Първоначално изпратено от the money-maker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by the money-maker; 06.08.2014, 10:06.
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз съм Българин - за разлика от тИбя!
Описал съм свинщината на УСА армията при окупацията на Япония и да им отнемат самурайските мечове, които после ще ползват за сувенир.
Над 2 млн. меча тогава са стъпкани да ги пречупят с багери и фандроми. На места и с танкове. Това е пълна гаменщина - меч на 600 години, предаван от поколение на поколение .....
-------------------------------------------------------------
Мисля, че всички рабраха и ти кой си
Не си Българин определено - чети Любен Каравелов - Криворазбраната Цивилизация - там ще се откриеш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMaранди налага се да ти припомня че на днешната дата пиндостанските изверги и убийци хвърлиха атомна бомба над Хирошима.Избиха много мирно население жени и деца.Тази безсмислен жестокост Господ няма да остави ненаказана.Така че много внимавай на чия страна си.
Описал съм свинщината на УСА армията при окупацията на Япония и да им отнемат самурайските мечове, които после ще ползват за сувенир.
Над 2 млн. меча тогава са стъпкани да ги пречупят с багери и фандроми. На места и с танкове. Това е пълна гаменщина - меч на 600 години, предаван от поколение на поколение .....
-------------------------------------------------------------
Мисля, че всички рабраха и ти кой си
Не си Българин определено - чети Любен Каравелов - Криворазбраната Цивилизация - там ще се откриешLast edited by marandi; 06.08.2014, 09:41.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandiОффф .....
изкара надника ( ръкопляс ) сега си го отчети и толкоз.
Защо ме занимаваш с простотии като мога 3 дена да ти изнасям лекции колко световни Империи са изгрявали и залязвали за няма и 500 години?
Или световни Цивилизации? ( с подобен тайминг ), че и по-голям.
Но твоята Рашка щяла да хиляди ... - дрън-дрън ...
-----------------------------------
Ае ... пий една ракия за Путьо докато плаща в стил ( Бобовдол ) и толкоз. Енергийният сектор на БГ сте ясни - купени и продадени отдавна.
Логичния въпрос е как са изгрели и как са залязали после?
Седи си на село и не умувай, има кой да се грижи за БГ Империя. Капиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЛека и успешна!
Аз дудня само срещу режим на Джуджето.
Някой все пак трябва да реагира. Има вече около 45 млрд. $ - колко още иска. Да изчезва и да си ги харчи.
Той иска да краде още - това вече е Лакомия. Даже Църквата го определя като грях
Колкото и да му се иска на Запада Русия няма да се превърне в България.Там ще управлява Путин а не разни крадливи олигарси.Данъци ще се плащат и няма да се изнасят природните богатства срещу 1-2% концесионна такса.В Русия ще има закон и ред.Русия ще се въоръжава и ще си остане най голямата и силна страна в света.Участта на такива като теб е да лаят да лаят да лаят
Коментар
� -
Ей, да си четат БГ матрьошките ко ста'а от първо лице - доле коментарите под статия:
----------------------------------
Украина считает циничными призывы России по гуманитарной миссии
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/08/5/7034029/
Коментар на участник:
Georgi _ 05.08.2014 23:34
Введение российских "миротворческих сил" неизбежно. Для Путина важно локализовать свидетелей и не допустить возврата наёмников назад в Россию. Они могут вернуться только под конвоем. Не зря Пушилин, "Бес" оказались в Москве. Пройдет 2-3 месяца и о них забудут. Думаю и не найдут. Еще остались те, кто что-то знает о сбитом БОИНГе. И не дай бог они окажутся в руках украинцев и начнут давать показания. "Помощь" должна состояться до 17 августа. Вероятно сроки заставляют Чуркина будоражить ООН. "Благодетель" зачистит всё за одни сутки. Таким образом будет оказана "помощь"Украине.
------------------------------------
Накратко очакват агресия от Джуджето до 17 август и да навлезе през границата под формата на "хуманитарна" мисия.
Родните БГ матрьошки ще са у възторг, ако се случи. Да видим какво мисли Запад за подобно действие, понеже вече ООН и Червеният кръст са на място и гледат ко ста'а ..
Явно избутват сепаратистите ( руските военни ) и Ботокс ще се включи.
П.П. Толкоз за "прозренията" на Марфууфф от РИА-новости, цитирани през агенция Фикус в БГ ( ДС прадъкшън ), която не спира да сипе като айдиътс, все едно е там на място и да заблуждава обществото в БГ.
Цъкат му да сипе копи/паста всеки ден и е видно от Космоса, както и на ФукусаLast edited by marandi; 06.08.2014, 06:48.
Коментар
� -
Брей, работата зле.
В трите основни форума на Донецк няма никой - 3, 12 и 9 посетители ( нерегистрани като мИня ) и оглеждат.
Може би са им резнали тока. Ей, това е последната активност в единия форум в раздел Новости: в Донецке и в мире:
Клинчаев, захватывавший Луганскую ОГА, жарит шашлыки в Киеве
Депутат Луганского областного совета Арсен Клинчаев, который неоднократно принимал участие в митингах местных , сепаратистов отдыхает на берегу Днепра в Киеве.
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/08/4/7033876/
Последний раз редактировал Юз 2014-08-04 14:43:06Last edited by marandi; 06.08.2014, 06:12.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи ако не се лъжа Путин: портрет.Ако го намерите пратете линка
https://www.youtube.com/results?sear...80%D0%B5%D1%82
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЩо,ти от 2008,откогато си регнат,т.е.,вече цели шест години,само за Украйна ли говориш непрекъснато?!Не съм останал с такива впечатления...Ърмм..!!!
П.С.Лека,Маранди!Отивам да спя,че утре ме чака доста работа...
Аз дудня само срещу режим на Джуджето.
Някой все пак трябва да реагира. Има вече около 45 млрд. $ - колко още иска. Да изчезва и да си ги харчи.
Той иска да краде още - това вече е Лакомия. Даже Църквата го определя като гряхLast edited by marandi; 05.08.2014, 23:38.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, от 2008 съм регнат из тоя форум, ама и аз не те помня? Украйна, че Украйна?
Може ли да ми извадиш твой постинг за Украйна преди 2012 г. ( да кажем ) и откакто имаш регистрация да си я споменал поне веднъж тази дума?
Ърмм ...?
П.С.Лека,Маранди!Отивам да спя,че утре ме чака доста работа...Last edited by retro_69; 05.08.2014, 23:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеТи кой беше,че нещо не те помня...
Може ли да ми извадиш твой постинг за Украйна преди 2012 г. ( да кажем ) и откакто имаш регистрация да си я споменал поне веднъж тази дума?
Ърмм ...?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеОт кога па взе толкоз да ви пука за Украйна?
Ти откакто си се родил никога не си я споменавал като дума, бря?!
--------------------
Сега Украйна по 100 пъти на ден. Леле - Майко - загрижените .....
Коментар
�
Коментар