Баба Шер на 76 години си е хванала гадже с 40 години по-млад. Любовта няма граници.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз това си мислех днес.
Само подигравки, хващат се за една дума, забавляват се ......... прости и елементарни хора.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То в тая тема конструктивен диалог не може да се води. Като напиша истината какво искат жените ме обявяват за човек със средновековни разбирания.За да се поддържа активността в темата трябва някой измислен герой като бай Стамен да предизвика интерес.
Само подигравки, хващат се за една дума, забавляват се ......... прости и елементарни хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Бай Стамен, Космонавта, Репрезентативния и една жена Кристина бяха фейк профили, пишеха измислени неща, като по книга, за да се харесат на аудиторията. Много украсени, напудрени, но нереални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНе знам дали Стамен Тракториста и Космонавта са един и същ човек, ама тоя Стамен беше голям образ. Имал жена и две любовници, с които живеел заедно, а и казваше, че постоянно им кръшкал. Звучи невероятно, но гледах предаване в Ютуб за един руснак с 4 жени,от които имаше 15 деца. И четирите бяха красиви,две работеха,другите две гледаха децата,а тоя въртеше синджира и разпределяше семейните финанси от социалните помощи за децата и заплатите на двете жени.Така че нищо в тая област няма да ме учуди.
Коментар
-
След корабокрушение, на самотен остров оцелели 30 моряци и една жена. Минали 6 месеца и жената си казала "Стига толкова извращения" и се самоубила. Минали още 6 месеца и морящите си казали "Стига толкова извращения" и я заровили. Минали още 6 месеца и морящите си казали "Стига толкова извращения" и я изровили.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не знам дали Стамен Тракториста и Космонавта са един и същ човек, ама тоя Стамен беше голям образ. Имал жена и две любовници, с които живеел заедно, а и казваше, че постоянно им кръшкал. Звучи невероятно, но гледах предаване в Ютуб за един руснак с 4 жени,от които имаше 15 деца. И четирите бяха красиви,две работеха,другите две гледаха децата,а тоя въртеше синджира и разпределяше семейните финанси от социалните помощи за децата и заплатите на двете жени.Така че нищо в тая област няма да ме учуди.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Вие по семейно ли участвате в дискусиите?
Иначе при предишното ми участие преди 2 години имаше един бай Стамен Тракториста който се изкарваше Казанова и Дон Жуан в едно.И някаква мадама писа,че мъжът й не я задоволявал, та се била развела или беше в процес на развод, та се събраха с тоя бай Стамен. Най-вероятно е било постановка от един и същ човек.Някой знае ли как се разви тая история?
Преди години синът ми хвърляше по един поглед във форума и после докладваше на баща си от едната мъжка солидарностДоста се беше разстроил да не ме изтърват като част от семейната клетка, щото един колега от Виртуалната Кръчма изяви желание да се ожени за мен
.
Баща му веднага пресече притесненията му с констатацията, че дори някой някой да се обърка, та да ме вземе, още на другият ден ще побърза да ме върне.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Модературата да слага червена точка и +18, щото не се знае колко годишна е аудиторията на темата.
Наздраве!
Преди десетина години пишехме в тема, в която се подвизаваше един зевзек с ник Космонавта. Синът ми беше ученик в прогимназиалните класове и доста ме е изпотявал като ме караше да му разяснявам какво точно е искал да каже господина в коментара си.
Иначе при предишното ми участие преди 2 години имаше един бай Стамен Тракториста който се изкарваше Казанова и Дон Жуан в едно.И някаква мадама писа,че мъжът й не я задоволявал, та се била развела или беше в процес на развод, та се събраха с тоя бай Стамен. Най-вероятно е било постановка от един и същ човек.Някой знае ли как се разви тая история?Last edited by mirodes; 03.11.2022, 18:29.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Тогава тоновете се заместват от стонове .
Наздраве!
Преди десетина години пишехме в тема, в която се подвизаваше един зевзек с ник Космонавта. Синът ми беше ученик в прогимназиалните класове и доста ме е изпотявал като ме караше да му разяснявам какво точно е искал да каже господина в коментара си.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хаха, когато има атрактивно женско обкръжение, обикновено се втвърдяват други атрибути, затова тонът остава на заден план
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хаха, когато има атрактивно женско обкръжение, обикновено се втвърдяват други атрибути, затова тонът остава на заден план
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар