Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Това, с трупането на имоти за деца и внуци, само в БГ го има.
Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
Ако имам деца и внуци, ще ги уча на управление на личните финанси и финансова грамотност.
Дано помогне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПо принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.
Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.
Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.
В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.
По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.
Много се впечатлих от хубавата ти спортна форма,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм имал дълги отншения с 3 жени, които не бяха коректни с мен, Но това е минало и няма смисъл отново да го разказвам.
Ходиш ли на работа все още или вече си си вкъщи и си пиеш бирата и си гледаш внучетата?
Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.
Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.
В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.
Коментар
-
Имай предвид, че тук никой не схваща смисъла на твоето предупреждение, но аз те разбирам! От една дума те разбрах.
Да те успокоя: леко си объркан. Аз съм възрастен човек и никоя скоро не ми е казвала, че е влюбена в мен - няма и как да ми се случи и "добричка" - жена... Ти как смяташ: ако някоя ти каже "Аз съм добричка!" - дали би ѝ повярвал от раз? А, ако ти го каже втори път? Може би на третият път би ѝ повярвал?
Това, че някой бил влюбен, това, че някой бил добър, както част от нечия самооценка - за мен нямат никаква практическа стойност. Тия неща могат само и единствено да се усетят от заинтересувания.
Евго, благодаря още веднъж за предупреждението. Зная, че ме предупреждаваш за някоИ от дамите тук. Имай предвид, че нито аз имам шанс с някоя от тях, нито пък и те - с мен.
Няма да заверяваме настоящото ми изявление при нотариус, но - винаги можеш да ме попиташ "как е хавата"? Винаги ще бъда готов да ти отговоря!
Ходиш ли на работа все още или вече си си вкъщи и си пиеш бирата и си гледаш внучетата?
Коментар
-
..............................
И да знаете, че ако някоя жена ви казва, че е много добричка и е много влюбена, винаги имайте едно наум.
Поздрави
Имай предвид, че тук никой не схваща смисъла на твоето предупреждение, но аз те разбирам! От една дума те разбрах.
Да те успокоя: леко си объркан. Аз съм възрастен човек и никоя скоро не ми е казвала, че е влюбена в мен - няма и как да ми се случи и "добричка" - жена... Ти как смяташ: ако някоя ти каже "Аз съм добричка!" - дали би ѝ повярвал от раз? А, ако ти го каже втори път? Може би на третият път би ѝ повярвал?
Това, че някой бил влюбен, това, че някой бил добър, както част от нечия самооценка - за мен нямат никаква практическа стойност. Тия неща могат само и единствено да се усетят от заинтересувания.
Евго, благодаря още веднъж за предупреждението. Зная, че ме предупреждаваш за някоИ от дамите тук. Имай предвид, че нито аз имам шанс с някоя от тях, нито пък и те - с мен.
Няма да заверяваме настоящото ми изявление при нотариус, но - винаги можеш да ме попиташ "как е хавата"? Винаги ще бъда готов да ти отговоря!
Коментар
-
Разбирам позицията ти. Със сигурност си стабилен и реализиран мъж, с успешна кариера и репродукция.
Обаче и Груьо и Миро са на моите години и те споделят непосредствен опит и съвети от нашето време.
На една среща с жена, трябва да се действа според случая и както подсказва ситуацията, а не по алгоритъм и пътна карта.
И да ти кажа, че грешката ми е точно, че не съм нахален и не съм брутален. спазвам доброто старо възпитание и искам да съм културен.
Но в съвременното общество в БГ (на бесни селянки, на хитри и меркантилни лисици) това е само в мои минус.
И да знаете, че ако някоя жена ви казва, че е много добричка и е много влюбена, винаги имайте едно наум.
Поздрави
Какво правиш ти? Вземаш чужд опит и се чудиш, защо аджеба той не сработва при теб. Нормално е да НЕ сработва!
ОТНОВО повтарям важното, което винаги пропускаш! Това вероятно ще ти каже и твоят баща: АКО тръгнеш към някоя дама, тръгни с чувства (не е изгубено време), защо?
Хайде, разбери го най-после, важно е! Доверието й в теб ще я предразположи към теб! Ако е с много сериозно възпитание (има и такива!) Тя ще се отпусне и постепенно ще преодолява задръжките, ще бъдеш за нея всичко!
Можеш ли да отговориш защо ти казвам това,ама - без подсказка? Помисли малко, ако не се сещаш за причината...
.... ......
Май се досети, нали? Значи: тя ти има доверие, чака те с желание (да "посегнеш", да я докоснеш, да я шляпнеш по д.то!)...
Е, отговори ли си сега, защо на някои НЕ им е необходима виагра? Някои не знаят какво е това - виагра, Евго, нито се интересуват от понятия, като твоята формулировка "срок на годност на репродуктивния орган"...
Надявам се да разбираш смисъла на казаното.
Поздрави!
Коментар
-
Евго, в голяма грешка си, приятел, ако мислиш да оправиш "срока на годност на ...
репродуктивния си орган" с... виагра...
Срок на годност е отново някаква фантасмагория "от твоите"...
Не зная как я подклаждаш тая твоя фантазия...
не искам да се бъркам и на "учителите" ти...
дамите тук ти казаха, че емоционалната обвързаност е важна за тях, след това вече може и да се прониква... и всичко друго...
Разбирам, че те тормози липсата на еднократен секс... Не мога да помогна със съвет: това е индивидуално. Там може да ти помогне друг във форума с опита си, но отново ми е трудно да преценя крайният резултат.
Много пъти казвам, че лесно се греши, когато поставяш общ знаменател под някоя група - напр.: всички мъже, всички дами, цялото възрастно население... и т.н.....
За фейсбук не зная какви си ги говорите за.. Нямам регистрация там.
Нямам претенции, че трябва да се придържаш към казаното от мен. Придържай се към съветите, които сметнеш за добри: препоръчвам съветите на твоя баща.
Разбирам позицията ти. Със сигурност си стабилен и реализиран мъж, с успешна кариера и репродукция.
Обаче и Груьо и Миро са на моите години и те споделят непосредствен опит и съвети от нашето време.
На една среща с жена, трябва да се действа според случая и както подсказва ситуацията, а не по алгоритъм и пътна карта.
И да ти кажа, че грешката ми е точно, че не съм нахален и не съм брутален. спазвам доброто старо възпитание и искам да съм културен.
Но в съвременното общество в БГ (на бесни селянки, на хитри и меркантилни лисици) това е само в мои минус.
Поздрави
Коментар
-
Аз бях писал за виагра във вързка с това......че репродуктивният орган на мъжа има срок на годност.
И че така се решава проблема на чичовците на 55-60 г.
Безименният да чете внимателно и да не си фантазира.
Аз съм забелязъл, че възрастното население е много активно във фейсбук групите за запознанства, пишат, коментират, а нормални млади жени рядко има там !?
Евго, в голяма грешка си, приятел, ако мислиш да оправиш "срока на годност на ...
репродуктивния си орган" с... виагра...
Срок на годност е отново някаква фантасмагория "от твоите"...
Не зная как я подклаждаш тая твоя фантазия...
не искам да се бъркам и на "учителите" ти...
дамите тук ти казаха, че емоционалната обвързаност е важна за тях, след това вече може и да се прониква... и всичко друго...
Разбирам, че те тормози липсата на еднократен секс... Не мога да помогна със съвет: това е индивидуално. Там може да ти помогне друг във форума с опита си, но отново ми е трудно да преценя крайният резултат.
Много пъти казвам, че лесно се греши, когато поставяш общ знаменател под някоя група - напр.: всички мъже, всички дами, цялото възрастно население... и т.н.....
За фейсбук не зная какви си ги говорите за.. Нямам регистрация там.
Нямам претенции, че трябва да се придържаш към казаното от мен. Придържай се към съветите, които сметнеш за добри: препоръчвам съветите на твоя баща.
Коментар
-
Аз бях писал за виагра във вързка с това......че репродуктивният орган на мъжа има срок на годност.
Аз съм забелязъл, че възрастното население е много активно във фейсбук групите за запознанства, пишат, коментират, а нормални млади жени рядко има там !?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Извинявай, че се включвам отново като говедо (апропо, аз съм ултрас левскар, така че говедо ми е на място, не се обиждам), но би ли обяснил като дърт пергишин кой и в какъв пост ти е говорил за виагра? Или пък на Евго е говорил? Че вече и аз се обърках? Би ли дал цитат, че иначе съвсем олекваш с фантазиите си - разбирам, че е старост-нерадост, та скачаш в боя да "защитаваш бедните девици", като сущий дон Кихотя въображаемата си ДулЦинея, ама саламът, саламът, както се казваше в една реклама, пък вицът продължаваше, както отговорил достопочтения господин на неговата реална дулЦинея, като му рекла, че има още хляб в него - хляб има, ама салам нямаааааа (това е дружеска закачка, въпреки километричните ти постове и заяждания, нямам лошо против теб и уважавам мнението ти, освен в случаите, в които фантазираш)
Иначе Витоша не ми е стихията и честно казано не ме кефи, предпочитам други планини. 188 сантиметра няма как да стана, щото съм с 8 санта надолу, но компенсирам другаде, нямам и намерение да качвам 13 килограма, така съм си супер, не се оплаквам, а и от мен не се оплакват, засега. не съм си крил и годините - 41 лазарника, пак засега. Относно децата - поздравления, дано са останали в България и да са истински патриоти, иначе е загуба на генетичен материал в чужда полза (това следва да е комплимент, при други хора емиграцията им е огромен плюс за страната ни - дано ме разбереш правилно).
Бъди здрав и не злобей излишно - лично мнение, не е препоръка, може пък, въпреки голишарстовот ми, да имам повече опит от теб в нета и как да различавам многониковите и разни други субекти.
- 1 like
Коментар
-
Евго, бате, не ги мисли жените - както се казваше в онзи лаф - докато тя чакаше принца, конете я скъсаха от секс. В един момент всички оценяват какво са изгубили, но твърде често е късно. Тогава стават злобни и инфантилни феминистки - не се занимавай с тях. Действай си тихо и си искай - и това съм ти го казвал, лаф на един познат - много шамари съм изял, ама и много съм евал. Та такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Желателно е размерът на камъка да дава възможност да се огледаш в него, а не да притичваш до огледалото
Наздраве!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Споко. Нямам предвид теб. Евго ще ти каже кой е, за да не търся поста му. Извинявай за двусмислието.
Иначе Витоша не ми е стихията и честно казано не ме кефи, предпочитам други планини. 188 сантиметра няма как да стана, щото съм с 8 санта надолу, но компенсирам другаде, нямам и намерение да качвам 13 килограма, така съм си супер, не се оплаквам, а и от мен не се оплакват, засега. не съм си крил и годините - 41 лазарника, пак засега. Относно децата - поздравления, дано са останали в България и да са истински патриоти, иначе е загуба на генетичен материал в чужда полза (това следва да е комплимент, при други хора емиграцията им е огромен плюс за страната ни - дано ме разбереш правилно).
Бъди здрав и не злобей излишно - лично мнение, не е препоръка, може пък, въпреки голишарстовот ми, да имам повече опит от теб в нета и как да различавам многониковите и разни други субекти.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар