Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - дрънка глупости
https://coronavirus.bg/bg/
BG СТАТИСТИКА: Информация към 00:00 часа на 11 април 2022 г.
36 700 ПОЧИНАЛИ, 8 за последното денонощие (неделя)
100.00% от починалите за деня не са ваксинирани
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Обръщал съм внимание че смъртността в държавите с висока степен на ваксинираност е слязла под нивата отпреди Ковид. Тоест няма епидемия която да коси наред ваксинираните. А много тук обещаваха да има. Обаче няма. И затова заканите се отлагат за по-нататък във времето.
За протокола - продължавам да съм неваксиниран.
Погледни тази графика: https://www.worldometers.info/corona...hong-kong-sar/
Починалите миналия месец са толкова много, че починалите от предните вълни не се виждат след мащабирането. И това при ваксинация от 101%.
За протокола и аз не съм ваксиниран.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Обръщал съм внимание че смъртността в държавите с висока степен на ваксинираност е слязла под нивата отпреди Ковид. Тоест няма епидемия която да коси наред ваксинираните. А много тук обещаваха да има. Обаче няма. И затова заканите се отлагат за по-нататък във времето.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Случайно обръщал ли си каквото и да е внимание на каквото и да е случващо се през последната година?
- 1 like
Коментар
-
Бях останал с впечатлението че всички ваксинирани ще измрат за година и половина. Това изглежда като много великодушна отсрочка
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Ще трябва да почакаме няколко години, вероятно между 5 и 10.
Бях останал с впечатлението че всички ваксинирани ще измрат за година и половина. Това изглежда като много великодушна отсрочка
Коментар
-
Ето какво правят в момента в Китай за да "ПРЕДПАЗЯТ" хората от настинката с изключително леки симптоми! От която НИКОЙ под 70 години не умира, и малцина над 70 умират! Но да унищожим психически, икономически и физически милиони хора! Наесен отново и при нас, АКО ПОЗВОЛИМ! Мислете по въпроса, дали да позволите пак да ни заключат за да се "пазим" от нещо си там! От сезонен грип! От хрема!
https://www.bitchute.com/video/QIb9lik9bVIf/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Но да изчакаме крайния резултат щом казваш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Айде да изчакаме да видим какъв ще е крайния резултат
Щото ти пускаш тука резултата само от последните 4 месеца.
Я включи целия период до момента и после смятай кога ще ни стигнат или ние тях.
Надявам се си намерил 15-тина минути да изгледаш видеото, което neon7 е постнал (за което му благодаря и го копирам отново: https://www.bitchute.com/embed/fHIT55iM4Zv9/).
Страничните ефекти от "ваксините" са в състояние да уморят десетки пъти повече хора от грипчето, тъй като резултатите, показани във видеото, индикират, че генно-базираните ваксини съсипват имунната система като унищожават лимфоцитите и предизвикват патогенези в различни органи като сърце, бял дроб, черен дроб и други. Възможно е да избухнат болести, които човечеството мислеше за преборени - туберкулоза, токсоплазмоза и други. Лимфоцитите се борят срещу туморните образувания в организма и когато загинат се сещай какво ще стане с раковите заболявания.
Човекът си помисли в 21-ви век, че знае всичко за живота, и си позволи да посегне на себе си с инструментите на генното инженерство. Голяма грешка.
P.S. Водя си статистиката за Европа от 5 месеца. Мога да изровя и данните за предишните две години, но не си заслужава времето да ги импортвам и конвертирам в базата данни, която съм си създал. Дори само тези 5 месеца са достатъчни да покажат, че естественият имунитет върши по-добра работа от "ваксините". Вижда се не само в нашата страна.
Eто я о-микрон вълната:
Last edited by Kildirim_Bei; 11.04.2022, 09:02.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Д-р Бхакди обяснява как и защо базираните на ген COVID-„ваксини“ предизвикват разпадането на имунологичните защити срещу инфекциозни агенти, които лежат латентно („спящи“) в телата ни. Те включват много вируси като Herpes zoster (херпес зостер), Epstein-Barr-Virus (инфекциозна мононуклеоза), цитомегаловируси, бактерии – особено туберкулоза – и паразити.
Освен това, нашите сентинелни лимфоцити са жизненоважни за защитата ни от тумори, тъй като те бързо унищожават раковите клетки, които непрекъснато възникват в телата ни. „Ваксиномедиирано“ унищожаване на тези сентинелни лимфоцити ще има катастрофални глобални последици.
Пациенти със страховити „стари“ инфекции като туберкулоза и със злокачествени тумори ще наводнят болниците по целия свят.
https://www.bitchute.com/embed/fHIT55iM4Zv9/
Д-р Сухрит Бхакди е прекарал живота си в практикуване, преподаване и изследване на медицинската микробиология и инфекциозни заболявания. Той е председател на Института по медицинска микробиология и хигиена към университета Йоханес Гутенберг в Майнц, Германия, от 1990 г. до пенсионирането си през 2012 г.
Той е публикувал над 300 научни статии в областта на имунологията, бактериологията, вирусологията и паразитологията и е служил от 1990 до 2012 г. като главен редактор на медицинска микробиология и имунология, едно от първите научни списания в тази област, основано от Робърт Кох през 1887 г.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
В една война (каквото беше т.нар. пандемия), не са важни междинните разултати - важен е само и единствено крайният резултат.
А той не е такъв, какъвто обещаваха.
Щото ти пускаш тука резултата само от последните 4 месеца.
Я включи целия период до момента и после смятай кога ще ни стигнат или ние тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКой разбрал - разбрал, кой не разбрал - продължава да дрънка глупостиНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поздрав с поредната енергична и тонизираща вакситарантела.Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - айда за бустeр.
https://www.bitchute.com/video/YSRnKeWtvfE2/
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар