейци, че и африканците!
      Те затова му ходят на крака в Белият дом всички световни лидери, без китаеца, а Путин го кани да разработва находищата в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Такива аналогии за междудържавни отношения са неадекватни. Всяка държава си преследва интересите и никой на никого не е длъжен, освен естествено ако няма договор за военна взаимопомощ като НАТО.
        Да, когато интересите са над морала и справедливостта, оставаш в историята като един мишок!

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
          И на мен ми е странен този Ванс, комунист ли е, какъв е, с най-богатия човек на света ще правят олигархично-комунистична утопия ли, не знам?

[ATTACH=CONFIG]n4253497[/ATTACH]
          Като му гледам тая снимка е ясно,че е обратен.Фланелката с надпис СССР нищо не значи, просто младежка изцепка.
          Но досега направи два абсолютно безсмислени скандала-в Мюнхен и вчера със Зеленски. Той и Тръмп ги плещи какви ли не,ама винаги е с някаква цел.А скандалите на Ванс в Мюнхен и вчера бяха безсмислени.Типично по женски да си начеше егото. Той вреди на Тръмп с това си поведение.

Коментар

Такива аналогии за междудържавни отношения са неадекватни. Всяка държава си преследва интересите и никой на никого не е длъжен, освен естествено ако няма договор за военна взаимопомощ като НАТО.
            НАТО, поне по заявената отначало идея, трябваше да бъде отбра ителен алианс. С нападението срещу Сърбия 1999-та, идеята бе опорочена и лесна, с разширението на изток, същината. Да, обаче, нещата се объркаха и сега, всеки ще се спасява поединично. Така излиза, на практика. Само война (която, изначално, е обречена) им липсва на щатите, при разгарящата се конкуренция с Китай. Та, ако някой не разбира, ТРЪМП ПОЛАГА ОТЧАЯНИ УСИЛИЯ ДА ОПАЗИ ЩАТИТЕ ОТ ГИБЕЛ И РАЗРУХА И УМНИТЕ ХОРА, ЩЕ ГО ОЦЕНЯТ ПО ДОСТОЙНСТВО.

Коментар

Не само не отслабват САЩ влиянието си ами го и засилват.Саудитска Арабия и Япония ще инвестират по 1 трилион долара в САЩ, Индия също засилва сътрудничеството си със САЩ.Европейските лидери и те ходят на крака при Тръмп. Тепърва ще има изненади като присъединяването на Гренландия и САЩ ще станат още по-силни.
              Това повтаряш само. Нека стане, тогава ще говорим. Силни друг път! Никога американски президент не е падал толкова ниско с поведението си! Срам за Америка е този! Като го виждат какъв е дебил, накрая всички ще го изиграят, и китайци, и руснаци, и европейци, че и африканците!

Коментар

И аз не го харесвам как действа. Тръмп го защитава засега ама досега Ванс има две сериозни изцепки,от които САЩ не печелят нищо.Егото му е прекалено голямо и ми се струва, че е тип женско его.С тия нарисувани вежди ми се струва, че е на другият бряг и се държи по женски.
                И стига с тия щуротии със зодиите.И аз съм лъв ама знам кога и как да се държа.
                И на мен ми е странен този Ванс, комунист ли е, какъв е, с най-богатия човек на света ще правят олигархично-комунистична утопия ли, не знам?

Click image for larger version

Name:	0-02-05-184216b494fd5ef2c94c7bf0cbcf4ec816e9c127aeb3c3e73ae7ca2557b3e92b_c6894eae73402406.jpg
Views:	1
Size:	30.4 КБ
ID:	4253497

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

Реално САЩ са страна по съглашение, по силата на което 1900 ядрени заряда заминават от Украйна по посока Русия, като в замяна гарантират териториалната цялост на Украйна, съответно днес става ясно какъв гарант са. Повечето американци изобщо не разбират какви ужасяващи последици за държавата им, а също и за самите тях, ще има това, че САЩ собственоръчно ликвидират статута си на лидер в Западното полукълбо / т.нар. Pax Americana /. Това е статут, изграждан почти цяло столетие и в момента пред очите ни заминава в канала. Благодарение на този си статут САЩ се превърнаха в една от най-богатите държави в света, но това ще приключи, ако оранжевия клоун и неговия малоумен вицепрезидент не бъдат отстранени от Белия дом. В момента маймуната / Китай / е клекнала на брега на реката и чака да види чий труп ще премине по нея - трупа на тигъра / САЩ / или този на мечката / Русия /. Ако Украйна падне, а към настоящия момент се очертава или това, или мирно съглашение при условията на Русия, това ще означава по течението да мине трупа на САЩ. След това е въпрос на време Тайван да предаде ключовете от острова на Китай, цялата система за безопасност в Европа и Югоизточна Азия да се разпадне, а вероятно между 15-20 държави да се сдобият с ядрено оръжие - Германия, Полша, Южна Корея, Япония, Турция.

Случващото се в САЩ е катастрофа с дългосрочни последици за целия свят.
                  Съгласен, факт. Само че, какъв избор има "тигърът"? (Те, така или иначе, тю-тю, поне бомби да не им падат по главите дома.) Иначе, представи си, че и цяла Европа, разработи ЯО. Мислиш ли че, ще го използва (за друго, освен да.плаши)? ТОВА, ще ли и даде други ресурси? Вода, газ, нефт, редкоземни метали, уран? (Аз ме виждам, как.)
                  Е, ако е така, струват ли си разходите?

Коментар

Ами или да помагат или да не го правят! Това с извиването на ръцете...., ами да го духат. Такава помощ и аз не искам.
                    ЕТо ти една подобна ситуация. На борда на кораб става спречкване между двама и по-силният изхвърля през борда по-слабия. Ти си капитана и му хвърляш въже, обаче ще го издърпаш на борда на кораба, ако се съгласи да ти прехвърли собствеността си. И на всичкото отгоре не му даваш гаранция, че тоя който го е изхвърлил няма да го направи отново.

Коментар

А щом помагат на Украйна значи така са преценили,но не са длъжни да го правят.
                      Ами или да помагат или да не го правят! Това с извиването на ръцете...., ами да го духат. Такава помощ и аз не искам.
                      ЕТо ти една подобна ситуация. На борда на кораб става спречкване между двама и по-силният изхвърля през борда по-слабия. Ти си капитана и му хвърляш въже, обаче ще го издърпаш на борда на кораба, ако се съгласи да ти прехвърли собствеността си. И на всичкото отгоре не му даваш гаранция, че тоя който го е изхвърлил няма да го направи отново.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веселият_мелничар Разгледай мнение

Реално САЩ са страна по съглашение, по силата на което 1900 ядрени заряда заминават от Украйна по посока Русия, като в замяна гарантират териториалната цялост на Украйна, съответно днес става ясно какъв гарант са. Повечето американци изобщо не разбират какви ужасяващи последици за държавата им, а също и за самите тях, ще има това, че САЩ собственоръчно ликвидират статута си на лидер в Западното полукълбо / т.нар. Pax Americana /. Това е статут, изграждан почти цяло столетие и в момента пред очите ни заминава в канала. Благодарение на този си статут САЩ се превърнаха в една от най-богатите държави в света, но това ще приключи, ако оранжевия клоун и неговия малоумен вицепрезидент не бъдат отстранени от Белия дом. В момента маймуната / Китай / е клекнала на брега на реката и чака да види чий труп ще премине по нея - трупа на тигъра / САЩ / или този на мечката / Русия /. Ако Украйна падне, а към настоящия момент се очертава или това, или мирно съглашение при условията на Русия, това ще означава по течението да мине трупа на САЩ. След това е въпрос на време Тайван да предаде ключовете от острова на Китай, цялата система за безопасност в Европа и Югоизточна Азия да се разпадне, а вероятно между 15-20 държави да се сдобият с ядрено оръжие - Германия, Полша, Южна Корея, Япония, Турция.

Не само не отслабват САЩ влиянието си ами го и засилват.Саудитска Арабия и Япония ще инвестират по 1 трилион долара в САЩ, Индия също засилва сътрудничеството си със САЩ.Европейските лидери и те ходят на крака при Тръмп. Тепърва ще има изненади като присъединяването на Гренландия и САЩ ще станат още по-силни.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=GCIo1PlDyyw - сарийски говори за ресурсите на украйна и казва че всичко отдавна е парцелирано

Коментар

Разликата е,че полицията е длъжна да защитава гражданите на държавата, докато САЩ с нищо не са задължени на Украйна.

Коментар

• не е добре......
                              няма го балбалоня с десетките клипове за аха - аха и укрите влизат в Кремъл....
                              няма го заткчо с ''дечица , една плевня в Краснодар гори ''
                              няма го Россимирката да оплюе росотрепките и Путин ....

оставени са само русофоби от миманса ... да се упражняват и тренират в губеща позиция ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Ванс (типичен лъв) по лъвски осра нещата. Помни ми думата - след още една изцепка като вчерашната ще го натирят в девета глуха. Такт си требе за някои работи, не само фукня и дебелащина.
                                Това - едва ли. Той се постара да вразуми наркоманчето но, онО се вече беше разлютило и наака, каквото можа.

Коментар

Working...
                                X