Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
А какво ще кажеш за обратното?
Представете си стерилитет на 2 милиарда олигофрена, преболедували ковид, защото не са искали да се ваксинират. От тях 2% ще умрат, а останалите 98% ще станат стерилни, и освен това ще живеят много по-малко поради дългосрочните последствия от болеста - повредени бели дробове, повредени участъци от мозъка и лошо функциониращи всички останали други органи. Дето се казва - дъртаци със скапано здраве още на 40 години, а на 50 половината вече са се преселили в отвъдното.
ПП: Жените им ще ги опрашват ваксинираните, защото само те ще имат истински топки.
Вече има доста забременели от каралите го ... а за разлика от ваксината, тук ефекта върху организма става ясен бързо.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеТъпите антиваксъри скоро ще започнат да измират като в Русия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
Ами срещнал си се някаква по-тъпа нашенка от тебе. Ето виж какво правят развитите държави тук - по 60% първа ваксина. У нас под 14%.
https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/
и после виж тук
https://www.worldometers.info/corona...=homeAdvegas1?
Тъпите антиваксъри скоро ще започнат да измират като в Русия.Т'ва е все едно да слушам СЗО !
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не мога на по-ясно да го обясня от това. То не мисля и че е нужно да се разяснява ама го направих....Който разбрал разбрал....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
кое време, лятното или зимното. количеството ти казва ,че вс е ок ? ти не си на център продължавам да твърдя.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Ти верно си ненормален гербераст.. с колко фарми работиш в бг... с ни една! знаеш ли колко от служителите им си сложиха ваксини? не знаеш.. тогава какво ревеш.. ще ти кажа .. масово отказват.. от ръководните нито един... онзи ден говорих с една от въпросните и вика.. хайде няма ли да се ваксинират вече и да се приклюва.... а аз я питам... ти ваксинира ли се?... тя: да не съм луда!..
https://www.bloomberg.com/graphics/c...-distribution/
и после виж тук
https://www.worldometers.info/corona...=homeAdvegas1?
Тъпите антиваксъри скоро ще започнат да измират като в Русия.
- 1 like
Коментар
� -
А какво ще кажеш за обратното?
Представете си стерилитет на 2 милиарда олигофрена, преболедували ковид, защото не са искали да се ваксинират. От тях 2% ще умрат, а останалите 98% ще станат стерилни, и освен това ще живеят много по-малко поради дългосрочните последствия от болеста - повредени бели дробове, повредени участъци от мозъка и лошо функциониращи всички останали други органи. Дето се казва - дъртаци със скапано здраве още на 40 години, а на 50 половината вече са се преселили в отвъдното.
ПП: Жените им ще ги опрашват ваксинираните, защото само те ще имат истински топки.
Коментар
� -
Ако знаеш колко ваксини са ни били по Бай-Тошово време, без дори да ни питат .....
Освен като деца помня че дори ни ги биеха и в казармата хей така за добре дошъл. При това ни ги биеха в гърба, че да не може после да се почешеш ...
Коментар
� -
Всъщност времето ми го подсказва и количеството ваксинирани. Сигурно няколко хиляди смъртни случая при краткосрочните ефекти могат да ги замаскират, вероятно няма проблем и за няколко десетки хиляди случая на фона на милиарди ваксинирани....Обаче от старта на ваксинацията вече минава доста време и някои дългосрочни кофти ефекти биха започнали да се проявяват рано и ако са сериозни и за всички процентите щяха да направят впечатление дори и пика им да бъде след 5 години....
Та затва с всеки изминал ден все по-малко вероятно става да има кофти дългосрочни последици, което не означава че няма да ги има или променя мнението ми за цялата система около тези ваксини.
Например знаеш ли как се тества една крушка дали ще свети 10 000 часа или 1 хард диск че ще работи 100 000 часа. Нали не мислиш че този диск е тестван 100 000 часа ?!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение.....
Представете си автоимунни заболявания на 2 млрд. души - шофьори, чистачи, сервитьори, касиерки, лекари, учители ...
... голям кеф, че не си се боднал, когато живееш в "I am legend" ...
ПП: Жените им ще ги опрашват ваксинираните, защото само те ще имат истински топки.Last edited by Mateev; 05.07.2021, 00:57.
- 1 like
Коментар
� -
Именно поради тази причина ще те замоля да си мълчиш, .
Ко ти е нужен смахнатолог - намери си го сам.
Аз съм инджинер-меринджей и не ми е в компетенцията казуси като твоя.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Да, бе да, а чиповете на Бил Гейтс се задействат от 5G-то и започват да бръмчат в корема, след което започват да стрелят с бързи неутрони, докато един мармот отстрани завива шоколада със станиол.
Моята теория за ваксинацията е, че вече толкова много хора са ваксинирани, че ако наистина има някакъв проблем с тях, все тая, че не си се боднал - животът ще е нетърпим и за неваксинираните.
Представете си автоимунни заболявания на 2 млрд. души - шофьори, чистачи, сервитьори, касиерки, лекари, учители ...
... голям кеф, че не си се боднал, когато живееш в "I am legend" ...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Малко ли е че ХИЧ НЕ ДЕЙСТВАТ. Идва си "нов" щам и всички се заразяват наред. Смъртността пак е 1 промил. Аз не виждам НИКАКЪВ ЕФЕКТ
Коментар
� -
Всъщност времето ми го подсказва и количеството ваксинирани. Сигурно няколко хиляди смъртни случая при краткосрочните ефекти могат да ги замаскират, вероятно няма проблем и за няколко десетки хиляди случая на фона на милиарди ваксинирани....Обаче от старта на ваксинацията вече минава доста време и някои дългосрочни кофти ефекти биха започнали да се проявяват рано и ако са сериозни и за всички процентите щяха да направят впечатление дори и пика им да бъде след 5 години....
Та затва с всеки изминал ден все по-малко вероятно става да има кофти дългосрочни последици, което не означава че няма да ги има или променя мнението ми за цялата система около тези ваксини.
Например знаеш ли как се тества една крушка дали ще свети 10 000 часа или 1 хард диск че ще работи 100 000 часа. Нали не мислиш че този диск е тестван 100 000 часа ?!Last edited by bota156; 04.07.2021, 18:59.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар