IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти май живееш в друга вселена.

Изобщо не си наясно с ценностната система на жените 30+ в СФ и че поради комплекс от фактори, много млади българи са сами и за съжаление понякога така си остават.

Дори да ти пуснат секс, дори да си хванеш гадже.........може да се окаже временно и за малко.
    Проблема не е в жените а в тебе човек.Осъзнай го най накрая

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Това, с трупането на имоти за деца и внуци, само в БГ го има.
      Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...
      Тъй е,

Ако имам деца и внуци, ще ги уча на управление на личните финанси и финансова грамотност.

Дано помогне.

Коментар

По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.
        Това, с трупането на имоти за деца и внуци, само в БГ го има.
        Няколко поколения събират, после се появява някой пройдоха и почваме отначало...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.

Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.

В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.
          ОК

По принцип, не е хубаво да се продават големите жилища.......те са за идващите поколения.

Много се впечатлих от хубавата ти спортна форма,

Коментар

Аз съм имал дълги отншения с 3 жени, които не бяха коректни с мен, Но това е минало и няма смисъл отново да го разказвам.

Ходиш ли на работа все още или вече си си вкъщи и си пиеш бирата и си гледаш внучетата?

Евго, отношенията в живота са сложни. Никому не е необходимо да ги разказвам.

Нека кажа няколко думи все пак... Не живея с никое от децата ми, защото големият апартамент, който направих за голямото ми семейство и в него отгледах децата си, докато стана време да ги оженя - повече не ми беше необходим. Децата ми вече живеят в собствени жилища.

В момента се грижа за майка ми /имаме доста неща да свършим с нея тия дни/. Това е: кратък и ясен живот.

Коментар

Имай предвид, че тук никой не схваща смисъла на твоето предупреждение, но аз те разбирам! От една дума те разбрах.

Да те успокоя: леко си объркан. Аз съм възрастен човек и никоя скоро не ми е казвала, че е влюбена в мен - няма и как да ми се случи и "добричка" - жена... Ти как смяташ: ако някоя ти каже "Аз съм добричка!" - дали би ѝ повярвал от раз? А, ако ти го каже втори път? Може би на третият път би ѝ повярвал?

Това, че някой бил влюбен, това, че някой бил добър, както част от нечия самооценка - за мен нямат никаква практическа стойност. Тия неща могат само и единствено да се усетят от заинтересувания.

Евго, благодаря още веднъж за предупреждението. Зная, че ме предупреждаваш за някоИ от дамите тук. Имай предвид, че нито аз имам шанс с някоя от тях, нито пък и те - с мен.

Няма да заверяваме настоящото ми изявление при нотариус, но - винаги можеш да ме попиташ "как е хавата"? Винаги ще бъда готов да ти отговоря!
              Аз съм имал дълги отншения с 3 жени, които не бяха коректни с мен, Но това е минало и няма смисъл отново да го разказвам.

Ходиш ли на работа все още или вече си си вкъщи и си пиеш бирата и си гледаш внучетата?

Коментар

..............................

И да знаете, че ако някоя жена ви казва, че е много добричка и е много влюбена, винаги имайте едно наум.

Поздрави

Имай предвид, че тук никой не схваща смисъла на твоето предупреждение, но аз те разбирам! От една дума те разбрах.

Да те успокоя: леко си объркан. Аз съм възрастен човек и никоя скоро не ми е казвала, че е влюбена в мен - няма и как да ми се случи и "добричка" - жена... Ти как смяташ: ако някоя ти каже "Аз съм добричка!" - дали би ѝ повярвал от раз? А, ако ти го каже втори път? Може би на третият път би ѝ повярвал?

Това, че някой бил влюбен, това, че някой бил добър, както част от нечия самооценка - за мен нямат никаква практическа стойност. Тия неща могат само и единствено да се усетят от заинтересувания.

Евго, благодаря още веднъж за предупреждението. Зная, че ме предупреждаваш за някоИ от дамите тук. Имай предвид, че нито аз имам шанс с някоя от тях, нито пък и те - с мен.

Няма да заверяваме настоящото ми изявление при нотариус, но - винаги можеш да ме попиташ "как е хавата"? Винаги ще бъда готов да ти отговоря!

Коментар

Разбирам позицията ти. Със сигурност си стабилен и реализиран мъж, с успешна кариера и репродукция.

Обаче и Груьо и Миро са на моите години и те споделят непосредствен опит и съвети от нашето време.

На една среща с жена, трябва да се действа според случая и както подсказва ситуацията, а не по алгоритъм и пътна карта.

И да ти кажа, че грешката ми е точно, че не съм нахален и не съм брутален. спазвам доброто старо възпитание и искам да съм културен.

Но в съвременното общество в БГ (на бесни селянки, на хитри и меркантилни лисици) това е само в мои минус.

И да знаете, че ако някоя жена ви казва, че е много добричка и е много влюбена, винаги имайте едно наум.

Поздрави
                  Евго, радвам се за това, че имаш съветници на твоята възраст. Така трябва да бъде: всеки постига нещо и го споделя с теб. Отново повтарям, че хората мислят по различен начин, расли са в различни условия..., формирали са различни характери!

Какво правиш ти? Вземаш чужд опит и се чудиш, защо аджеба той не сработва при теб. Нормално е да НЕ сработва!

ОТНОВО повтарям важното, което винаги пропускаш! Това вероятно ще ти каже и твоят баща: АКО тръгнеш към някоя дама, тръгни с чувства (не е изгубено време), защо?

Хайде, разбери го най-после, важно е! Доверието й в теб ще я предразположи към теб! Ако е с много сериозно възпитание (има и такива!) Тя ще се отпусне и постепенно ще преодолява задръжките, ще бъдеш за нея всичко!

Можеш ли да отговориш защо ти казвам това,ама - без подсказка? Помисли малко, ако не се сещаш за причината...

.... ......

Май се досети, нали? Значи: тя ти има доверие, чака те с желание (да "посегнеш", да я докоснеш, да я шляпнеш по д.то!)...

Е, отговори ли си сега, защо на някои НЕ им е необходима виагра? Някои не знаят какво е това - виагра, Евго, нито се интересуват от понятия, като твоята формулировка "срок на годност на репродуктивния орган"...

Надявам се да разбираш смисъла на казаното.

Поздрави!

​​​​​​​

Коментар

Евго, в голяма грешка си, приятел, ако мислиш да оправиш "срока на годност на ...
                    репродуктивния си орган" с... виагра...

Срок на годност е отново някаква фантасмагория "от твоите"...

Не зная как я подклаждаш тая твоя фантазия...
                    ​​​​​​
                    не искам да се бъркам и на "учителите" ти...
                    ​​​​​​
                    дамите тук ти казаха, че емоционалната обвързаност е важна за тях, след това вече може и да се прониква... и всичко друго...

Разбирам, че те тормози липсата на еднократен секс... Не мога да помогна със съвет: това е индивидуално. Там може да ти помогне друг във форума с опита си, но отново ми е трудно да преценя крайният резултат.

Много пъти казвам, че лесно се греши, когато поставяш общ знаменател под някоя група - напр.: всички мъже, всички дами, цялото възрастно население... и т.н.....

За фейсбук не зная какви си ги говорите за.. Нямам регистрация там.

Нямам претенции, че трябва да се придържаш към казаното от мен. Придържай се към съветите, които сметнеш за добри: препоръчвам съветите на твоя баща.

Разбирам позицията ти. Със сигурност си стабилен и реализиран мъж, с успешна кариера и репродукция.

Обаче и Груьо и Миро са на моите години и те споделят непосредствен опит и съвети от нашето време.

На една среща с жена, трябва да се действа според случая и както подсказва ситуацията, а не по алгоритъм и пътна карта.

И да ти кажа, че грешката ми е точно, че не съм нахален и не съм брутален. спазвам доброто старо възпитание и искам да съм културен.

Но в съвременното общество в БГ (на бесни селянки, на хитри и меркантилни лисици) това е само в мои минус.

Поздрави

Коментар

Аз бях писал за виагра във вързка с това......че репродуктивният орган на мъжа има срок на годност.

И че така се решава проблема на чичовците на 55-60 г.

Безименният да чете внимателно и да не си фантазира.

Аз съм забелязъл, че възрастното население е много активно във фейсбук групите за запознанства, пишат, коментират, а нормални млади жени рядко има там !?

Евго, в голяма грешка си, приятел, ако мислиш да оправиш "срока на годност на ...
                      репродуктивния си орган" с... виагра...

Срок на годност е отново някаква фантасмагория "от твоите"...

Не зная как я подклаждаш тая твоя фантазия...
                      ​​​​​​
                      не искам да се бъркам и на "учителите" ти...
                      ​​​​​​
                      дамите тук ти казаха, че емоционалната обвързаност е важна за тях, след това вече може и да се прониква... и всичко друго...

Разбирам, че те тормози липсата на еднократен секс... Не мога да помогна със съвет: това е индивидуално. Там може да ти помогне друг във форума с опита си, но отново ми е трудно да преценя крайният резултат.

Много пъти казвам, че лесно се греши, когато поставяш общ знаменател под някоя група - напр.: всички мъже, всички дами, цялото възрастно население... и т.н.....

За фейсбук не зная какви си ги говорите за.. Нямам регистрация там.

Нямам претенции, че трябва да се придържаш към казаното от мен. Придържай се към съветите, които сметнеш за добри: препоръчвам съветите на твоя баща.

Коментар

Аз бях писал за виагра във вързка с това......че репродуктивният орган на мъжа има срок на годност.

Аз съм забелязъл, че възрастното население е много активно във фейсбук групите за запознанства, пишат, коментират, а нормални млади жени рядко има там !?
                        Аз не знам за какво се обиждат ако някой им каже,че пият Виагра.Ако ми се наложи ще пия и изобщо няма да ме е срам от това.Аз съм вземал само веднъж и ми подейства прекалено силно,че едвам ми премина възбудата и то след много секс,но в бъдеще изобщо няма да се колебая ако имам нужда.Нищо срамно няма в това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Извинявай, че се включвам отново като говедо (апропо, аз съм ултрас левскар, така че говедо ми е на място, не се обиждам), но би ли обяснил като дърт пергишин кой и в какъв пост ти е говорил за виагра? Или пък на Евго е говорил? Че вече и аз се обърках? Би ли дал цитат, че иначе съвсем олекваш с фантазиите си - разбирам, че е старост-нерадост, та скачаш в боя да "защитаваш бедните девици", като сущий дон Кихотя въображаемата си ДулЦинея, ама саламът, саламът, както се казваше в една реклама, пък вицът продължаваше, както отговорил достопочтения господин на неговата реална дулЦинея, като му рекла, че има още хляб в него - хляб има, ама салам нямаааааа (това е дружеска закачка, въпреки километричните ти постове и заяждания, нямам лошо против теб и уважавам мнението ти, освен в случаите, в които фантазираш)

Иначе Витоша не ми е стихията и честно казано не ме кефи, предпочитам други планини. 188 сантиметра няма как да стана, щото съм с 8 санта надолу, но компенсирам другаде, нямам и намерение да качвам 13 килограма, така съм си супер, не се оплаквам, а и от мен не се оплакват, засега. не съм си крил и годините - 41 лазарника, пак засега. Относно децата - поздравления, дано са останали в България и да са истински патриоти, иначе е загуба на генетичен материал в чужда полза (това следва да е комплимент, при други хора емиграцията им е огромен плюс за страната ни - дано ме разбереш правилно).

Бъди здрав и не злобей излишно - лично мнение, не е препоръка, може пък, въпреки голишарстовот ми, да имам повече опит от теб в нета и как да различавам многониковите и разни други субекти.

Коментар

• Евго, бате, не ги мисли жените - както се казваше в онзи лаф - докато тя чакаше принца, конете я скъсаха от секс. В един момент всички оценяват какво са изгубили, но твърде често е късно. Тогава стават злобни и инфантилни феминистки - не се занимавай с тях. Действай си тихо и си искай - и това съм ти го казвал, лаф на един познат - много шамари съм изял, ама и много съм евал. Та така
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Желателно е размерът на камъка да дава възможност да се огледаш в него, а не да притичваш до огледалото
                              кака, едно време, когато се жених (преди точно 9 години, след малко ще отбележа този тъжен помен в кръчмата и 10 откакто предложих), купих на съпругата ми годежен пръстен Chopard. Струваше ми над 3 мои месечни дохода (петцифрена сума), но сметнах, че така уважавам човека до себе си. Много хора ще кажат, че е безсмислен разход, че любовта е по-важна, че щеше да ми каже да и с пръстен от станиол - така е, не го отричам, но да видиш завистта в очите на приятелките ѝ - безценно!

Наздраве!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Споко. Нямам предвид теб. Евго ще ти каже кой е, за да не търся поста му. Извинявай за двусмислието.
                                Извинявай, че се включвам отново като говедо (апропо, аз съм ултрас левскар, така че говедо ми е на място, не се обиждам), но би ли обяснил като дърт пергишин кой и в какъв пост ти е говорил за виагра? Или пък на Евго е говорил? Че вече и аз се обърках? Би ли дал цитат, че иначе съвсем олекваш с фантазиите си - разбирам, че е старост-нерадост, та скачаш в боя да "защитаваш бедните девици", като сущий дон Кихотя въображаемата си ДулЦинея, ама саламът, саламът, както се казваше в една реклама, пък вицът продължаваше, както отговорил достопочтения господин на неговата реална дулЦинея, като му рекла, че има още хляб в него - хляб има, ама салам нямаааааа (това е дружеска закачка, въпреки километричните ти постове и заяждания, нямам лошо против теб и уважавам мнението ти, освен в случаите, в които фантазираш)

Иначе Витоша не ми е стихията и честно казано не ме кефи, предпочитам други планини. 188 сантиметра няма как да стана, щото съм с 8 санта надолу, но компенсирам другаде, нямам и намерение да качвам 13 килограма, така съм си супер, не се оплаквам, а и от мен не се оплакват, засега. не съм си крил и годините - 41 лазарника, пак засега. Относно децата - поздравления, дано са останали в България и да са истински патриоти, иначе е загуба на генетичен материал в чужда полза (това следва да е комплимент, при други хора емиграцията им е огромен плюс за страната ни - дано ме разбереш правилно).

Бъди здрав и не злобей излишно - лично мнение, не е препоръка, може пък, въпреки голишарстовот ми, да имам повече опит от теб в нета и как да различавам многониковите и разни други субекти.

Коментар

Working...
                                X