Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
Гледах вчера Венета Райкова при Сашо Кадиев в "Преди обед". Разказваше, че на 46-ет нямала време за лош секс. Ако не й харесало ставала и си тръгвала. Представям си е нея, както го играе егоист, с един партньор като Тити, който чак се вживява като емпат. Представям си ситуацията при една раздяла-взимаш пуканките и ще гледаш най-великата сцена, която може да бъде изиграна някога. Сигурно емоционално ще взема страната на Тити, видя ли го да вземе да се тръшка и реве, а онази да го малтретира психически.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение"Егоист" и "емпат" не са антоними. Отделно, че кереватните умения не са съотносими към принадлежността към някоя от тези категории.
Last edited by Kildirim_Bei; 29.10.2020, 16:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Егоиста за нищо не става, не само за секс.
На егоист единствено емпат може да му върже, което не променя егоиста, но дава урок на емпата да не се занимава с глупости.Last edited by zapalkata; 29.10.2020, 15:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Това, което описваш е еснавство и такива икономични мъже изобщо не ми харесват.
Ходят оръфани, дават си парите на жените си, като отидат на някакво събиране плащат по-малко от сметката си, бързат да си тръгнат, все да не се минат........изобщо са много зле, не ми ги хвали,
Предпочитам модела на Репрезентативния,
Самомнителният еснаф, разкъсван от страх за съществуването си е доста по-различен тип от този, който описвам.
За това - кой ти е моделът - разбира се, че не спорим. Не разбрах защо намесваш някого, който няма отношение към въпроса?
Ще повторя: нямам интерес да натрапвам никому мои разбирания или ценности.
Включвам се с мнение. Не ти харесва - не се съобразяваш с него!
Ще затвърдя мнението ми: бих се съгласил с определението егоист, ако всички мои действия са насочени към благосъстоянието на МОЕТО семейство!
(ако ще някой газ да пикае по този повод!)
Коментар
-
На егоист единствено емпат може да му върже, което не променя егоиста, но дава урок на емпата да не се занимава с глупости.
Когато определим човек като егоист, задължително трябва да фиксираме посоката, в която са фиксирани т.нар. му "егоистични" подбуди.
Те могат да "ощетяват" колегите на егоиста, но в същото време - да бъдат в интерес на семейството му!
Едва ли в днешните (смутни) времена - точно алтруизмът - като човешка ценност - би помогнал сериозно на едно голямо семейство с оскъдни доходи! Едва ли може да се помогне на всички, които имат необходимост - само от един човек, който е готов да пожертва семейните доходи и това - за да не му лепнат "петното" - егоист...
Коментар
-
Децата усещат всичко. И най-вече когато единият или и двамата родители не са щастливи. Тогава и децата не са щастливи, ако ще всичко на тая земя да им купиш, да ги водиш на море, планина, ски, цигулка, футбол, и квото искаш още по график и т.н.
За партньорите, дето единия си тръгнал, ми емоционална умора, брат. Ако някой не те зарежда емоционално, се изтощаваш като батерия за еднократна употреба. А и не е ясно, каква е любовта. Афиширането на нещо не значи задължително, че нещото е истинско и го има - често дори е точно напротив. Истинската любов е тиха, достатъчно е двамата да си знаят. Не е нужно целият фейс и инстаграм да трещят от "любов", за да е тя истинска. Може и да греша, така мисля.
Има и случаи, в които жената мълчи и си трае, подсмърча, преглъща и прощава, за да си запази семейството и децата да имат баща. Но това важи повече за предишното поколение.
Просто един ден любовта си отива, но остава уважението,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Наясно съм.
В България хората по принцип нямат пари и децата на разведени родители са ощетени, защото един мъж като си тръгне, той или не дава пари или дава символично. Дори в училище си личи кои деца са на разведени родители, т.е. че не са много щастливи.
От друга страна, ако майката и бащата са културни и умни, може без да са двойка, да гледат децата добре. Да се редуват да ги вземат от училище и извеждат, да им купуват всичко и т.н. Да има график и да се разпределят задълженията.
Не мога да си отговоря на един въпрос, понякога единят от двойката си тръгва, като новият му партньор е по-зле от стария, но въпреки това си тръгва. Знам за 2 такива случая. И не става дума за кой знае каква любов с новия партньор.
За партньорите, дето единия си тръгнал, ми емоционална умора, брат. Ако някой не те зарежда емоционално, се изтощаваш като батерия за еднократна употреба. А и не е ясно, каква е любовта. Афиширането на нещо не значи задължително, че нещото е истинско и го има - често дори е точно обратното. Истинската любов е тиха, достатъчно е двамата да си знаят. Не е нужно целият фейс и инстаграм да трещят от "любов", за да е тя истинска. Може и да греша, така мисля.Last edited by Kildirim_Bei; 29.10.2020, 16:22.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
В днешно време хората често се разделят, но важното е да има репродукция.
Не говоря за издръжката, а за емоционалните травми, които могат да са до живот.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
На егоист единствено емпат може да му върже, което не променя егоиста, но дава урок на емпата да не се занимава с глупости.
В днешно време хората често се разделят, но важното е да има репродукция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
вчера вечерта загледах едно риалити предаване - Фермата.
Там казаха, че човек егоист не може да прави качествен секс, защото само гледа себе си и не се интересува дали е задоволен партньора му. И е така,
На егоист единствено емпат може да му върже, което не променя егоиста, но дава урок на емпата да не се занимава с глупости.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Привет,
вчера вечерта загледах едно риалити предаване - Фермата.
Там казаха, че човек егоист не може да прави качествен секс, защото само гледа себе си и не се интересува дали е задоволен партньора му. И е така,
В същото предаване има едно симпатично момче на 30 г. от провинцията, летеца (на 30 г. повечето хора са хубави и младички). Не простее, хубав е, с хубава професия, но се оплаква, че си няма апартамент (тук вече навлизаме и в другата тема). Няма си, защото е работил малко, вероятно няма самоучастие и се е забавлявал на младини. И не е семеен, въпреки че е готин.
Има и един друг момент, че ако няма баща летец, няма кой да го вреди при големите пари. Човек може и сам да направи кариера и да напредне в професията, но отнема години.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Селена ...Мис ....
Ми няма да ти отговори аверчето щото отнесе плувката от модитата .... получи доживотен банforever ... имаше такава песен на KISS
Освен аз да се нагърбя да дам определение ... не че се натискам де ...
Ти как си ??и очаквайки новият ник на нашия стар приятел
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Дефинирай “битова проституция”, щото да знам какво точно имаш предвид
Щото ако знаеш колко мъже я практикуват, докато жените им се претрепват от работа ще се учудиш.
Но, нека чуем твоето определение.Мис ....
Ми няма да ти отговори аверчето щото отнесе плувката от модитата .... получи доживотен вечен банforever ...
Освен аз да се нагърбя да дам определение ... не че се натискам де ...
Ти как си ??Last edited by Асо Пика; 26.10.2020, 19:28.
Коментар
Коментар