Първоначално изпратено от FlashTrade
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтига глупости.Това че някой си написал нещо някъде се не означава че това се е случило
https://twitter.com/djp3tros/status/...860416/photo/1
Last edited by FlashTrade; 22.07.2014, 22:36.
Коментар
-
Белгийска революция Първо Полско въстание са през 1830 (Ноември) - Никалайчо изпраща един добър наш "приятел" към Белгия (този дето казал на котленците, че ще ги гърми с топовете ако не си предадат оръжието - Дибич Забалкански, поляците много го "обичат", той и умира там и е заместен от Паскевич и великия княз Михаил), но трябва да се спре в Полша, където въстанието е потушено с много кръв;
Унгарската революция е през 1848, а всъщност е предшествана от въстания във Вла'ко и Молдова, потушени пътьом от рашките, които влизат в Унгария от север и изток с общо 150 000 армия на Паскевич и Лидерс (австрийската армия от запад е само 90 000) и смазват 170 000 унгарци;
Второ Полско въстание 1863, също потушено с кръв като от тогава датира сериозната полска емиграция по нашите земи...
За похода в Италия в момента не се сещам кога беше и малко ме мързи даа търся, но го има някъде в периода 1815-1825 е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтига глупости.Това че някой си написал нещо някъде се не означава че това се е случило
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеАми това, дали ще се отрази вече на пазарите????
ЕС разширява списъка с руски официални лица обект на санкции в четвъртък
До края на месеца може да се проведе извънредна среща, която да наложи санкции върху цели сектори от руската икономика
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДай ми годините за това, което твърдиш?
Въстания, руснаци - само по този признак, че леко се отърваш. Няма такова нещо в Историята.
Русия е селска държава, ако познаваш Историятата й
Само родните БГ матрьошки величаят нещо, което не знаят като този примат Бат Пешо - аз съм инеженер-коробастроене - той се прави на "умник"?
Виждал ли си толкоз просто парче? ( риторично )
Коментар
-
Каква я мислехме , каква стана
http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...v-Rusija-7168/
До марандито, кандидата, фалшивия и другите "умници"
и още нещо казано от холандец https://www.youtube.com/watch?v=P7hSyuNstmQLast edited by v_tin; 22.07.2014, 22:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеE ти как разбра че са глупости?Беше там видя кой свали самолета?Или просто единия ти палец е забит на едно топло място отзад а от другия през устата черпиш истината??
ЕС разширява списъка с руски официални лица обект на санкции в четвъртък
До края на месеца може да се проведе извънредна среща, която да наложи санкции върху цели сектори от руската икономика
22.07.2014 20:53Last edited by FlashTrade; 22.07.2014, 22:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеОпа.... поредните болни комунистически глупости...
Едно наум: Сайтът на "Русофили" препечатва версия за малайзийския самолет - взривен е от ЦРУ
Коментар
-
Опа.... поредните болни комунистически глупости...
Едно наум: Сайтът на "Русофили" препечатва версия за малайзийския самолет - взривен е от ЦРУLast edited by FlashTrade; 22.07.2014, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАма това са фактите бе брат...
Да Белгийците (които вчера честваха националния си празник) както правилно си отбелязал вдигат революция срещу холандците...Разбира се бат цар е основният противник на всеки стремеж за независимост в Европа по това време, та бат цар сбира аскера и тръгва за Белгия, обаче не щеш ли поляците вдигат първото си въстание, та тоя аскер му е нужен на самия бат цар, така всъщност белгийците дължат най-много за независимостта си на поляците....
А виж вече в Италия си влиза руския аскер и потушава въстанието против Австрия, както потушава и въстанието на унгарците, като потушава още едно въстание на поляците...
А Влахия и Молдава (пак си прав - български воеводства са си, същинската масова романизация започва едва в 18 в. А точно в момента - буквално, в книгата, която чета срещам илюстрация на ктиторската зография в съборната църква на Зографския манастир, където са изобразени Иван Асен Втори и молдовските воеводи Стефан и Александър - основни ктитори в различни исторически периоди) си ги окупира като стой та гледай в 1853...
Въстания, руснаци - само по този признак, че леко се отърваш. Няма такова нещо в Историята.
Русия е селска държава, ако познаваш Историятата й
Само родните БГ матрьошки величаят нещо, което не знаят като този примат Бат Пешо - аз съм инеженер-коробастроене - той се прави на "умник"?
Виждал ли си толкоз просто парче? ( риторично )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи па кво разбираш от кораби?Колко кораби си построил?Да не си мислиш че като си се возил на водно колело разбираш нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРазбира се ...
Доживях мен да ме "учат" за кораби
Накратко ще е бавен - и трудно ще вдига 35-40 възела средно - просто е правен е за малък бал вълни.
Това е на сух док - и затова е небалансиран - после ще го изравнят.
П.П. Обожавам да ме учат
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЩо бе, Моди - те половин година нападат и обиждат независима Държава Украйна - сега се метнаха и по Франция.
П.П. За Щати, Меркел и Камерен да не говорим.
Кой го позволява това да се случва според тИбя?
Бай Цървул от село да вика, че Франсето кол за домати не става от тях? Като той е виждал Айфеловата кула само на снимка?
Коментар
Коментар