If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
Внимавай наистина да не ти отговоря . Няма да ти хареса отговорът. Що пък да не ти отговоря. Я да взема да ти отговоря. Забавлявам се. Наслаждавам се на живота и се зареждам позитивно. Не се занимавам с политика. Наблюдавам как се сбъдва една стара поговорка: всичко пада според тежестта си.
колега напушил си се нещо.
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.
Толкова топли и затрогващи думи! Защо съм останал с впечатлението, че и друг ник ми е говорил за някаква /моя/ прозрачност!
И - онова, което писах долу - по никакъв начин не беше насочено към теб /това мое обръщение "Скъпа!" беше еднопосочно!/..., но верният бодигард проговори за сетен /и последен/ път у теб...
Защо "за последен път"? Очевидно е познанството ви, което се изразява в някакви параметри. Моят съвет - към двама ви - е да се вземете, защото имате всички предпоставки за една много добра връзка, от параметрите на която само мога да се уча! Благодаря за желанието да споделите с мен подробностите /не само днес/...
Приех и забележката за по-дългите изказвания, както и за изказванията ми в този форум - изобщо. Ще се постарая да бъда невидим и неосезаем.
Все пак - убеден съм, че моята прозрачност не е недостатък, ако и да се опитахте да ме убедите именно в това - тук.
Наздраве за младите! /не беше много дълго, но ако се задъхаш при прочитането - карай на почивки!/ Това не е казано с лошо чувство!
Скъпа, защо не обърнеш повече внимание на тия "бодигардове" /или може би е един, но с няколко ника/, с които ме вкарваш в измислени и безпредметни диалози? От птичи поглед личи тяхната заинтересуваност, която няма нищо общо с твоята - да дискутираш с мен някакви глупости...
Припомни си мейлите на тия хора /тоя човек/ - и изпълни живота си със смисъл! Не мога да си обясня, що дириш в анонимен форум, освен да служиш като вид стръв?
Риторични, неангажиращи въпроси...
колега напушил си се нещо.
да не би селена да не те е включила в списъка си за "кафе"
виж сега от къде тръгна всичко. изказа ти е малко нетрадиционен за спортист. затова предположих шахматист. но без никакви лоши чувства.
а ти цяла теория построи на база на един шеговит въпрос.
по принцип, по-дългите ти изказвания трудно ги възприемам, но мисля, че си ОК човек. и да те подкАчам не е с лошо чувство.
Не, представях си ги някак по-страшни, то така ще излезе, че напразно ги бавим вече толкова време
Те си бяха дедици. Един имаше стара волга с елен, която повече стоеше на паркинга. Друг съсед караше лада Нива (служебна).
Бяха по социалистическия морал, както другарката Гълъбова от "Баш майстора", говорят културно и ако те поканят на рожден ден (а те канеха), няма да е на "празни ясли" (както сега правят някой хора).
Като прочете човек някои публикации - може да фантазира в много посоки...
Ако някой те е задължавал да вземаш подобни стимуланти - за теб може да е вярно.
.........................................
Не помня да съм знаел какво е това "допинг", нито да съм имал необходимост от подобни "стимуланти", иначе, "соцът" - не ще да е само зло, щом като ни има и сме създали свои наследници...
/в подобен спор - очевидно имаш пристрастия - и може да се обръщаш за разбиране към съфорумци от друг вид/
Абе мисля, че освен всичко друго в соц лагера бяхме и царе на допинга ...
Като прочете човек някои публикации - може да фантазира в много посоки...
Ако някой те е задължавал да вземаш подобни стимуланти - за теб може да е вярно.
.........................................
Не помня да съм знаел какво е това "допинг", нито да съм имал необходимост от подобни "стимуланти", иначе, "соцът" - не ще да е само зло, щом като ни има и сме създали свои наследници...
/в подобен спор - очевидно имаш пристрастия - и може да се обръщаш за разбиране към съфорумци от друг вид/
Коментар