IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение

С какво ще я върши, с пръсти?
    С каквото я свърши в Сирия .

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
      http://a-specto.bg/egipet-razreshava...va-nejni-bazi/
      Египет разрешава на Русия да използва негови бази.
      Според договора руските военни самолети ще могат да излитат и кацат във всяка база на египетска територия.
      Пробивът в двустранните отношения се случва на фона на вълната от тероризъм, която заля Египет през изминалия месец.

Мдаа...викат тоя , дето върши работа !
      С какво ще я върши, с пръсти?

Коментар

• http://a-specto.bg/egipet-razreshava...va-nejni-bazi/
        Египет разрешава на Русия да използва негови бази.
        Според договора руските военни самолети ще могат да излитат и кацат във всяка база на египетска територия.
        Пробивът в двустранните отношения се случва на фона на вълната от тероризъм, която заля Египет през изминалия месец.

Мдаа...викат тоя , дето върши работа !
        Last edited by majnata; 01.12.2017, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
          Боко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...

НЕма такава пародия... )))))))))))
          Има, има... Тодор Живков се наричаше.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Абсолютно си прав!Демокрацията реагира доста по-бавно и по-умерено.....и докато реагира ,горе-долу една трета от Европата ,преди години, стана социалистическа....
            От друга страна ми е много странно ,че витае мнението,видите ли,пропагандата от диктатури е по-рафинирана и по-силна от "демократичната" пропаганда....За мен ,това противоречи на всякаква логика...
            Пример:
            Диктатурата казва :
            "Рейгън е враг номер едно на Тутраканската селищна система!"
            А,иди и се изправи на площада на Тутракан и викни с цяло гърло :
            "А,бе хора,това не е вярно!"
            Предполагам знаеш,какво ще ти се случи...
            Докато, "демократичната" пропаганда трябва де е много по-рафинирана и по-убедителна,защото позволява да изречеш на глас ,че не си съгласен с официалното мнение....и от там е добре да бъдеш "изкаран" луд или глупак, и то да бъде направено доста убедително в очите на останалите...
            Доказателство са недодялание опити за манипулиране на общественото мнение на нашите политици ,повечето от които имат соц.(ком.) закваска...

П.С.Друг е въпросът ,ако си мислиш,че в "демократичните" общества общественото мнение не се манипулира с цел постигане на определена политика,която даже може да е в ущърб на значителна част от обществото и т.н....Тогава,просто няма ,какво да си кажем с теб...

Са Путин е враг номер едно на евроатлантическите ценители

Коментар

За медиите е ясно - рейтинг...! Всичко останало е маловажно...! Но защо са ни тия арабели, к' започнаха разчистване вътре...?!?

Онзи ден ми стана смешно и ги снимах - полицейска кола закъса / падна акумулатора/ и се молят на таксиджия да им даде "ток"?!? А боко ден преди това се пъчи в хендекатУ на "конгрес" / те май друго наименование имат/, колко сме велики... и... идват едни съждения - тия не бЕха ли с най-големия бюджет...?!? Правят се едни сбирки с 3D ефекти за "масата"..., нЕма ток за колата..., горивото... в туби за вкъщи и личния автомобил...?!?
              Та въпроса е: Има ли пилот в самолета...???
              Какъв рейтинг може да има един парцал.Съвременните медии са някаква пропаганда и манипулации.Никой разумен човек не им вярва.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

По-скоро питай що медиите ги предават така.

Честно и аз не знам. Търсят сензация, щото е скучно да кажеш "Борисов отиде на посещение в Саудитска Арабия". Друго си е да изтипосаш пикантериите на първа страница. Това се прави така от доста време насам и не само в България.
                И какво точно търси бате Боко в СА? Увеличаване на продажбите на българско оръжие и боеприпаси за СА? Кой не знае че, че 100% от нашата военна продукция, продадена на СА се озовава в Ислямска държава? Има ли такъв идиот на планетата?
                Ама сигурно Боко Тиквата вече е сложил ръка (частната ръка) на държавната търговия с оръжие. И затуй дарява държавните имоти на "величеството" в замяна на подкрепата му пред саудитската монархия. Зер печалбите от оръжия не са шега работа!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Честно и аз не знам. Търсят сензация, щото е скучно да кажеш "Борисов отиде на посещение в Саудитска Арабия". Друго си е да изтипосаш пикантериите на първа страница. Това се прави така от доста време насам и не само в България.
                  За медиите е ясно - рейтинг...! Всичко останало е маловажно...! Но защо са ни тия арабели, к' започнаха разчистване вътре...?!?

Онзи ден ми стана смешно и ги снимах - полицейска кола закъса / падна акумулатора/ и се молят на таксиджия да им даде "ток"?!? А боко ден преди това се пъчи в хендекатУ на "конгрес" / те май друго наименование имат/, колко сме велики... и... идват едни съждения - тия не бЕха ли с най-големия бюджет...?!? Правят се едни сбирки с 3D ефекти за "масата"..., нЕма ток за колата..., горивото... в туби за вкъщи и личния автомобил...?!?
                  Та въпроса е: Има ли пилот в самолета...???

Коментар

Ееее..., то и с ердоганя същите сценки ги игра... Мисля си..., като как, по чие нареждане и защо се играят тия сценки за "масата"...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Какво ни вземат когато ни дават

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Само преди дни в. „Сега“ написа, че държавата е на път да се откаже от претенциите си към имотите на царя, а в министерството на правосъдието е създаден специален щаб, който трябва да разреши казуса с царските имоти. Наличието на такава работна група за доброволно уреждане на имотния спор бе потвърдено от бившия министър на правосъдието в кабинета „Сакскобургготски“ Миглена Тачева, която понастоящем оглавява Националния институт на правосъдието.
                      Тука опираме до въпроса какво да прави държавата имотите като си ги върне?

1. Да ги разсипе.
                      2. Да ги подари на някой свой човек.
                      3. Да ги разсипе и после да ги подари.

Иди разгледай Царска Бистрица, която се стопанисва от Царя в момента и се опитай да разгледаш Двореца Кричим, който се стопанисва от държавата, уж.

Коментар

Това е класически пример на "Фактите са верни, ама новината е фалшива".

Избира се една случка от цялото събитие и се раздухва. Останалите 100 неща са маловажни.
                        Ееее..., то и с ердоганя същите сценки ги игра... Мисля си..., като как, по чие нареждане и защо се играят тия сценки за "масата"...?!?

Коментар

Боко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...

Това е класически пример на "Фактите са верни, ама новината е фалшива".

Избира се една случка от цялото събитие и се раздухва. Останалите 100 неща са маловажни.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Не разбирам, за какво говориш.
                            Нито съм се "прекръстил" (сигурно към 10 години вече), нито съм взел за "подмандатен" някой друг. Дори с конкретният споменат от теб я имам две разменени реплики, я не.
                            Колкото до писането в определени теми, тук си прав. С рязкото повишаване активността на русняшките хибридни тролове (и тукашната им кутевска версия) се повиши и ожесточи и полемиката в ".Политика".
                            И няма как да бъде иначе, да би да мислиш, че и другаде ще ги търпят - виж какво става в цял свят.
                            Демокрацията може да реагира доста по-бавно, по-умерено и непохватно на агресията на диктатурата, ноооо не се заблуждавайте, когато набере обороти става страшно за повярвалите си султанчета.
                            Стойте и гледайте!
                            Абсолютно си прав!Демокрацията реагира доста по-бавно и по-умерено.....и докато реагира ,горе-долу една трета от Европата ,преди години, стана социалистическа....
                            От друга страна ми е много странно ,че витае мнението,видите ли,пропагандата от диктатури е по-рафинирана и по-силна от "демократичната" пропаганда....За мен ,това противоречи на всякаква логика...
                            Пример:
                            Диктатурата казва :
                            "Рейгън е враг номер едно на Тутраканската селищна система!"
                            А,иди и се изправи на площада на Тутракан и викни с цяло гърло :
                            "А,бе хора,това не е вярно!"
                            Предполагам знаеш,какво ще ти се случи...
                            Докато, "демократичната" пропаганда трябва де е много по-рафинирана и по-убедителна,защото позволява да изречеш на глас ,че не си съгласен с официалното мнение....и от там е добре да бъдеш "изкаран" луд или глупак, и то да бъде направено доста убедително в очите на останалите...
                            Доказателство са недодялание опити за манипулиране на общественото мнение на нашите политици ,повечето от които имат соц.(ком.) закваска...

П.С.Друг е въпросът ,ако си мислиш,че в "демократичните" общества общественото мнение не се манипулира с цел постигане на определена политика,която даже може да е в ущърб на значителна част от обществото и т.н....Тогава,просто няма ,какво да си кажем с теб...

Коментар

Няма такава простотия...

Царя трябваше да му сложи една скоба на носа и да го развежда като дръглива мечка на събор...

оффффф.....

Коментар

• Боко го направиха на шут у арабията... То не беха лутания у въздушното пространство..., обяснения че били имали разрешение..., ама видиш ли - завист... Ся на клоун се прави с мечове и танци играе като шаолинец..., само дето не му бЕха сложили... чаршаф...

Коментар

X