If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
дай да дефинираме кураж
това да си изтребиш народа и да унищожиш държавата за пари
кураж ли е по твоите представи
не знам, колко си следил сагата
но още на преговорите в турция имаше
чудесни условия за украина
искаха се само няколко неща от рода да не преследват рускоговоряшите
и да не забраняват езика
и изведнъж довтаса британския перчем
и му вдъжна кураж на малкия комедиант
...в някакви банкови сметки предполагам
освен тези се искаха още " няколко неща" - да се запише в конституцията на Украйна че никога няма да влезе в НАТО, да си намали армията до 100 000, да отстъпи на Русия Донетска, Луганска, Херсонска и Запорожка области .Даже Путя вече ги беше включил в състава на Русия- с 2 думи пълна капитулация. Руския никой никога не го е забранявал в Украйна- половината в армията говорят на руски, половината им от блогерите също, дори Зеленски го ползва, когато говори пред руски канал.
cyclop, прекалено много драматургия, за да не е драма. В интерес на истината и армията не Зеленски не гори от желание да измират, прибират им парите, но много малко дават. Поразиите на фронта ги правят надъхани лумпени.
нито ванс нито тръмп могат да се мерят със зеленски - като кураж
това, че реднеците ги избраха да водят САЩ не означава, че те са сащ - тепърва ще стане ясно.
Голям кураж-стои плътно охраняван в Киев и праща войниците на фронта.
А за Тръмп гласуваха над 77 милиона души.Много реднеци в тоя САЩ. А и някой реднек с 1000 глави добитък и 100 хиляди декара насаждения със сигурност е много по-полезен от някой вишист с никому ненужни знания.Да не говорим за финансовото им състояние.
това, че реднеците ги избраха да водят САЩ не означава, че те са сащ - тепърва ще стане ясно.
Не е късно да се информираш за някои специфики на американската култура. Примерно, карни. Може би, понеже доста години съм слушал шоуто на бившият карни Рон Бенингтън, та ми е доста лесно да разпознавам номерата.
дай да дефинираме кураж
това да си изтребиш народа и да унищожиш държавата за пари
кураж ли е по твоите представи
не знам, колко си следил сагата
но още на преговорите в турция имаше
чудесни условия за украина
искаха се само няколко неща от рода да не преследват рускоговоряшите
и да не забраняват езика
и изведнъж довтаса британския перчем
и му вдъжна кураж на малкия комедиант
...в някакви банкови сметки предполагам
Едната ми версия е, че джуджето Зеленски имаше ясен сценарий, но се опита да импровизира и да си надгради репликите, което доведе до раздразнението на по-опитните актьори и го изгониха от сцената. Втората версия, която е по-вероятна, е че сценарият изискваше heel turn за персонажът Зеленски, за да може публиката да се радва и да ръкопляска, когато таг-тиймът на добрите го тръшне през масата и го изхвърли от ринга. Чакам някой бейбифейс да поеме ролята на президент на Украйна.
Едната ми версия е, че джуджето Зеленски имаше ясен сценарий, но се опита да импровизира и да си надгради репликите, което доведе до раздразнението на по-опитните актьори и го изгониха от сцената. Втората версия, която е по-вероятна, е че сценарият изискваше heel turn за персонажът Зеленски, за да може публиката да се радва и да ръкопляска, когато таг-тиймът на добрите го тръшне през масата и го изхвърли от ринга. Чакам някой бейбифейс да поеме ролята на президент на Украйна.
Така става защото си си повярвал на ценностите. "Нашите ценности" както ги наричат.
Но това не са ценности, това е маркетингов трик. Навряха ти лесни парички под нослето и те направиха абсолютно безпомощен и беззащитен.
Натресоха ти и смъртен враг.
Сега вече с тънкото си гласче претендираш за образцовост и искаш да защитиш мъничкия си свят.
Ами за мен "семейство", "работа", "хобита", "приятели" и "дом" са ценности. Съжалявам, че има хора, които искат да ми ги вземат, но в крайна сметка така е било от Каин и Авел насам - ако не си нащрек, някой ще ти вземе това, което си постигнал. Гарда не се сваля.
Мирът няма цена, той е безценен и всяка цена която се плати за него е нищожна. Територии са се прехвърляли и по мирен начин, дори държавите постигат такова приятелство че едната предлага на другата някакви територии ако другата може да ги развие, а виждат че те самите няма да могат.
Selena2024, напълно професионално се държи Тръмп, някой му е казал че война се спира много по трудно отколкото се пали. Човека казва Зеленски е дошъл за сделка с природните ресурси на Украйна, което не е лошо, тя ще бъде такава че участващите страни в нея ще спечелят много. Но той иска да изкара пари които да набута във война, а там загиват 2000 човека на ден и аз обещах това нещо да го спра. Тръмп е герой, и ще бъде още по голям и ще остане в историята като такъв ако спре този конфликт. Байдън никой няма да иска да си спомня за него. Само така, яка преса да започнат да мислят за мир, много майки почерниха.
Съжалявам, и на мен ми се живееше в хубави и мирни времена. И аз си подредих къщичка, семейство, работа, приятели, хобита, чак и на фитнес успявам да ходя чат-пат. Почивчици - две на море, една - зимна и една есенна в чужбина. Вкъщи съм отличник и с жена ми си делим домакинската работа, даже понякога аз върша по-голямата част.
Не съм желал на никого лошото и винаги съм се надявал човечеството да върви само напред.
Каквото зависеше от мен в моят малък Тепих свят го направих и съвестта ми е чиста.
Явно отиваме към опустошителна война и след нея започва ерата на Водолея, в която оцелелите ще направят света прекрасно място за живеене - както казваха, а аз се подигравах.
Така става защото си си повярвал на ценностите. "Нашите ценности" както ги наричат.
Но това не са ценности, това е маркетингов трик. Навряха ти лесни парички под нослето и те направиха абсолютно безпомощен и беззащитен.
Натресоха ти и смъртен враг.
Сега вече с тънкото си гласче претендираш за образцовост и искаш да защитиш мъничкия си свят.
Коментар