IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
    Май трябва да се смени името на темата и да е нещо като “Клуб на масовите убийци и самоубийци”.
    Дания махна всички мерки. 85% ваксинално покритие, 10 пъти по-малко от България умрели от короната. А ние?
    Благодари на антиваксърите - първи сме в класацията
    Държава Умряли / Заболели % Ваксинирани % Заболели Умряли Заболели / 1М Умряли / 1М
    Bulgaria 4,13% 15.8% 470835 19469 68377 2827
    Italy 2,82% 66.87% 4601749 129885 76244 2152
    France 1,73% 70.2% 6,533,383 112,976 99,843 1,726
    Sweden 1,31% 64.63% 1,115,566 14,626 109,688 1,438
    Luxembourg 1,11% 65.48% 74,855 829 117,429 1,301
    Netherlands 0,94% 69.01% 1,909,211 17,927 111,145 1,044
    Finland 0,85% 71.53% 119,32 1,008 21,497 182
    Denmark 0,74% 75.25% 351939 2611 60506 449
    Israel 0,66% 68.17% 1,055,836 6,991 113,214 751
    Norway 0,55% 71.27% 146,373 811 26,764 148

П.П. В предишната версия имаше грешки. Който се досети защо, печели ... уважение
    Last edited by barbaron; 12.09.2021, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Браво С костя копейкин и "възраждане" към по-бързо ликвидиране на българия
      Следват зелени човечета и анексия на българия, с присъединяване към русия
      Ти нали не си в България !!

Коментар

• Май трябва да се смени името на темата и да е нещо като “Клуб на масовите убийци и самоубийци”.
        Дания махна всички мерки. 85% ваксинално покритие, 10 пъти по-малко от България умрели от короната. А ние?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Абе я се ваксинирай или поне напиши, че си го направил. С 4- дози наведнъж....Някой на лично ще ти изпрати инфо колко е инфлуенсърската тарифа :-) Разбира се в анализа липсва анализ за вредите от ваксините / ТЕЗИ/ , То и с такава скорост и професионално се замитат случаите, че вместо да има жертви на ваксините / в кратък и дългосрочен план/ то се оказва, че ваксините лекуват инфаркт, инсулт, запек, заушка, рак и т.н. Дори и 3-ти 4-ти крак в зависимост от пола израства след тях....Лекуват всичко освен старческата деменция .... В темата има примери за последното :-)
          Поставяли са ми 1000 дози незнайни течности във вените. Като ме стигнат факсърите тогаз да дават акъл .
          Кат влязох в токуда последната банка ми беше в 2 часа след полунощ. 3 часа имаше докторски СЪВЕТ какво и как да ме правят. И по добре така отколкото да правят прибързани глупости и да ме уморят
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
            Ето ви едно простичко но ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНО за "ефективността" на факсините
            Анализ на ефективността на ваксините като мярка за намаляване разпространението на Ковид-19 (vazrazhdane.bg)
            Браво С костя копейкин и "възраждане" към по-бързо ликвидиране на българия
            Следват зелени човечета и анексия на българия, с присъединяване към русия

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Ето ви едно простичко но ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНО за "ефективността" на факсините
              Анализ на ефективността на ваксините като мярка за намаляване разпространението на Ковид-19 (vazrazhdane.bg)
              Абе я се ваксинирай или поне напиши, че си го направил. С 4- дози наведнъж....Някой на лично ще ти изпрати инфо колко е инфлуенсърската тарифа :-) Разбира се в анализа липсва анализ за вредите от ваксините / ТЕЗИ/ , То и с такава скорост и професионално се замитат случаите, че вместо да има жертви на ваксините / в кратък и дългосрочен план/ то се оказва, че ваксините лекуват инфаркт, инсулт, запек, заушка, рак и т.н. Дори и 3-ти 4-ти крак в зависимост от пола израства след тях....Лекуват всичко освен старческата деменция .... В темата има примери за последното :-)

Коментар

Държавите се пишат с главна буква,
                а териториите, където "Нема такава държава" и се имунизират 16% - с малка
                Имунизират се 0%, понеже по данни от производителя, препаратите не създават имунитет. Не знам защо ковиваксърманяците са неспособни да обработят тази информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                  Абе и аз не съм много по правописа ама все си мисля че е редно България да се пише с главна буква и след това да се чудиш що е блато
                  Държавите се пишат с главна буква,
                  а териториите, където "Нема такава държава" и се имунизират 16% - с малка

Коментар

• Ето ви едно простичко но ДОСТАТЪЧНО ПОКАЗАТЕЛНО за "ефективността" на факсините
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Човек ако се чуди защо българия е това блато което е, да не се чуди,
                      а да прочете тази тема.
                      Абе и аз не съм много по правописа ама все си мисля че е редно България да се пише с главна буква и след това да се чудиш що е блато

Коментар

• Човек ако се чуди защо българия е това блато което е, да не се чуди,
                        а да прочете тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Безсмислено може да е за тебе. И 15% да са ваксинираните в Севлиево 0 делено на 105 е нула, а не 15 и при малко мозък това трябва да ти проговори нещо. Аз дадох и доста други подобни данни, ама тукашни малоумници казаха, че били манипулирани от световната конспирация и Биг Фарм.
                          Да приемем че е вярно че мрем само неваксинираните щото сме тъпи

Дай ми смислено обяснение защо умните ваксинирани сте толкова загрижени за нас ???

Накрая ще останете само умни красиви и ваксинирани - Какво не му харесвате ???

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Одобрено от кого? От тебе ли?
                            Одобрено от съответните институции

В щатите са одобрили една ваксина на база резултати от ваксинирани миналата година в последствие тази ваксина е променяна тоест това което бият в момента не е това което е одобрено

Да не говорим че другите ваксини даже все още не са получили такова

Коментар

• Click image for larger version

Name:	241671913_4684143444939645_7818682897743580337_n.jpg
Views:	1
Size:	65.6 КБ
ID:	3802828

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Безсмислено може да е за тебе. И 15% да са ваксинираните в Севлиево 0 делено на 105 е нула, а не 15 и при малко мозък това трябва да ти проговори нещо. Аз дадох и доста други подобни данни, ама тукашни малоумници казаха, че били манипулирани от световната конспирация и Биг Фарм.

Знам ги тия твойте приятели без ваксини и с документи. На Кулата хванаха двама такива тъпигьоси, преди седмица, та изкараха почивката си в гръцките арести, глобиха ги по 5000 евро и ги дадоха накрая на консулството ни в Солун.
                                ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ??????????????????????????? ??
                                Явно ти е трудно да сханещ. И затова пиша бавно Дори и в Щатите ,отрекоха ПСР- тесста,Защото е фалшиви, 30% положителни проби.

Коментар

Working...
                                X