Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Ако сравняваме с преди - съм абсолютно съгласен !
но , само в рамките на сравнението.
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПри.тел ти изобщо н.маш представа какво беше Плевен преди 1989г Ама никаква Това сегашното е някакво безумие призрачен град без млади хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТо за кво ли ни е да го боядисваме... пак казвам, не мое да ревеш едновременно за селското стопанство и за индустрията, щото последната унищожи селското стопанство...без да донесе нещо трайно и реално...демек, съсипахте България...
Не бях ходил в русе много време и наскоро минах от там. Едно време имаше един завод петър караминчев- произвеждаше разни пластмасови неща, сега на мястото където беше този завод има гола поляна и пасат магарета и патки. Завода където работеше баща ми , циганите го събориха и продадоха желязото, русенския завод за хлебна мая го купиха турците и го затвориха, дунавска коприна по времето когато работеше жена ми там беше около 600 човека, работеха 99% за износ, костов продаде завода на един германец който му бръкна в здравето, сега дали работят 20 души не знам, дай на директора 20 лв и ще наемеш целия завод- празни халета. И това е само в русе, а в Бг???
Но както казваш няма нищо трайно и реално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнениеПрогресирате.
Преди време затрихте Плевен , но сега вече и цяла България.
Last edited by Бате Пешо; 06.08.2014, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеТо за кво ли ни е да го боядисваме... пак казвам, не мое да ревеш едновременно за селското стопанство и за индустрията, щото последната унищожи селското стопанство...без да донесе нещо трайно и реално...демек, съсипахте България...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение......Млади хора извън София и Варна не останаха...
Преди време затрихте Плевен , но сега вече и цяла България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАйдееее пак Бай Тоша виновен.Бай Тоша построи толкова много че не мое да го боядисате.25 годин крадете и още има.По баетошово време имаше фабрики заводи градини по селата имаше хора българите гонехме девет милиона....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandidСкарлатино, плс, не съм започнал аз с цигански катуни и прочее плитки шеги и обиди...He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи то това си е пак заслуга на любимото Ви и лелеяно управление на бай Тоша, и сутринта един тук се прехласваше по чушките и доматите, които брал 89-та...
Нали се сещаш през коя година градското население в БГ превиши селското...да не търсиш -1969...
После ще помоля да ми обясните, кой е основният фактор, днес да нямаме земеделско производство на нивата от 1989...щото аз лично смятам, че причината е в унищожаването, при това целенасочено, на българското село, извършено в безумно проведената индустриализация на БГ от...комуниститеееее....
Ей тва е, и да не съм чул повече да ревете едновременно за соц. селско стопанство и соц. индустрия... щото не мое и за двете - или едното, или другото, щото двете се самоизключват...
Айдееее пак Бай Тоша виновен.Бай Тоша построи толкова много че не мое да го боядисате.25 годин крадете и още има.По баетошово време имаше фабрики заводи градини по селата имаше хора българите гонехме девет милиона....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБе не знам дали Сибир ще стане китайски ама твоите любимци ще направят Източна Румелия турска.Излез от София и се разходи из България.Тогава мое и да ти светне.Млади хора извън София и Варна не останаха.След 20 години ако сме живи ще си говорим.
Нали се сещаш през коя година градското население в БГ превиши селското...да не търсиш -1969...
После ще помоля да ми обясните, кой е основният фактор, днес да нямаме земеделско производство на нивата от 1989...щото аз лично смятам, че причината е в унищожаването, при това целенасочено, на българското село, извършено в безумно проведената индустриализация на БГ от...комуниститеееее....
Ей тва е, и да не съм чул повече да ревете едновременно за соц. селско стопанство и соц. индустрия... щото не мое и за двете - или едното, или другото, щото двете се самоизключват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМалиии, ми ся ко'ш'прайм...
Като цяло добра новина (без да знам какъв е дела на руския износ в българското месопроизводство), може да се надяваме на спад на цените на вътрешния пазар...супер, че по мои наблюдения (и въпреки мерките и усилията на човеколюбивото и социално правителство станишев-пеевски) цените на месните продукти у нас качиха едно 12-15 %...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ гледай тук какво става, нови санкции http://www.infostock.bg/infostock/co...e-zhivotnovadi
Като цяло добра новина (без да знам какъв е дела на руския износ в българското месопроизводство), може да се надяваме на спад на цените на вътрешния пазар...супер, че по мои наблюдения (и въпреки мерките и усилията на човеколюбивото и социално правителство станишев-пеевски) цените на месните продукти у нас качиха едно 12-15 %...
Коментар
Коментар