Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Същото се отнася и за говедария- я кажи колко президента техни са убити и колко само са се разминали с убийство. Аз не си спомням да има руски президент убит, ако има кажи
Дори няма да говоря за тръмп и днешните статии. Това какво е - на мен ми прилича на мафиотска работа- кой от клановете ще надделее, понеже няма как да стане икономически, пробват с убийства
Това не е държава и въпрос на време е да избухне гражданска война.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКакво се случва в Русия-трима депутати били поръчали убийството на Кадиров, а той публично им обяви кръвна мъст.Което означава, че ще им отмъщава.И в Ингушетия вече бяха убити няколко служители от службите за сигурност, а в Чечня имаше взрив.
Държава,в която депутати поръчват убийството на губернатор,а той публично ги заплашва с отмъщение, е подобие на държава.
с традиции в убийствата на президенти
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИскам санкции за България, всички българи да бъдат изгонени от Запад и да се приберат тук, да работят в България и да отглеждат българчета. Санкциите могат да ни бъдат наложени защото например всичките сме марсофили, звучи по добре от мръснофили - обичат да си правят мръсно един на друг. Българина е способен да нападне най изпадналия човек, дето душата му е опряла на носа. Как ги търпят още нашите българи на запад ?
и тези на побратимите ти
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеМай само ти и още неколцина тук не сте разбрали кой започна войната. Не знаете да пишете, не разбирате да четете, но знаете всичко. Неграмотността е сила и днес тя променя света, а не науката и културата. Трябва да има Нобел за неграмотност и всеки лауреат да благодари с дълбоко оригване на церемонията.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеКакво се случва в Русия-трима депутати били поръчали убийството на Кадиров, а той публично им обяви кръвна мъст.Което означава, че ще им отмъщава.И в Ингушетия вече бяха убити няколко служители от службите за сигурност, а в Чечня имаше взрив.
Държава,в която депутати поръчват убийството на губернатор,а той публично ги заплашва с отмъщение, е подобие на държава.
Дори няма да говоря за тръмп и днешните статии. Това какво е - на мен ми прилича на мафиотска работа- кой от клановете ще надделее, понеже няма как да стане икономически, пробват с убийства
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha
...кво правиш в ЕС и НАТО.Или към Северна Корея,Last edited by X_Y; 14.10.2024, 10:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво се случва в Русия-трима депутати били поръчали убийството на Кадиров, а той публично им обяви кръвна мъст.Което означава, че ще им отмъщава.И в Ингушетия вече бяха убити няколко служители от службите за сигурност, а в Чечня имаше взрив.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Ти май още не си научил кой започна войната, като следиш само руски медии, а там и това не го пише. "Не те знаю" на български се превежда "Не те знам".Last edited by X_Y; 14.10.2024, 10:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
danetha, те да не ви шутират вас ЕС. Имаха едни договорки с Русия да правят обща държава, на една среща на тримата лидери.D.Y.F-091066
Коментар
-
Искам санкции за България, всички българи да бъдат изгонени от Запад и да се приберат тук, да работят в България и да отглеждат българчета. Санкциите могат да ни бъдат наложени защото например всичките сме марсофили, звучи по добре от мръснофили - обичат да си правят мръсно един на друг. Българина е способен да нападне най изпадналия човек, дето душата му е опряла на носа. Как ги търпят още нашите българи на запад ?D.Y.F-091066
Коментар
-
Какво толкова направи Русия, този конфликт като военно естество можеше да бъде 100% бутафория, без жертви, стрелба и глупост. Просто искаха да си приберат хората с парите им от чужбина, като на Русия и наложат тези чудотворни санкции и стигнаха до там да преследват човеци чиято вина е че са се родили руснаци, да им предгобят банковите сметки. Разбира се 99% успяха да се изтеглят в Русия с парите си. Иначе държава донор на пари и хора е обречена на гибел, няма да е Русия а ще трябва да се бори за емитранти от Кения с Франция, понеже били много човеци.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар