Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Твърде вероятно ... Ама това "вероятно", най-вероятно се дължи на едни приблизително 250 години разлика във времето на присъствие на едните и другите около Проливите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А пък аз съм чел исторически романи и в тях пише, че кръстоносците редовно осквернявали гробовете на византийските василевси в търсене на злато и плячка.
Но вероятно гробовете на султаните и жените им не са осквернявани.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
....която е била обикновена наложница и в знак на патриотизъм е отказала да стане Валиде! Нещо като Ширлиц - можел е сам да капитулира Германия,но предпочел това да направи Червената армия!
Късмета на Кера е,че поне се знае къде е гроба й и това че досега е добре поддържан от турците! Ако се разчиташе само на нас - народа никога нямаше да "пее песни за нея".
Но вероятно гробовете на султаните и жените им не са осквернявани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТова е снимка на една достойна българка, царкинята Кера Тамара, .....
Късмета на Кера е,че поне се знае къде е гроба й и това че досега е добре поддържан от турците! Ако се разчиташе само на нас - народа никога нямаше да "пее песни за нея".Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Да, ама хитър.
Просветен е със омайването значи.
Ако Евго вдене за част от хитрините + финансово и имотния гръб дето има, на опашка ще чакат мадамите за него.пардон на мика, (обърках се с царската щерка)
Коментар
-
Да, ама хитър.
Ако Евго вдене за част от хитрините + финансово и имотния гръб дето има, на опашка ще чакат мадамите за него.
Жените (20-30 г.) много не ме харесваха, а се заглеждаха по мачо типа с по-първично излъчване.
Отделно имам малко контакти и никога не съм се хвалил с материални неща или други .....предимства,
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
"гладен бежанец - жив гявол"
Ако Евго вдене за част от хитрините + финансово и имотния гръб дето има, на опашка ще чакат мадамите за него.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Приказките са едно реалността друго.Венета няма никакъв секс не лош
- 2 Харесвания
Коментар
-
По темата се сещам за Мика Стоичкова, богата и интелигентна, но се ожени за гладен Иракски бежанец, муслим
Сега се и разведе де, и дете имат.
- 1 like
Коментар
-
По темата се сещам за Мика Стоичкова, богата и интелигентна, но се ожени за гладен Иракски бежанец, муслим
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВ днешно време хората често се разделят, но важното е да има репродукция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеТова е снимка на една достойна българка, царкинята Кера Тамара, за която стана дума преди време,
Коментар
Коментар