Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако излезем от ЕС веднага в България ще се върнат около половин милион мургави български граждани.
Коментар
-
Да,ама с авторите на книгите не можеш да водиш спор и да им кажеш какво мислиш по даден въпрос. А тук може.Last edited by Kris_; 13.06.2023, 20:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Не ми се пише за "политика", а и съм приключил т'ва да го обсъждам. Имам натрупани на опашка около 5-6+ книги, които ме чакат вместо да чета тук. Всички на различни тематики - една дебела за приложна криптография, друга за механика на парите с много научни и институционални препратки, учебник по постизометрична релаксация, и едно астрономическо четиво.
Коментар
-
Трябва да се обмислят всички последици от дадено решение.
Коментар
-
Това даже не го мисля за сериозно, защото според мен не зависи от нас, а се решава някъде другаде.
Няма лесни решения, а нищо не се прави умерено и методично само през призмата на националния интерес.
Коментар
-
Ако излезем от ЕС веднага в България ще се върнат около половин милион мургави български граждани.
Няма лесни решения, а нищо не се прави умерено и методично само през призмата на националния интерес.
Коментар
-
Чудно защо не е обявен от съфорумци за наследствен „комунист”, заблуден наивник или глупак.
Станахме членове на ЕС, за да плащаме глоби ли? Справка статията по-долу.
Коментар
-
Чудно защо не е обявен от съфорумци за наследствен „комунист”, заблуден наивник или глупак.
Станахме членове на ЕС, за да плащаме глоби ли? Справка статията по-долу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕто какво казва един мъдър човек:
https://youtube.com/shorts/RWNezY6Cuy0?feature=share
Станахме членове на ЕС, за да плащаме глоби ли? Справка статията по-долу.Last edited by Kris_; 13.06.2023, 16:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
Всъщност дори днешните 40 годишни не го помнят това. Но няма страшно всеки, който иска да усети истинската "сладост", чар и колорит на Социализмъма от бай Тошов тип, може чисто и просто да иде на гарата и да си вземе билет за някой влак във вагон втора класа. БДЖ е страната на победилия и вероятно безсмъртен комунизъм. Повозете се няколко часа с влак, да речем до Мездра през Искърското Дефиле и след това си помислете пак дали все още искате социализъм.
Доста хора тук не познават света, в който живеят и трябва да се върнат към източниците и да прочетат какво пише в Манифест на Комунистическата партия и какво пишат Адам Смит, Лудвиг фон Мизес и Милтън Фридман.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ кво?
Гешев тъкмо подгони Баце и Пеевски и те го махнаха. Вече не мога да се ориентирам кой добър и кой лош - кой от нашите и кой от вашите
Требе си министерство на истината да казва кой от кои е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеПОМНИТЕ ЛИ ?!
- вкусът на "кучешката радост";
- вонята на цигари "Арда";
- упойващият аромат на лепило "Кале";
- възпитателните шамари в социалистическото училище;
- как са те остригвали "нула номер", защото не си внимавал в час;
- как си играл туист в клас с пазач на вратата да не дойде класната;
- как са те заставяли да пишеш писмо на непознато другарче от братския Съветски съюз;
- как редовно са те проверявали за въшки;
- как си се облизвал пред витрините на Кореком;
- как си се боричкал до кръв за една найлонова торбичка на Пловдивския панаир;
- как си се молил да има ток, за да гледаш "Изаура";
- как си чакал заветния банан за Нова година;
- как си бутал Москвича, закъсал на път за морето ...
СССР, Кремъл, КГБ, Комунизъм/болшевизъм, ЦК на БКП,
Държавна сигурност, Народна милиция;
АКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ, ПРИПОМНЕТЕ СИ !!!
От Нета...
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар