Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение

ИНТЕРВЮ С ВАМПИР:
Гледа утвърдително, авторитетно.
Върти клечката в устата, всичко му е ясно...
гласува за Възраждане...
Разкажи ми, моля, за:
- NATO
- Искат да ни поробят. Дължат ни ного пари за базите, дето ги ползват, за да ни пазят. Наща армия е силна, щот е с руски самолети. Тези машини аналог нямат. Познавам един летец. Ние оръжие за даване нямаме.
- СЗО?
- Целят да намалят броя на световното население, щот сме ного и цените на имотите скачат. Световният елит не харесва населението. Искат да останат сами на земята и да ползват благата само те.
- ХААРП?
- Изстрелват честота във въздуха и се отразява от йоносферата и после вибрира земята на резонансната честота стават пожари, земетресения, цунами. Още не могат много точно да се прицелват, ама правят опити. Земетресенията в Турция те ги правят! ... Американците! В русия не смеят да го пускат тва оръжие. Др. путин ще спре да им продава горива, ако продължават и ще видят те един ХААРП. А и русия има много по-силни оръжия, но не иска да ги ползва на този етап. И щитове имат. Силови полета, които пазят. Пиле не може да прехвръкне. Ама са секретни тези неща и не мога да ти разказвам за тях. На мен един приятел военен ми ги казва. Той е ходил в русия и лично ги е виждал.
- NASA?
- Лъжат! Земята е плоска! Доказано е още в средновековието. Толкова сте невежи. Това, че някой е написал учебник, не означава, че вътре пише верни неща. Ти сериозно ли вярваш, че са ходили ония на луната?! Гледай малко в Ютуб. Има информация колкот щеш. Не се изоставяй така да те манипулират!
- Гейтс?
- Тва е тоз мръсник дет прай чиповете за ваксините. С тях иска да ни следи на какви сайтове браузваме и да ни хакне уиндоуса.
- Сорос?
- Педо*ил! Дава пари да стават децата геюви. И за други страшни неща. Май норвежците пак той ги финансира да ни земат децата. Така произвеждат и адренохром за световния елит.
- Мъск?
- Мошеник е и тоз. Още дядо ми казваше, че честен човек с пари - НЯМА!
- КОВИД?
- Ти знаеш ли колко хора умират в катастрофи по пътищата всяка година, бе?! Що не ме питаш за тях?... Стресират ви по-лабилните. Това е! А, всички болести идват от стрес!
- Ваксините - (вж. Гейтс)
- Украйна?
- Нацисти долни. Колко години провокираха путин и накрая го принудиха превантивно да нахлуе, за да освободи населението от биолабораториите и... н*гpuте-нацисти... дето тормозиха населението на Донецк и Луганск и да ги направи свободни държави, част от русия, ама за съжаление се наложи да унищожи сичко там... По тая тема има много да се каже...
- Лев?
Левът е силен, а и си е наш! Шси го запазваме... Трябва! Левски за ко умря, мислиш?! Казаха ми, че ако искаме всички да станем мильонери, трява да си запазим лева!
Коментар