IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Оня ден нещо загубил, нямал сили да се движи по корта даже.

Ама не знам от какво е - ял е глутен ли или не си е пил допинга

Нали уж казват че минал на безглутенова диета и затва биел наред.

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович загуби първия си мач на корта след близо 2-месечно отсъствие. Сърбинът отстъпи на испанеца Алехандро Давидович Фокина с 1:2 сета [3:6, 7:6 (5), 1:6] в двубой от 1/16-финалите на турнира от сериите „Мастър“ на червени кортове в Монте Карло.

Джокович не беше в най-оптималната си форма, а след поражението той разкри за своите проблеми и призна превъзходството на опонента си.

„Опирах се на въжетата през целия мач. Постоянно бях в догонваща позиция в резултата. Не ми хареса как се чувствах физически в третия сет. Просто ми свършиха силите, не успях да остана в разиграванията с него. Ако не можеш да останеш в разиграване, да не усещаш краката си на клей, това е мисия невъзможна“, каза след срещата Джокера, чието единствено участие през 2022 дойде в Дубай през февруари, където изигра три мача.

Освен глупавата му антиваксърщина, миналата година сериозно се надцени и влезе в конфликт с екипа си заради олимпиадата. Искаше златен шлем, накрая и голям не успя да вземе и явно още 50 години ще чакаме за следващ шанс. И пак се раздели с Вайда, а не си спомням да е взел шлем без него... Див сръбски козел...
    След година и половина като предишния път ще му дойде акъла, ама ще е вече на 36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
      Барби (@barbaron),

преди около 2 месеца писах в дискусията, че скоро смъртностите на милион във Франция и България ще се изравнят, като имах предвид това да стане към края на март.
      Е, сбъркал съм с около 2 седмици. Днес Франция е с 13/М при 78% ваксани, а ние сме с 15/М при 30% ваксани преко сили.
      Днес стават точно 5 месеца, откакто си водя статистиката за Европа.
      Смъртността в България падна от 175/М на 15/М, което е -91%.
      Смъртността във Франция се качи от 4/М на 13/М (+225%), като е достигала до 36/М (+800%) през периода.
      Прилагам графиката за протокола

[ATTACH=CONFIG]n3909336[/ATTACH]
      Тази графика не показва нищо, освен че епидемията затихва в момента. Показва също пълният провал на България спрямо Франция за целия период до момента.
      Каква е твоята прогноза за същата тая графика при нова вълна? Какво ще се случи с българската и какво с френската линия?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Джокера не се сиропира и пак е НОМЕР 1
        Оня ден нещо загубил, нямал сили да се движи по корта даже.

Ама не знам от какво е - ял е глутен ли или не си е пил допинга

Нали уж казват че минал на безглутенова диета и затва биел наред.

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович загуби първия си мач на корта след близо 2-месечно отсъствие. Сърбинът отстъпи на испанеца Алехандро Давидович Фокина с 1:2 сета [3:6, 7:6 (5), 1:6] в двубой от 1/16-финалите на турнира от сериите „Мастър“ на червени кортове в Монте Карло.

Джокович не беше в най-оптималната си форма, а след поражението той разкри за своите проблеми и призна превъзходството на опонента си.

„Опирах се на въжетата през целия мач. Постоянно бях в догонваща позиция в резултата. Не ми хареса как се чувствах физически в третия сет. Просто ми свършиха силите, не успях да остана в разиграванията с него. Ако не можеш да останеш в разиграване, да не усещаш краката си на клей, това е мисия невъзможна“, каза след срещата Джокера, чието единствено участие през 2022 дойде в Дубай през февруари, където изигра три мача.

Коментар

Във видеото на neon7 човека поне три пъти спомена за патогенези в сърцето и белия дроб като често наблюдавани пост-ваксинационни странични ефекти, идентифицирани при аутопсиите на починалите.
          Ти му вземи на спортиста сърцето и белия дроб, пък чакай резултати...
          Близко е до акъла що се случиха разни неща с доста спортисти
          Че той ковида не прави ли същото?

Няма 30 годишен човек прекарал ковид (ама от оня тежкия не омикрона) 6 месеца след това се възстановява.

Коментар

• Нещо, на което вирусЪТ е дал тласък или пък обратно
            https://www.pariteni.bg/novini/pari/...to-evro-236730
            https://www.pariteni.bg/novini/pari/...wnqO0TImYHSwOA

Коментар

Барби (@barbaron),

преди около 2 месеца писах в дискусията, че скоро смъртностите на милион във Франция и България ще се изравнят, като имах предвид това да стане към края на март.
              Е, сбъркал съм с около 2 седмици. Днес Франция е с 13/М при 78% ваксани, а ние сме с 15/М при 30% ваксани преко сили.
              Смъртността във Франция се качи от 4/М на 13/М (+225%), като е достигала до 36/М (+800%) през периода.

[ATTACH=CONFIG]n3909336[/ATTACH]
              След като факсината "действа" 3 месеца защо се броят овапсани тез наболи се през лятото?
              Та в БГ са овапсани преко сили 10%
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Барби (@barbaron),

Click image for larger version

Name:	MR1M-BG-F-130422.jpg
Views:	1
Size:	42.7 КБ
ID:	3909336
                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• За размисъл

Защо хората доброволно жертват свободата си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Еми тенесистите ги накараха та се сиропираха и сега са зле.Дано прескочат трапа.
                    Джокера не се сиропира и пак е НОМЕР 1
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - дрънка глупости
                      ]
                      https://coronavirus.bg/bg/

BG СТАТИСТИКА: Информация към 00:00 часа на 11 април 2022 г.
                      36 700 ПОЧИНАЛИ, 8 за последното денонощие (неделя )
                      100.00% от починалите за деня не са ваксинирани
                      БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД! КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ и сайта coronavirus.bg С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА

Както вече обещах, днес публикувам официален документ, който получих след мое заявление по ЗДОИ.

Искам преди това да отдам своята почит към жертвите на безпощадната медийна машина, която повече от година и половина насажда страх с неистинска информация за смърт от К-19.

Както вече съм ви информирал на 31.10.2021 г. поисках със заявление по ЗДОИ министерството на здравеопазването да ми предостави информация, касаеща броя на починалите български граждани за периода от 01.01.2021 г. до 31.10.2021 г.. Поисках информацията да е по месеци и да дава отговор на следните въпроси:
                      1. От какви болести са умирали българските граждани през посочените месеци?
                      2. Подписвани ли са съобщенията за смърт от Ковид-19 от патолог?
                      3. В колко от съобщенията за смърт е посочено, че е извършена аутопсия?
                      4. Колко са починалите от инсулт, инфаркт, онкологични заболявания и СПИН?
                      Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.

Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?

Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?

Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.

При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).

От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.

За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.

Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!

Димитър Байрактаров

https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Спортистите продължават да не са ок, тихомълком Великобритания свали ваксонатиска. Това за мен е топ важно защото те бяха лидери във всяко начинание свързано с вируса и ваксината. За да предприемат тези действия те са базирани на нещо. И тва нещо най-лесно е да се каже че са наболи всички и ваксините са преборили вируса, но май не е съвсем това причината щом и цензурират информацията. Второто по вероятност е че са осъзнали че ваксините е леко съмнително, че помагат или поне в степен по-висока от вредата която нанасят. И тук е интересното - ползата няма да нараства във времето / тя е такава каквато е/, а вредата с всяка година ще се покачва и без да има повече дози.
                        Във видеото на neon7 човека поне три пъти спомена за патогенези в сърцето и белия дроб като често наблюдавани пост-ваксинационни странични ефекти, идентифицирани при аутопсиите на починалите.
                        Ти му вземи на спортиста сърцето и белия дроб, пък чакай резултати...
                        Близко е до акъла що се случиха разни неща с доста спортисти
                        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Обръщал съм внимание че смъртността в държавите с висока степен на ваксинираност е слязла под нивата отпреди Ковид. Тоест няма епидемия която да коси наред ваксинираните. А много тук обещаваха да има. Обаче няма. И затова заканите се отлагат за по-нататък във времето.

За протокола - продължавам да съм неваксиниран.
                          Всъщност в момента сме не по-напред от 15-тата минута на мача. Тва , за да не напиша че сме още на загрявката :-)
                          Многократно съм писал / не съм го измислил/, че минимума за тестване на подобна ваксина е 10 години. Това при стандартни неща, а за подобна технология никога не ползвана досега вероятно трябва да се тества поне 20-30 години , особено ако се прилага на хора в репродуктивна възраст и деца. За разлика от ежеминутната пропаганда колко страшен е вируса сега в медиите няма нито дума за евентуална свръхразболяемост или смъртност на ваксинирани или пък дума, че няма такова нещо....мълчанието е злато. Ако изгледаш видеото на доктора от линка на Неон / приемам че може да е търсач на слава/ ще видиш , че говори за рискове, които са се случили на практика и сме коментирали тук , както и Мангъров е говорил за тях - автоимунни проблеми, объркана имунна система и рак. Разбира се тези 15 случая при милиарди ваксинирани не са дори и капка. И 15 000 да са също не са капка обаче има поводи/реални действия/ за замисляне. Ние нямаме достъп до никакви статистики за смъртност , кой, на колко, от какво и т.н. Още по-малко за разболявания. , но някои имат тези данни.... Предполагам няма съмнение, че както се манипулираха едностранно данните за вируса, така ще бъде и с данните за евентуални последици от ваксините. Иначе как ще се компенсират пострадалите.
                          Спортистите продължават да не са ок, тихомълком Великобритания свали ваксонатиска. Това за мен е топ важно защото те бяха лидери във всяко начинание свързано с вируса и ваксината. За да предприемат тези действия те са базирани на нещо. И тва нещо най-лесно е да се каже че са наболи всички и ваксините са преборили вируса, но май не е съвсем това причината щом и цензурират информацията. Второто по вероятност е че са осъзнали че ваксините е леко съмнително, че помагат или поне в степен по-висока от вредата която нанасят. И тук е интересното - ползата няма да нараства във времето / тя е такава каквато е/, а вредата с всяка година ще се покачва и без да има повече дози.

За протокола - разбирам и оправдавам и БЛАГОДАРЯ на тези , които се набодоха доброволно Без тяхното смело решение нямаше да има данните , които ги има в момента и ще ги има в бъдеще. Все пак това е обещаваща технология. Може би бъдещето на медицината. Нещото, което ме е възмущавало винаги беше принудата за останалите и съчувствам на тези, които го направиха просто защото нямаха избор. Като гледат настоящето развитие дори и да нямат някакви странични реакции съм сигурен, че 95% биха предпочели да не са се наболи. Всъщност в момента никой от познатите ми които се набодоха сами не планира да си слага бустер....
                          И шапка свалям на всички, които удържаха на натиска и се разминаха с иглата към момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

Това шега ли е?
                            Погледни тази графика: https://www.worldometers.info/corona...hong-kong-sar/
                            Починалите миналия месец са толкова много, че починалите от предните вълни не се виждат след мащабирането. И това при ваксинация от 101%.
                            За протокола и аз не съм ваксиниран.
                            Не мисля че взиране в конкретни малки страни дава особено ценна информация за общите тенденции. ХK е родина на предишни епидемии и има дърто население, комбинирано с огромна гъстота. Какъв точно щам ги захапа и защо толкова късно нито знам, нито съм убеден че някой знае. От това че ваксините не помагат не следва че непременно вредят. На други места с подобна степен на ваксинация ситуацията е различна. И в едната и в другата посока е трудно да се правят обобщения.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Случайно обръщал ли си каквото и да е внимание на каквото и да е случващо се през последната година? Примерно, как преди две седмици 15 професионални тенисиста прекратиха участие в Маями оупън по здравословни причини?
                              Еми тенесистите ги накараха та се сиропираха и сега са зле.Дано прескочат трапа.

Коментар

• Кой разбрал - разбрал, кой не разбрал - дрънка глупости

https://coronavirus.bg/bg/

BG СТАТИСТИКА: Информация към 00:00 часа на 11 април 2022 г.
                                36 700 ПОЧИНАЛИ, 8 за последното денонощие (неделя )
                                100.00% от починалите за деня не са ваксинирани

Коментар

Working...
                                X