If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубостта,височината и други такива помагат, но в кошара не вкарват.Три са основните неща,които се харесват на жените в един мъж-самоувереност,модни дрешки, стегната фигура. Самоувереност се изразява в това да отидеш и да заговориш жената,която харесваш,да я разсмееш и да й покажеш,че си мъж със самочувствие.
Зависи от дамата. За стегната фигура - мога да се съглася. Липсата на самоувереност мога да я преглътна ..., щото при мен е в излишък. Ама да класирам модните дрешки пред една хубава визия - очи, усмивка, глас ... Никога!!!
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
кака, едрата третина спокоен и тих ли е?
за потвърждение на моята теория се интересувам.
Ти сега завоалирано проклета ли ме наричаш!? Едрите хора почти винаги са добродушни и внимателни. Имам чувството, че на могат напълно да контролират силата си и затова са особено прецизни. Това се отразява и на характера им.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Обаче хубостта не помага кой знае колко в наши дни в България.
Това са ми го казвали разни симпатяги без жена. Има и готини чичовци на 40+, които не отстъпват на 25-30 годишните. Може да нямат толкова хормони, но компенсират с опит и интелект.
Хубостта,височината и други такива помагат, но в кошара не вкарват.Три са основните неща,които се харесват на жените в един мъж-самоувереност,модни дрешки, стегната фигура. Самоувереността се изразява в това да отидеш и да заговориш жената,която харесваш,да я разсмееш и да й покажеш,че си мъж със самочувствие.Стегната фигура означава мъжът да не е с шкембе и голям задник,или ако е слаб да не е отпуснат .Дрешките трябва да са модерни, лъскава риза, гъзарски дънки и яке и подобни обувки.
Евго, четеш ли? Няколко пъти сме ти писали за този факт. Не мисли, че някой те подиграва. Както и не става въпрос да я водиш на Малдивите или на ресторант с "Мишлен" звезда на първа среща.
Като усетят,че цепиш стотинката на жените това казва "ТОЙ НЯМА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕН И ДЕЦАТА" и отиваш девета дупка на кавала.
Не се отказвай лесно от момата, може да ти прави "shit test" с тези откази,за да види дали вдигаш лесно бялото знаме.
Успех.
Но нали и ти си без приятелка, пич?
Относно поста на Бертрам, сложих му +.
Обаче хубостта не помага кой знае колко в наши дни в България.
Това са ми го казвали разни симпатяги без жена. Има и готини чичовци на 40+, които не отстъпват на 25-30 годишните. Може да нямат толкова хормони, но компенсират с опит и интелект.
От толкова приказки и схеми у форума, чак ми се приходи на кръчма. Хем да пия, хем да проверя техниките тука...разбира се, всичко е само и единствено с академична цел
20-35г
млад и красив (90%) + скромен (10%) = 100% и си топ вървежен
млад, но грозен (30%) + имаш възмоности(70%) = вървиш не по-малко от красивия горе
млад, грозен , но богат = 100%
млад,грозен и без пари = 10%+0% = 10%
36-50г
красив, но чичак (30%) + възможности (70%) = супер партия
красив, но чичак (30%) + слаба работ(20% = половин човек
грозен чичак и без възможности = 'тоя не е ли умрял'
50+
дърт .. и тн
та в този ред на мисли е добре човек да си даде оценка и както казва Селенка да не чака много, защото колкото повече един мъж чака - толкова повече трябва да вдига мизата с възможностите.
и не се лъжи - жената може да те оцени на база това, което притежаваш като работа, и тн и тн.. но ако те надуши, че не си склонен да харчиш по нея ... нямаш шанс - освен ако не си млад и красив... 25-30г спортист и тн.
Горното говорим ако си търсиш жена за връзка и деца
колкото по-дърт ставаш толкова повече ше ти струва някоя да ти роди деца.
виж ако е да си Дон Жуан с разни любовни истории тогава се искат чар и умения, но в твоя случай се тръси жена за връзка и деца.
поздрави
ОК, но подведе Кавръчето, вместо да го научиш да сключи хубава сделка.
Коментар