IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    http://svoboden-narod.eu/752/преди-м...-българ/
    Преди минути: Путин предложи на България 50 % по-евтини нефт и газ, ако напуснем ЕС и Влезем в ЕврАзийския съюз! $3 млрд. на година срещу $1 млрд. от еврофондовете!
    Селското стопанство,преработвателната промишленост и туризмът ще се утроят.

Коментар

Плевелиев явно се страхува за себе си , щом така желае ИК ... не вярва на законите в Бегето ...
      Тва, гейовете, току реват...

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Плевнелиев срещу Радев и БПЦ за Истанбулската конвенция: Приравняваме се с Йемен

Какъвто си беше, такъв и остана. Вреден и смешен.
        Да, имах по-високи очаквания към Радев, но в случая е удачно да посрещне тези дивотии с презрително мълчание.
        Не бил разбрал бившият отношението на БПЦ, апелирал за излизане с ясна позиция. Този не се ли страхува, че синоптичката като прочете за това, може и да го ритне.

А пък намесването на Йемен и то в заглавието на статията силно ме изненада. В общи линии Съвета на Европа е голяма и разклонена организация и има страни от цял свят с разни там статути, та не е чак толкова изненадващо ако и неевропейски страни вземат някакво там отношение. Те го и правят, къде открито, къде не съвсем.
        Но Йемен?? Тях ИК им е най-големият проблем!!
        Не съм чувал. Може пък и аз да съм крив.
        Плевелиев явно се страхува за себе си , щом така желае ИК ... не вярва на законите в Бегето ...

Коментар

• Плевнелиев срещу Радев и БПЦ за Истанбулската конвенция: Приравняваме се с Йемен

Какъвто си беше, такъв и остана. Вреден и смешен.
          Да, имах по-високи очаквания към Радев, но в случая е удачно да посрещне тези дивотии с презрително мълчание.
          Не бил разбрал бившият отношението на БПЦ, апелирал за излизане с ясна позиция. Този не се ли страхува, че синоптичката като прочете за това, може и да го ритне.

А пък намесването на Йемен и то в заглавието на статията силно ме изненада. В общи линии Съвета на Европа е голяма и разклонена организация и има страни от цял свят с разни там статути, та не е чак толкова изненадващо ако и неевропейски страни вземат някакво там отношение. Те го и правят, къде открито, къде не съвсем.
          Но Йемен?? Тях ИК им е най-големият проблем!!
          Не съм чувал. Може пък и аз да съм крив.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=7RHpNawQgE0
            проф. Иво Христов за лъжите в учебниците по история

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Слабичка е офертата. Можеше да добави няколко МИГа, 2-3 АЕЦа, един поток, място за десетина лифта в Коми и казанския Кремъл за лятна резиденция на Шиши
              Споко ...има и още "екстри"... незаети работни места зад полярния кръг за такива като тебе и сганта ...

Коментар

http://svoboden-narod.eu/752/преди-м...-българ/
                Преди минути: Путин предложи на България 50 % по-евтини нефт и газ, ако напуснем ЕС и Влезем в ЕврАзийския съюз! $3 млрд. на година срещу $1 млрд. от еврофондовете!
                Слабичка е офертата. Можеше да добави няколко МИГа, 2-3 АЕЦа, един поток, място за десетина лифта в Коми и казанския Кремъл за лятна резиденция на Шиши

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Така е ! Доказваш се като историк пред един бивш левскар от времето когато нападението на сините беше Вълчев - Гочев - Богдан Дочев!.....

Истината,е че точно фактите които си описал са в основата на чешките събития от 1968 и на унгарските през 50-те!

Японците минават "метър" - 10 млрд. от руското злато (цени и без лихвите от 350 за тр.унция през 1990-те години) откраднато от атаман Семьонов и покровителите му, е в Банк оф Токио Мицубиши!
                  +1
                  Мда, като изключим Богдан Дочев
                  А Жапонците минават толкова метър, че още се водят в състояние на война със СССР (респективно Русия), а Курилите ще си ги получат на Путинден. Апропо, винаги съм се чудил защо почти не се коментира съветската кампания в Манджурия, която е пример за едни от най-добрите прояви на блицкрига, съперничащ и на най-добрите немски операции от началото на Втората световна? Още по-веселото е, че всичко говорят как бомбите били сломили Япония (може би, за да се оправдае варварщината с тях), а удобно се забравя, че всъщност готвената от Съветите инвазия на основните острови на Япония, заедно със свързаната с тях принудителна абдикация на императора, са основната причина за капитулацията през 1945?

Интересно нещо е историята, а да имаш качествен събеседник, без копи-пействане на разни стаийки, си е направо привилегия
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Но ти тези неща си ги знаеш..
                    Така е ! Доказваш се като историк пред един бивш левскар от времето когато нападението на сините беше Вълчев - Гочев - Богдан Дочев!.....

Истината,е че точно фактите които си описал са в основата на чешките събития от 1968 и на унгарските през 50-те!

Японците минават "метър" - 10 млрд. от руското злато (цени и без лихвите от 350 за тр.унция през 1990-те години) откраднато от атаман Семьонов и покровителите му, е в Банк оф Токио Мицубиши!
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://svoboden-narod.eu/752/преди-м...-българ/

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ще ми е интересно да узная за поне едно чудо.....За да преценя дали няма алегория в цитата ти.
                        А нищо, особено, само дето са се разходили от единия от другия край на Матушката не само абсолютно необезпокоявани от най-великата армия, която светът някога е виждал (ах, летете ескадрони), ами за капак и един влак със злато са си взели за спомен от престоя си, та се наложило после Легионерска банка да си правят в Прага, че нямало къде да го разкарат това пусто злато. Но ти тези неща си ги знаеш, така че едва ли е нужно точно на теб да ги казвам. Това ако не е чудо, не знам кое ще е Но пък може да го броим и за ежедневие - все пак и България е страна-победителка на Матушката, а мирният договор е подписан на 03.03.1918 (скоро ще му честваме 100 година) - абсолютно съм убеден, че датата е била избрана случайно
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          П.С. А за чехите можеш да прочетеш за Чуждестранния им легион в Русия през 1918-1920 - какви чудеса са вършили...
                          Ще ми е интересно да узная за поне едно чудо.....За да преценя дали няма алегория в цитата ти.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Да се гордее с това, че ЕДИНСТВЕН от огромна общност от държави не се е борил с болшевишката чума, може само пълен идиот.
                            Виж гордея се с това, че сме се борили с братчедите им от националсоциалистическата чума......
                            ама не говоря за шумкарите, дето обират мандри, взривяват неохранявани влакови композиции и застрелват невъоръжени хора по санаториумите, а за истински воювалите на фронта българи, хвърляни нарочно при ясно време с парашути върху германските картечари, та да ги изтребят по-лесно.
                            Гнусна безродна паплач!
                            Tи май незнаеш с какво се гордееш.На теб в главата ти има некакъв бъркоч дет и ти самият не знаеш какъв е

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                              По тая логика, срещу Германия се бият същите нации цитирани в това малоумно писание.
                              Впрочем, защо в тая повърня ги няма и самите руснаци, които се бият срещу болшевишкото сесесере?
                              Има доста големи групи "сАвецки граждани", които се бият по-ожесточено и от националсоциалистите...срещу интернационалсоциалистите.
                              Май само българи не са се били срещу сесесеретУ.....показателно за това що за народ сме и защо и до днес сме последни в Европа.
                              Има български доброволци (не са много), които се бият на страната на немците на Източния фронт. За Власовците пък са изписани томове литература. Ти си краен, аз не съм с такава омраза към руските граждани, напротив, уважавам ги почти колкото немците за несломимия им дух, но имперските им нагласи към България, абсолютния дебилизъм при избора на управляващи и въпиющото неумение да разберат какво е добро за страната им, ме карат да гледам на тях с насмешка.
                              П.С. За 3-ти март сме си виновни само ние - това не трябва да е националния ни празник, но нейсе!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Трябва да се гордееш с това
                                Да се гордее с това, че ЕДИНСТВЕН от огромна общност от държави не се е борил с болшевишката чума, може само пълен идиот.
                                Виж гордея се с това, че сме се борили с братчедите им от националсоциалистическата чума......
                                ама не говоря за шумкарите, дето обират мандри, взривяват неохранявани влакови композиции и застрелват невъоръжени хора по санаториумите, а за истински воювалите на фронта българи, хвърляни нарочно при ясно време с парашути върху германските картечари, та да ги изтребят по-лесно.
                                Гнусна безродна паплач!

Коментар

Working...
                                X