Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Колежката живее сама,с кучето си ,дето е осиновила ,поне така каза ,от две седмици сме сами по командировки напред назад ,тия дни сме по Кайлъка в Плевен,инструкторка е по йога,това и нещо като втора работа ,слабичка е ,но малко в странна;,не яде месо,подкрепя Путин,странно се и облича ...
Младичка ли е? Тя ли кара колата?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАранче,
поздрав с една любима песен от средата на '90-те на една наистина красива жена - от времето, когато изкуствените джуки, силиконовите цици, гнусните татуировки и още по-отвратителния пиърсинг не бяха дошли масово на мода! Превод надали ще ти е нужен, нали си по тия - донкихотовските ширини... а и текстът е много интересен, оригиналът на клипа неслучайно се заиграва с теориите на конспирациите!
Приятно гледане:
Мерси много. Приятни спомени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеТушѐ.
поздрав с една любима песен от средата на '90-те на една наистина красива жена - от времето, когато изкуствените джуки, силиконовите цици, гнусните татуировки и още по-отвратителния пиърсинг не бяха дошли масово на мода! Превод надали ще ти е нужен, нали си по тия - донкихотовските ширини... а и текстът е много интересен, оригиналът на клипа неслучайно се заиграва с теориите на конспирациите!
Приятно гледане:
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Няма как да попаднеш, ако не си задал сам точното търсене...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Защо не ме препоръчаш (ако е до 40 г), аз съм с парно и при мен е топло зимата,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ако е 80 кила пак ли ще си навит?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
гледали ли сте филма "Дървото на живота" (български филм от преди 9 г.) и кои са ви любимите сцени?
Относно гейовете, прави ми впечатление, че в България има бисекс мъже на 20-30 г., на които външно не им личи, с много хубаво мъжкарско излъчване, но го правят.
Попадал съм на клипчета в хамстер.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Интересното е, че не пишеш толкова много за бабичките и простакесите
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Днеска бяхме с колежката по работа в Бояна,Драгалевци,Княжево.....потрес е там повярвайте,особено новата част на Драгалевци,Бояна се застроява на всяка педя,всичко е по сукаците и в северния склон,няма място да се разминеш ,хвърчат коли,задръстване,едни баири,направо кошмар е там.
Та и тя е така.
Отишла с приятели в някакво заведение,паста,напитка и май салата каза 50 лева.
Вече не смее и по заведения да ходи и отказва на познати.
Дохода и е около 3000 лева нето,сама живее с едно куче .
Отказва се от газа,не издържа на сметките,няква печка взела,казвам и вземи климатик,ама женска и работа ,да се оправят
- 3 Харесвания
Коментар
� -
гнус, не гнус, гледал съм
И ставаше дума, за хубави, здрави момчета, които спортуват и са "гледани", т.е. от добри семейства, не някакви изпаднали.
То и в риалити форматите в България винаги има - гей, бабичка, татуирани и брадати мъже с мускули, някоя простакеса, която не знае столиците в Европа и т.н.,за по-интересно.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Не те ли е гнус, да гледаш подобни неща?
гнус, не гнус, гледал съм
И ставаше дума, за хубави, здрави момчета, които спортуват и са "гледани", т.е. от добри семейства, не някакви изпаднали.
То и в риалити форматите в България винаги има - гей, бабичка, татуирани и брадати мъже с мускули, някоя простакеса, която не знае столиците в Европа и т.н.,за по-интересно.
Коментар
� -
Попадал съм на клипчета в хамстер.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
гледали ли сте филма "Дървото на живота" (български филм от преди 9 г.) и кои са ви любимите сцени?
Относно гейовете, прави ми впечатление, че в България има бисекс мъже на 20-30 г., на които външно не им личи, с много хубаво мъжкарско излъчване, но го правят.
- 1 like
Коментар
�
Коментар