Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://a-specto.bg/egipet-razreshava...va-nejni-bazi/
Египет разрешава на Русия да използва негови бази.
Според договора руските военни самолети ще могат да излитат и кацат във всяка база на египетска територия.
Пробивът в двустранните отношения се случва на фона на вълната от тероризъм, която заля Египет през изминалия месец.
Мдаа...викат тоя , дето върши работа !
- 1 like
Коментар
� -
http://a-specto.bg/egipet-razreshava...va-nejni-bazi/
Египет разрешава на Русия да използва негови бази.
Според договора руските военни самолети ще могат да излитат и кацат във всяка база на египетска територия.
Пробивът в двустранните отношения се случва на фона на вълната от тероризъм, която заля Египет през изминалия месец.
Мдаа...викат тоя , дето върши работа !Last edited by majnata; 01.12.2017, 12:38.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБоко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...
НЕма такава пародия...)))))))))))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Абсолютно си прав!Демокрацията реагира доста по-бавно и по-умерено.....и докато реагира ,горе-долу една трета от Европата ,преди години, стана социалистическа....
От друга страна ми е много странно ,че витае мнението,видите ли,пропагандата от диктатури е по-рафинирана и по-силна от "демократичната" пропаганда....За мен ,това противоречи на всякаква логика...
Пример:
Диктатурата казва :
"Рейгън е враг номер едно на Тутраканската селищна система!"
А,иди и се изправи на площада на Тутракан и викни с цяло гърло :
"А,бе хора,това не е вярно!"
Предполагам знаеш,какво ще ти се случи...
Докато, "демократичната" пропаганда трябва де е много по-рафинирана и по-убедителна,защото позволява да изречеш на глас ,че не си съгласен с официалното мнение....и от там е добре да бъдеш "изкаран" луд или глупак, и то да бъде направено доста убедително в очите на останалите...
Доказателство са недодялание опити за манипулиране на общественото мнение на нашите политици ,повечето от които имат соц.(ком.) закваска...
П.С.Друг е въпросът ,ако си мислиш,че в "демократичните" общества общественото мнение не се манипулира с цел постигане на определена политика,която даже може да е в ущърб на значителна част от обществото и т.н....Тогава,просто няма ,какво да си кажем с теб...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
За медиите е ясно - рейтинг...! Всичко останало е маловажно...! Но защо са ни тия арабели, к' започнаха разчистване вътре...?!?
Онзи ден ми стана смешно и ги снимах - полицейска кола закъса / падна акумулатора/ и се молят на таксиджия да им даде "ток"?!?А боко ден преди това се пъчи в хендекатУ на "конгрес" / те май друго наименование имат/, колко сме велики... и... идват едни съждения - тия не бЕха ли с най-големия бюджет...?!? Правят се едни сбирки с 3D ефекти за "масата"..., нЕма ток за колата..., горивото... в туби за вкъщи и личния автомобил...?!?
Та въпроса е: Има ли пилот в самолета...???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
По-скоро питай що медиите ги предават така.
Честно и аз не знам. Търсят сензация, щото е скучно да кажеш "Борисов отиде на посещение в Саудитска Арабия". Друго си е да изтипосаш пикантериите на първа страница. Това се прави така от доста време насам и не само в България.
Ама сигурно Боко Тиквата вече е сложил ръка (частната ръка) на държавната търговия с оръжие. И затуй дарява държавните имоти на "величеството" в замяна на подкрепата му пред саудитската монархия. Зер печалбите от оръжия не са шега работа!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
По-скоро питай що медиите ги предават така.
Честно и аз не знам. Търсят сензация, щото е скучно да кажеш "Борисов отиде на посещение в Саудитска Арабия". Друго си е да изтипосаш пикантериите на първа страница. Това се прави така от доста време насам и не само в България.
Онзи ден ми стана смешно и ги снимах - полицейска кола закъса / падна акумулатора/ и се молят на таксиджия да им даде "ток"?!?А боко ден преди това се пъчи в хендекатУ на "конгрес" / те май друго наименование имат/, колко сме велики... и... идват едни съждения - тия не бЕха ли с най-големия бюджет...?!? Правят се едни сбирки с 3D ефекти за "масата"..., нЕма ток за колата..., горивото... в туби за вкъщи и личния автомобил...?!?
Та въпроса е: Има ли пилот в самолета...???
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Ееее..., то и с ердоганя същите сценки ги игра...Мисля си..., като как, по чие нареждане и защо се играят тия сценки за "масата"...?!?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво ни вземат когато ни дават
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Само преди дни в. „Сега“ написа, че държавата е на път да се откаже от претенциите си към имотите на царя, а в министерството на правосъдието е създаден специален щаб, който трябва да разреши казуса с царските имоти. Наличието на такава работна група за доброволно уреждане на имотния спор бе потвърдено от бившия министър на правосъдието в кабинета „Сакскобургготски“ Миглена Тачева, която понастоящем оглавява Националния институт на правосъдието.
1. Да ги разсипе.
2. Да ги подари на някой свой човек.
3. Да ги разсипе и после да ги подари.
Иди разгледай Царска Бистрица, която се стопанисва от Царя в момента и се опитай да разгледаш Двореца Кричим, който се стопанисва от държавата, уж.
Коментар
� -
Това е класически пример на "Фактите са верни, ама новината е фалшива".
Избира се една случка от цялото събитие и се раздухва. Останалите 100 неща са маловажни.Мисля си..., като как, по чие нареждане и защо се играят тия сценки за "масата"...?!?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеБоко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...
Избира се една случка от цялото събитие и се раздухва. Останалите 100 неща са маловажни.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеНе разбирам, за какво говориш.
Нито съм се "прекръстил" (сигурно към 10 години вече), нито съм взел за "подмандатен" някой друг. Дори с конкретният споменат от теб я имам две разменени реплики, я не.
Колкото до писането в определени теми, тук си прав. С рязкото повишаване активността на русняшките хибридни тролове (и тукашната им кутевска версия) се повиши и ожесточи и полемиката в ".Политика".
И няма как да бъде иначе, да би да мислиш, че и другаде ще ги търпят - виж какво става в цял свят.
Демокрацията може да реагира доста по-бавно, по-умерено и непохватно на агресията на диктатурата, ноооо не се заблуждавайте, когато набере обороти става страшно за повярвалите си султанчета.
Стойте и гледайте!
От друга страна ми е много странно ,че витае мнението,видите ли,пропагандата от диктатури е по-рафинирана и по-силна от "демократичната" пропаганда....За мен ,това противоречи на всякаква логика...
Пример:
Диктатурата казва :
"Рейгън е враг номер едно на Тутраканската селищна система!"
А,иди и се изправи на площада на Тутракан и викни с цяло гърло :
"А,бе хора,това не е вярно!"
Предполагам знаеш,какво ще ти се случи...
Докато, "демократичната" пропаганда трябва де е много по-рафинирана и по-убедителна,защото позволява да изречеш на глас ,че не си съгласен с официалното мнение....и от там е добре да бъдеш "изкаран" луд или глупак, и то да бъде направено доста убедително в очите на останалите...
Доказателство са недодялание опити за манипулиране на общественото мнение на нашите политици ,повечето от които имат соц.(ком.) закваска...
П.С.Друг е въпросът ,ако си мислиш,че в "демократичните" общества общественото мнение не се манипулира с цел постигане на определена политика,която даже може да е в ущърб на значителна част от обществото и т.н....Тогава,просто няма ,какво да си кажем с теб...
Коментар
� -
Царя трябваше да му сложи една скоба на носа и да го развежда като дръглива мечка на събор...
оффффф.....
Коментар
� -
Боко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...
Коментар
�
Коментар