Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение

Акцентът ми е върху: достоверността и актуалността.
Но ми хареса идеята да направя в бъдеще СВОЕ разделение на типовете и това - по различни критерии. Това ще бъде - живот и здраве - когато се пенсионирам... (и ако имам, разбира се - скучни и безсънни нощи .., човек не знае бъдещето си, а в това се състои тръпката...)
Аз взех подаръците... Три са: зная какво пие дамата - това е единият, другият е една много приятна - подобие на лека, ефирна пелерина, специална кройка..., с нещо подобно всяка дама би харесала да излезе от банята и да се потопи в нежните ласки на завивките в своето легло...,(разбира се, не си правя илюзии, че ще я чакам в леглото! - моля да се разберемЕ!)..., третото подаръче (Рожден ден е все пак! - без възмущения, моля!) - е едно колие... Скоро в темите бях споменал за Ин и Ян..., мисля да завъртя разговора към Китайската философия и към нейното тълкуване на женското- и мъжкото началА... Едно сребърно (непретенциозно), но според мен - изящно изделие! То би харесало на всяка дама (според мен, но аз нямам претенции да разбирам дамите - това добре си го знаемЕ!)...
Ще пусна снимчица на колиенцето, което смятам лично да поставя на изящната шия и бюст на дамата....

Такива неща, около моята заблудена и непретенциозна личност! Тук говорих за емоционалната удовлетвореност и стигам до ПОГРЕШНИЯТ извод, че при мен тя предхожда половата!

Много имам да уча още в тая сфера..., но акъл не давам! Това не е препоръка!!!

Коментар