IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Oбществото? Тези 16% дето са ваксинирани били обществото? И постепенно отхвърляли останалите? Много яко.
    Всъщност реално ваксинираните са наполовина по-малко, другите в стъкмистиката са документално „ваксинирани”. Подобно е положението и в други страни от Източна Европа и Балканите (за Унгария ми го потвърди мой състудент, който заема ръководна длъжност в унгарското НСИ). В Кардица, Гърция, при население от 6 000, има 40 000 регистрирани със завършен курс на ваксинация с две дози.
    Изобщо няма да се учудя служители на габровския меринос, назначен от ДС за сламен бизнесмен, също да са документално ваксинирани.

На всяко действие има противодействие.

Ако оприличим всяка една диктатура на хокеен мач, то диктатурата печели убедително първите две третини, но се проваля зрелищно в последната третина.
    Убеден съм, че това ще се случи и с тази медицинска диктатура и тогава ще дойде моментът на възмездието и на новите Нюрнбергски процеси.

Пред трибунала трябва да бъдат изправени и съдени и колаборационисти като габровеца, заради потъпкването на конституционните права на служителите му и за цялостното му творчество по тази тема.

Днес се навършват 20 години от атентатите в САЩ, инцидент, който бе използван като повод да бъде подета систематична кампания за орязване на правата на хората по целия свят под претекста на борбата с невидимия враг -тероризма.

Не забелязвате ли, че в последните 20 месеца от началото на ковид кризата, тероризмът изчезна безследно като по поръчка? Последните 20 години всеки месец имаше поне по един атентат, а сега всичките тези безстрашни, готови да умрат за правата вяра джихадисти, изчезнаха също като грипа.
    Явно ковидът победи не само грипа, но и тероризма.
    Или просто един невидим враг бе заменен с друг, за да се държат овцете в перманентен страх и подчинение.

През целият си живот овчицата бива приучавана да се пази от страшния невидим враг - вълкът. В 99,99% от случаите, овчицата никога не среща вълк през живота си, но за сметка на това бива доена, стригана, заколена и изядена от овчаря. Всичко това в името на общото благо, естествено.
    ​​​​​
    ​​​​​
    ​​​​​​

Коментар

Информацията за болните е съвършено безсмислена без да се знае процентът ваксинирани. Ти знаеш ли го? Освен че са "много" де. Нещо ме кара да мисля че ако средно в БГ има 15% ваксинирани, то в Севлиево този процент е по-нисък. Може ли да се окаже нула?

Интересно е и за 15-те процента. Почти всички "ваксинирани" които познавам просто имат документ, че им трябва за пътуване. Ама явно документът пази колкото и ваксината - нито един от тях не се е разболял
      Безсмислено може да е за тебе. И 15% да са ваксинираните в Севлиево 0 делено на 105 е нула, а не 15 и при малко мозък това трябва да ти проговори нещо. Аз дадох и доста други подобни данни, ама тукашни малоумници казаха, че били манипулирани от световната конспирация и Биг Фарм.

Знам ги тия твойте приятели без ваксини и с документи. На Кулата хванаха двама такива тъпигьоси, преди седмица, та изкараха почивката си в гръцките арести, глобиха ги по 5000 евро и ги дадоха накрая на консулството ни в Солун.

Коментар

• Циркът продължава !

"We're going to protect vaccinated workers from unvaccinated co-workers." Biden announced the Department of Labor will require employers with 100 or more employees to require shots or testing

https://twitter.com/Quicktake/status...accine-mandate

Всички животни са равни , но прасетата са по равни ! Members Of Congress, Staff Exempt From Biden Vaccine Mandate

https://www.zerohedge.com/covid-19/m...accine-mandate

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Много ми е чудно откъде идва тази презумпция, че в Севлиево всички са изключително тъпи и следователно са антиваксъри. Чиста неграмотност явно. В Севлиевско има много ваксинирани, независимо че не ги показват по телевизията.
          Информацията за болните е съвършено безсмислена без да се знае процентът ваксинирани. Ти знаеш ли го? Освен че са "много" де. Нещо ме кара да мисля че ако средно в БГ има 15% ваксинирани, то в Севлиево този процент е по-нисък. Може ли да се окаже нула?

Интересно е и за 15-те процента. Почти всички "ваксинирани" които познавам просто имат документ, че им трябва за пътуване. Ама явно документът пази колкото и ваксината - нито един от тях не се е разболял

Коментар

• https://dnes.dir.bg/spektar/moderna-...igrip-preparat

Логично след Модерна Бууст следва Модерна 2 в 1 ... очаквайте Плюс и Делукс версиите - само за послушни граждани!

Коментар

Ако в Севлиево имаше дори и един ваксиниран досега да го бяха показвали по телевизиите
              Много ми е чудно откъде идва тази презумпция, че в Севлиево всички са изключително тъпи и следователно са антиваксъри. Чиста неграмотност явно. В Севлиевско има много ваксинирани, независимо че не ги показват по телевизията.

Коментар

• ДЪРТ ВАКСЪР

След 10-тата доза.

Last edited by SKP; 11.09.2021, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Одобрено от кого? От тебе ли?
                  Ако ще се инжектира на мен, трябва да е одобрена от мен. Не знам защо това е неразбираема концепция - особено когато се отнася за нестерилизираща ваксина, тоест с нищожно значение за разпространението на вирус.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

То вие вече кацнахте на луната та американците ли

Все се чудя колко трябва да си малоумен та да казваш на този експеримент ваксина и да го сравняваш с ваксини минали дългогодишни изпитания с доказан положителен резултат

На даден експериментален продукт може да му викате ваксина като бъде одобрено за такова
                    Одобрено от кого? От тебе ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Този пример, като го прочетох, и ми се прииска да изпея дитирамб, в чест на доктор Йозеф Менгеле.
                      Най-вероятно ваксината е разработена, върху основата на неговите трудове, които американците активно използват след ВСВ. То и затова руснацие, са и имали доверие.
                      Абе имам спомен за ваксината за полиомиелит в САЩ че е пусната прибързано и се е оказало че не е с умъртвени вируси и директно е причинила заболяване от полиомиелит при 40 000 от "ваксинираните" деца. Който се е интересувал и помни, може да каже в детайли. Колко странно - експериментална ваксина, която се слага прибързано, води до много по-лоши събития, отколкото без нея. Къде ли съм чувал такова нещо, за какво ли ми напомня...

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Те не се различават от онази старица, която хвърлила съчка на кладата на Джордано Бруно. Иронията е, че същите тези малоумници, които вдигат лозунги против ваксините са ваксинирани като деца против полиомиелит и туберкулоза. А аргумента им против настоящите ваксини е, че не са проверени във времето за разлика от утвърдените с десетилетия. Вироятно не знаят, че т.нар. утвърдени ваксини са имали същия път на създаване, распективно приложение, като настоящите. Например, кампанията по ваксинация в СССР за полиомиелит след ВСВ с американска ваксина, тествана в много по-кратки срокове от настоящите, а също така и върху много по-малко хора.

P.S. Предполагам, че скоро тук ще видим тема "Как американците не кацнаха на Луната"
                        Този пример, като го прочетох, и ми се прииска да изпея дитирамб, в чест на доктор Йозеф Менгеле.
                        Най-вероятно ваксината е разработена, върху основата на неговите трудове, които американците активно използват след ВСВ. То и затова руснацие, са и имали доверие.

Но той е бил ангел, в сравнение със случващото се сега. Само Аущвиц, а сега целия свят в мишлета.
                        Ситуацията ми прилича, на СЪВЕТСКАТА статистика, за последиците от Чернобил, и трайните увреждания, върху жителите.
                        Last edited by SKP; 11.09.2021, 20:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

....

Никой не може да отнеме правото на един работодател да си подбира служителите по каквито си иска собствени критерии и това е голата истина. Ти можеш да подскачаш колкото си искаш за дискриминация или за каквото си искаш друго, но това не променя елементарният факт, че взаимоотношенията работодател-служител са си чисто финансови и нищо повече.

Иска ви се на вас антиваксърите да се чувствате значими, и да си мислите, че всеки трябва да се съобразява с вашата егоцентричност, но жестоко се лъжете. Сами виждате, че вече сте поставени в позицията на втора ръка хора, и като такива ви предстои да пиете все повече и повече горчилка, осъзнавайки как обществото постепенно ви отхвърля.

Матеев, ТУК си НИКОЙ и да се вживяваш като работодател - е същото, както и да твърдиш, че си султанът на Бруней.

Признал си, че "взаимоотношенията работодател-служител са си чисто финансови и нищо повече."

Тоест, нямаш право да нарушаваш Чл. 29, ал. 2 от Конституцията по отношение твоите подчинени: вашите взаимоотношения СА ФИНАНСОВИ!

Още не си разбрал, че самият ти си антиваксър. КОЙ от твоите подчинени се е ваксинирал ЧЕТИРИ пъти? Хайде де, накарай ги, или ги уволни. Стиска ли ти?

Докато НЕ СТЕ ваксинирани с ЧЕТИРИ игли - сте антиваксъри, начело с теб, Матеев.

С БАРБАРЕЛА (от Франция) - ситуацията е аналогична. "Вреден антиваксър и престъпник", че дори и барбарон!

Четири игли - с документ за това, за да имате правото да говорите срещу голямата група на неваксинираните!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Антиваксърите неуморно развиват подтемата "Как американците не кацнаха на Луната" в темата "Политика"
                            Не е чудно, че все едни и същи са и антиваксъри, и любители на всякакви конспирации, и "адвокати" на червената сган, и русофили ...
                            Барби скоро ще копаеш камъни, но без акъл толко!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение

Тука вече се смея с глас... Ти можеш да пишеш новите учебници по Инфекциозни Болести.
                              не съм чул някога луд да е издавал каквото и да е камо ли учебник....
                              (1) Facebook
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Те не се различават от онази старица, която хвърлила съчка на кладата на Джордано Бруно. Иронията е, че същите тези малоумници, които вдигат лозунги против ваксините са ваксинирани като деца против полиомиелит и туберкулоза. А аргумента им против настоящите ваксини е, че не са проверени във времето за разлика от утвърдените с десетилетия. Вироятно не знаят, че т.нар. утвърдени ваксини са имали същия път на създаване, распективно приложение, като настоящите. Например, кампанията по ваксинация в СССР за полиомиелит след ВСВ с американска ваксина, тествана в много по-кратки срокове от настоящите, а също така и върху много по-малко хора.

P.S. Предполагам, че скоро тук ще видим тема "Как американците не кацнаха на Луната"
                                То вие вече кацнахте на луната та американците ли

Все се чудя колко трябва да си малоумен та да казваш на този експеримент ваксина и да го сравняваш с ваксини минали дългогодишни изпитания с доказан положителен резултат

На даден експериментален продукт може да му викате ваксина като бъде одобрено за такова

Коментар

Working...
                                X