IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Помолете тогава Барбарона да пусне таблици ден по ден за Франция, Швеция и България за периода 15.12.2021 - 10.01.2022 с данни за заразени, починали и смъртност на милион за всяка от държавите.
    На мен ще ми отнеме няколко минути, а той няма да е готов и след няколко дни, да не кажа никога.
    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron на 14.09.2021 Разгледай мнение
      Дерзайте, антиваксъри, мангъров ще се погрижи за вас

Познайте защо Умряли / Заболели
      • за Франция беше 1,73% сега е 1,67%
      • за Швеция беше 1,31% сега е 1,29%
      • за Bългария беше 4,13% сега е 4.15%
      Държава Умряли / Заболели % Ваксинирани % Заболели Умряли Заболели / 1М Умряли / 1М Тествани / 1М pop
      Bulgaria 4,15% 16.11% 473270 19661 68733 2855 647792
      France 1,67% 70.2% 3907133 115603 105538 1766 1,957,547
      Sweden 1,29% 64.63% 1,115,566 14,626 111846 1441 1,155,678
      Luxembourg 1,11% 65.48% 74,855 829 117,429 1,301 5,381,198
      Netherlands 0,94% 69.01% 1,909,211 17,927 111,145 1,044 965,911
      Finland 0,85% 71.53% 119,32 1,008 21,497 182 1,202,524
      Denmark 0,74% 75.25% 351939 2611 60506 449 14151554
      Israel 0,66% 68.17% 1,055,836 6,991 113,214 751 2,094,603
      Norway 0,55% 71.27% 146,373 811 26,764 148 1,337,300

Коментар

Ще прегледам назад темата, но барбарона мисля сравнява няколко държави с BG, a вашите са само с FR. Простете, ако съм в грешка
        Простено да Ви е.
        Барбарона има данни само за Франция и България, и то не за всеки ден.
        Аз много пъти съм давал сравнения с други държави, включително агрегирани данни по региони или ниво на ваксинация, щото импортвам ежедневно всички данни за Европа от worldometer-a, за разлика от него.
        Last edited by Kildirim_Bei; 05.08.2022, 04:01.

Коментар

Странно - 5 пъти са 25000 живота у наше село...
          Зависи как смяташ животите. Без да съм запознат с детайлите във Франция, но се съмнявам, че в списъците на починали С Ковид са вписани починали при пожар, самоубийци, катастрофирали, починали от старост / ама може ли да го пишем Ковид/ и т.н.

Но за едно нещо си прав - починали в повече има. Следователно има и проблем. Голям ! Разликата между двама ни е , че Вие смятате , че всичко това се дължи на слабата ваксинация / макар и разликата да е същата между БГ и ФР и ПРЕДИ старта на ваксинацията. Нали не спорите по това ?/
          А пък аз мисля, че има много причини за тази разлика и липсата на ваксинация, ако въобще е плюс / към онзи момент и варианти може и да е имало някакъв / е мноооогооо назад.
          Ето 1 пример от първо лице. Миналата година в разгара на най-страшната вълна ДвиПи-то ни си ЗАКРИ практиката. Никой не приема нови пациенти - джипитата са само с яки връзки.....Всички болници затворени. 1000+ основно възрастни хора на улицата / практика в центъра на София/. Точно тогава се и разболяхме за пръв път с ОТРИЦАТЕЛНИ тестове / 4-ри броя !/ И какво правиш ? Болен си от нещо , ама според тестовете не е Ковид, нямаш ДвиПИ, няма как да отидеш в Ковид болница щото там ЩЕ ТЕ ЗАРАЗЯТ с Ковид, а ти си болен от друго и става топ. То и местата бяха малко към хич тогава....за каквото и да е.....Не можеш да влезеш в болница. Какво правиш ако си на 80 години с няколко сериозни проблема ? С какъвто и да си сериозен проблем в този момент и си на възраст си чао.... и получаваш екстра смъртност. Възрастта на починалите го показва чудесно.
          Ние с МНОГО връзки и яко кеш платихме на частно уж при голям спец/ от най-големите в областта/ който каза не е Ковид имате бронхит гледайки снимките... Е да ама след месец антителата се оказаха на макс....
          Те така нямало да умират хора при ваксинация.... ъхъ ама друг път....Търси проблемите на друго място....
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.08.2022, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не, според мен е малко предвид изходните условия.
            Странно - 5 пъти са 25000 живота у наше село...

Коментар

5 пъти не върши ли работа? или 3 пъти? или 222% ?
              Не, според мен е малко предвид изходните условия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти съвсем си психясал
                аз съм от смятащия тип - гледам статистики и не слушам експерти по телевизора, фейса и тн... колкото и неприятно да звучи - некролозите са най-точната статистика до колко едно общество минава адекватно през дадена пандемия.

жертвите, които дадохме като брой загубени животи нищо не може да ги върне
                глупостта се плаща и мястото ни в класациите не е въобще случайно.

голямото мяу ще си дойде не го мисли. ти като си толкова в час колко чифта обувки износи по огледи и не купи?
                Берти, ако си прочел последните няколко страници би трябвало да си разбрал , че починалите у нас С Ковид имат по-висока средна възраст от починалите БЕЗ Ковид. Нормално ли е според теб ?
                Хубаво е да гледаш телевизия по-малко и да се опиташ да помислиш дали това дето те объчват е точно това което е истина ... цялата...
                Т.е. некролози има доста повече, но защо ги има е МНОГО дискусионен въпрос или най-малкото няма един отговор.
                А пък ваксината..... всички да бяха набодени на 100% у нас при същите действия, мерки и т.н. некролозите пак щяха да са толкова....

Сигурен съм че можеш да мислиш самостоятелно и без да те насочват за посоката...ако искаш. Също съм сигурен, че не си набол децата ти и едва ли ще си сложиш 4-ти бустер....освен ако не те принудят по някакъв начин.
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 04.08.2022, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Беят не ги е започнал сравненията BG/F. Барбарончето (@barbaron) ги започна, но беят ще ги завърши.
                  Ще прегледам назад темата, но барбарона мисля сравнява няколко държави с BG, a вашите са само с FR. Простете, ако съм в грешка.

Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                  .. за друго вече е прието че тази течност не работи трябва да има сигурно 10 пъти разлика в полза на Франция
                  5 пъти не върши ли работа? или 3 пъти? или 222% ?

Коментар

Берти, появяваш се в интересен момент в темата.... началото на новата кампания.... Тук издънката ти е съпоставиха с ГоУемото Мяу.
                    Искрено се надявам да не си от спонсорираният тим. Би било много жалко.... особено имайки предвид финансовите ти възможности.... Не си чак толкова закъсал....

Иначе със затворени болници и без лечение пенсиите намаляват. Също така има и публична статистика в Холандия, че след шот в първата седмица пенсоприключването също се повишава значително....
                    Иначе всеки може да си мисли и пише каквото поиска
                    ти съвсем си психясал
                    аз съм от смятащия тип - гледам статистики и не слушам експерти по телевизора, фейса и тн... колкото и неприятно да звучи - некролозите са най-точната статистика до колко едно общество минава адекватно през дадена пандемия.

жертвите, които дадохме като брой загубени животи нищо не може да ги върне
                    глупостта се плаща и мястото ни в класациите не е въобще случайно.

голямото мяу ще си дойде не го мисли. ти като си толкова в час колко чифта обувки износи по огледи и не купи?
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Господине, кротко ви помолих да напишете числата. Няма как да отричам ненаписани числа

Не, гафитът не е за спортистите, ако може, четете с разбиране. Сравненията BG/FR ги е започнал Бея, дали ще Ви отговори - не знам.
                      Ми пак НЕ.
                      Сравненията ги започна деменцията. Беят разбра накъде вървят нещата в даден момент и реши да води статистика, за да покаже подобни крайни резултати при иначе несравняеми неща. като база. Според мен безсмислено, но той се върза на ондзи и се хвана на хорото....излишни усилия, като знаем отговора предварително какъв е....За да изравним всички фактори и приемем че ваксините работят ПОНЕ за намаляване на смъртността / за друго вече е прието че тази течност не работи трябва да има сигурно 10 пъти разлика в полза на Франция

Коментар

Господине, кротко ви помолих да напишете числата. Няма как да отричам ненаписани числа

Не, гафитът не е за спортистите, ако може, четете с разбиране. Сравненията BG/FR ги е започнал Бея, дали ще Ви отговори - не знам.
                        Беят не ги е започнал сравненията BG/F. Барбарончето (@barbaron) ги започна, но беят ще ги завърши.
                        Last edited by Kildirim_Bei; 04.08.2022, 20:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          Стига сте писали глупости. Вижте колко пенсии са прекратени в България за миналата година в следствие на смърт и сравнете с предходни периоди.
                          Берти, появяваш се в интересен момент в темата.... началото на новата кампания.... Тук издънката ти е съпоставиха с ГоУемото Мяу.
                          Искрено се надявам да не си от спонсорираният тим. Би било много жалко.... особено имайки предвид финансовите ти възможности.... Не си чак толкова закъсал....

Иначе със затворени болници и без лечение пенсиите намаляват. Също така има и публична статистика в Холандия, че след шот в първата седмица пенсоприключването също се повишава значително....
                          Иначе всеки може да си мисли и пише каквото поиска

Коментар

Тази графика за спортистите ли е ? Да отричаш, че спортистите падат като круши е или опорка или някаква собствена самозаблуда...И не са само спортистите. ..-)

Коментар

• Стига сте писали глупости. Вижте колко пенсии са прекратени в България за миналата година в следствие на смърт и сравнете с предходни периоди.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

......
                                У нас заразата с Ковид води до дълголетие
                                .......
                                Та каквото и да показва тази графика , то не може да се правят никакви изводи за Ковида...Още по-малко за ваксините....:-) Всъщност може де...., но няма да има общо с реалността....:-)
                                Точно защото медианата на възрастовото разпределение на населението във Франция е с 2.5 години по-ниска от нашата, средната продължителност на живота е по-висока от нашата, и здравеопазването им е с класи по-добро от нашето, можем да направим изводи за ковида, естественият имунитет и "ваксините" от тази графика.
                                Last edited by Kildirim_Bei; 04.08.2022, 13:16.

Коментар

Working...
                                X