Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нещо си се объркал.Никога не съм коментирал възрастта ти.Ако някой друг го е правил и ти го приписваш на мен,говори лошо за теб,не за мен.
Коментарите са публични и лесно може да се провери.
Както о да е-въпросът ми беше най-добронамерен,ама щом си решил да отговаряш грубо,така да бъде.
Нямам намерение да ти влизам в тона,но и оттук нататък прекратявам всякаква комуникация с теб.
Евго коментираше преди дни. И тук си прав.
Коментар
-
И за виагра пак друг ти е говорил и обвиняваш мен.Поне си прочети коментарите и тогава обвинявай необосновано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
нямам и толкова...
не съм партия за теб: мъжете не ме интересуват (сега оная гнида ще каже нещо много "умно", а твоята цел - нали е такава: веднъж вече самият ти говори за моята възраст... Беше преди дни. Толкова бързо ли забравяш, или се надяваш за няколко дни да съм в по-горна категория?
Ти, обаче - можеш да запомниш друго, че хората, които те ограмотяват за виаграта - са големи балъци. Не вярвай сляпо на тъпи легенди!
Все си мисля, че можеш САМ да отсяваш зърното от плявата, а ти все се опитваш да ме опровергаваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
нямам и толкова...
не съм партия за теб: мъжете не ме интересуват (сега оная гнида ще каже нещо много "умно", а твоята цел - нали е такава: веднъж вече самият ти говори за моята възраст... Беше преди дни. Толкова бързо ли забравяш, или се надяваш за няколко дни да съм в по-горна категория?
Ти, обаче - можеш да запомниш друго, че хората, които те ограмотяват за виаграта - са големи балъци. Не вярвай сляпо на тъпи легенди!
Все си мисля, че можеш САМ да отсяваш зърното от плявата, а ти все се опитваш да ме опровергаваш!
Коментарите са публични и лесно може да се провери.
Както о да е-въпросът ми беше най-добронамерен,ама щом си решил да отговаряш грубо,така да бъде.
Нямам намерение да ти влизам в тона,но и оттук нататък прекратявам всякаква комуникация с теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А култовата реплика на Мерилин Монро в един филм, чието име не си спомням, е че най-добрите приятели на една жена са диамантите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Така де, то Евго това има предвид- оглеждане в храсталака за нещо по-добро до последно, и тогава вече се предаваш на лошото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
На запад едва тогава и двата пола въобще се замислят за брак и деца. Иначе в десятката
- 1 like
Коментар
-
На колко години си,ако не е тайна?
нямам и толкова...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Мали , можеш да се цаниш за шерп.
АЗ карам по мързеливата качвам се на горе с лифт и се спускам пеша на долу.
Драгалевският лифт (не зная дали сега работи) ползвах веднъж при слизане! Преди 5-6 години на Платото се изви страхотна буря, с дъжд и... градушка... Нямах шанс да се върна до заслона "Ушите", защото бях доста далеч...
Въпреки защитните покривала и дрехи - за минути водата вече се стичаше върху тялото ми..., но аз, като видях градушката - реших да направя... видеоклип...
Клипчето стана, но камерата запецна и си взех нова...
Мокър "до кости" вече бях на Голи връх и - до крайната точка на Драгалевския лифт... Народът си пиеше питието под сушината... Взех си листчето надолу и изобщо не ми направи впечатление, че седалките на открития лифт са... мокри...
Интересни са емоциите горе, а ние - не виждам друго основание да сме в настоящата действителност...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
А култовата реплика на Мерлин Монро в един филм, чието име не си спомням, е че най-добрите приятели на една жена са диамантите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Голям смях ! Че то личните са по публични от публичните ! Ако съм искала , още снощи съм щяла да споделя Публично
https://m.youtube.com/watch?v=zqHdzatTBhA
Приятно в Испания ! И готин ден днес !
Коментар
-
Както е казала актрисата За За Габор:„От един мъж искам само да е мил и разбиращ.Толкова ли много искам от един мултимилионер?„Last edited by tnm; 04.06.2020, 14:02.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеАко Грую не обиждаше дама във форума, вероятно бих се обърнал към него с "приятелю", но в случая, при 4-5 дами наоколо, при неговите обиди - той не е нищо повече от говедо.
Дърт пиргишин - неговото обръщение към мен - приемам като комплимент. Бих приканил Грую, след 20-25-30 години да се погледне в огледалото и да се фиксира върху своите габарити.
За да притежава титлата - Дърт пиргишин - самият Грую трябва: да бъде над 188 см., да бъде под 93 килограма, да може за 4-5 часа да стигне пеша до Черни връх (напр. от Княжево), да изминава пеш за един ден 15-20 километра, всички зъби да са в устата му...
Та, Грую, до тук с условията. Обади се след 15-20 години, за да НИ кажеш, кои от условията си покрил...
А най-важното е, разбира се, ако си отгледал и възпитал повече от ТРИ българчета, които са те дарили с поне 6 внуци! Ако това при теб се изпълни ДО след 20 години - ПРИЗНАВАМ те за по-добър от мен! Печелиш титлата Дърт пиргишин! Иначе си оставаш тъпо говедо, което може само едно: да обижда 4-5 дами в нета!
Със здраве и мислИ как ще се отсрамваш в следващите на 20 години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеАко Грую не обиждаше дама във форума, вероятно бих се обърнал към него с "приятелю", но в случая, при 4-5 дами наоколо, при неговите обиди - той не е нищо повече от говедо.
Дърт пиргишин - неговото обръщение към мен - приемам като комплимент. Бих приканил Грую, след 20-25-30 години да се погледне в огледалото и да се фиксира върху своите габарити.
За да притежава титлата - Дърт пиргишин - самият Грую трябва: да бъде над 188 см., да бъде под 93 килограма, да може за 4-5 часа да стигне пеша до Черни връх (напр. от Княжево), да изминава пеш за един ден 15-20 километра, всички зъби да са в устата му...
Та, Грую, до тук с условията. Обади се след 15-20 години, за да НИ кажеш, кои от условията си покрил...
А най-важното е, разбира се, ако си отгледал и възпитал повече от ТРИ българчета, които са те дарили с поне 6 внуци! Ако това при теб се изпълни ДО след 20 години - ПРИЗНАВАМ те за по-добър от мен! Печелиш титлата Дърт пиргишин! Иначе си оставаш тъпо говедо, което може само едно: да обижда 4-5 дами в нета!
Със здраве и мислИ как ще се отсрамваш в следващите на 20 години...
АЗ карам по мързеливата качвам се на горе с лифт и се спускам пеша на долу.
- 1 like
Коментар
Коментар