Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Доста войни е водила Русия с Османската империя 7-8 ли са, забравил съм. Я ми кажи, като се натиска Русия към проливите, що се съгласява да има Източна Румелия, тя по-близо или по-далеч е от проливите от княжество България? Нещо тезичката ти, че Русия искала да се раздели българската държава влиза в противоречие с тезичката за достъпа до проливите. Ами Русия като се обявава против Съединението, любимата дъвка на разни сороспийки, драпащи да омажат истини с полуистини, ако искаш за твое благозвучие да ги наречем любители историчари. Що така тая Русия слага прът на Съединението дето ще я доближи до проливите? Все ми е тая дали лаеш срещу Русия или не, дразни ме, че се декларираш като историк, ама громиш само един враг на България, за другите неблагосклонни велики сили нищо не обелваш, че да не ти секне премийката от някое посолство. Това последното в отговор на второто ти изречение в цитата по-горе. Хайде после провери в тая тема аз колко пъти съм писал с призив да се гледат обективните обстоятелства и после си виж твоите антируски лаеници и тогава ми говори за заплащане срещу писане тук.
Коментар