Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
На мен ми е интересно докога разни т.н."експерти", ще се напъват като политици. г-нТрайчо Трайков щеше да печели президентски избори, ах колко много беше уверен, а сега и в парламента не можа да влезе. Г-н Мартин Димитров през колко формации мина и всички "прокопсаха". г-н Радан Кънев, който направи фокус да е хем в управление, хем в опозиция пак ли ще подава оставки, които няма да се приемат. Толкова медийно присъствие имаха не само в кръга Капитал, а и по телевизиите и пак нищо. Ами с тези експерти не става. Като са такива експерти, защо не си работят в обласите където им е експертизата, ами се напъват яко да стават политици? А резултатът от напъването го видяхме. За разните му там Лукарски и Куневици не ми се говори даже. Други се обявиха за единствените борци с корупцията и като латерни повтарят за съдебни реформи, а не направиха нищо когато можеха. Проблемите в съдебната система не са само в наказателното производство, защо не оправиха другите проблеми и като се види, че го могат, да искат подкрепа да се оправят и с прокуратурата. Обаче не, целите на спонсорите им са други.
От сгромолясването на СДС дясното затъва все повече, но причините са ясни. Остана само високопарното говорене и липсата на каквото и да е нормално виждане за реалността.
Поне да имаха малко достойнство, да ни освободят от своето присъствие и да ходят да си работят по специалността, нали са експерти. Ако се появят нови лица може пак да спечелят нормалните десни хора.
И накрая малко по-позитивно да добавя един виц с политическа насоченост:
Изборните резултати от чужбина доказаха, че няма никакво изтичане на мозъци!
Коментар