If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави го Аполон. Богът на войната Арес е лошото момче,от което се подкосяват женските крака.При Аполон я няма тръпката.
Мъжете сте по тръпката. На нас ни дай романтика. Цветя и рози, подрънкване с лирата, Ерато и Евтерпа да създават задушевна атмосфера ... Такива ти ми неща.
Наздраве
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Фейсо си е фейсо. Там могат да ме виждат само приятелите ми.Ти приятелка ли искаш да ми станеш?
И както казах нямам какво да крия.Пусни и ти една и да си ги мерим.
Боя се за здравето ти. Аз съм дърта около сто годишна вещица, с гърбъв нос, злобна, с брадавица и ядовит раздвоен език, както вече си забелязал, подобно на хърбава баба Яга, ама черното адски ми тича.
Ако пусна снимка в реален формат, ще взема да ти докарам некой инфаркт щото моя милост барабар с виаграта дето я хвалиш е лоша комбинация.
Както виждаш, старая се да се грижа за ближния, а и се боя, че сме с разни вкусове.
Както и преди съм отбелязвала (питай Бота) , търся “младо” гадже с червено ферари/мерцедес (може и друг цвят).
Малко си ми дъртичък, джанъм, пък и плешив, пък и с двойни стандарти - нема да си образуваме нервички сега.
В моя фейс “приятели” имам около 2000, ма да ми ги крадеш сега не давам, а и да, ревнива съм като испанка със съпруг с фалшив профил в Тиндър, когото тя естествено е гепнала … (ти не искаш да знаеш за какво ти приказвам, вервай ми)
Фейсо си е фейсо. Там могат да ме виждат само приятелите ми.Ти приятелка ли искаш да ми станеш?
ТВа тук става интересно!
На дължина, или на дълбочина ще си ги мерите (сравнявате)? А ако използвате и различни мерни системи - тогава ще търсите и "преводач"...
Снимка, снимка, колко да е снимка. Уж по бански се беше изтипосал у фейсо. А то тука кво да видим - стандартна работа.
Миро, Миро, една сиеста не мож човек да направи и вече си я изтървал работата.
Барем тури некой бог Зевс, ни съ излагай с таз снимка.
Коментар