Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕвго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.
Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и злато
Рубинът, айнщайн, рубинът, рубеолът, коралът, корнеолът, гранатът,
абе … що се хабя ?Last edited by Arana; 25.11.2022, 17:37.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеДавай го тука да го запишем - пари са това
Ще ги разбие наш Евго тези профани.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Нали скоро ме пита. На 40г от 20 дена
На тези години би трябвало да си по-спокоен,А ти пишеш като пубер малко.
Last edited by Evgo; 25.11.2022, 17:32.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ахахаха, недей така, че се сещам за едно предаване - Невероятните спестовници. Сигурен съм, че Евгича е достоен кандидат за него.
Ще ги разбие наш Евго тези профани.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПицата 'убу, ама тогава става важно и да се държи сметка и за секса! - да е по-икономичен по възможност!
Ако с пицата поемеш примерно 1000 калории, секса не трябва да е повече от 3 мин. 14 сек. да речем?!
Щото ако из'арчиш гьотеря 1200 калории - де ше му излезе края??
Не мош' насмогна само на креМвирши.
===
Малко като във вица дето милорд и милейди щели да правят секс.
Милорд:
- Вече е вътре.
Милейди:
- Тогава "ох"!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти на колко си години все пак, че не разбрах?
Коментар
� -
Понякога всичко е като в "Разкази с неочакван край" - аз се опитвам да свалям мадамата и се чудя защо не става, а тя от младини вземала хапчета за биполярно разтройство.
Аз се опитвам да я вкарам в леглото, а тя просто не харесвала момчета/мъже или предпочита да си живее сама.
Чат ли си.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Чубрица?!? В пицата?!? Жив да не бях. Че и масло даже.
А от горе описаните продукти само гъбите не са в графа "отпадък" , но и там не се знае.
Тесто може да се замеси за подобни пари, само да не е с БГ брашно.
Меся страшна фокача...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЖива да не бях, и такава сметка направи
Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера
Ако с пицата поемеш примерно 1000 калории, секса не трябва да е повече от 3 мин. 14 сек. да речем?!
Щото ако из'арчиш гьотеря 1200 калории - де ше му излезе края??
Не мош' насмогна само на креМвирши.
===
Малко като във вица дето милорд и милейди щели да правят секс.
Милорд:
- Вече е вътре.
Милейди:
- Тогава "ох"!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Жива да не бях, и такава сметка направи
Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера
Ахахаха, недей така, че се сещам за едно предаване - Невероятните спестовници. Сигурен съм, че Евгича е достоен кандидат за него.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.
1) тесто 2 лв
2) парче сирене 2лв
3) парче кашкавал 2 лв
4) кремвирши 2 лв
5) гъби за 2 лв
И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.
А от горе описаните продукти само гъбите не са в графа "отпадък" , но и там не се знае.
Тесто може да се замеси за подобни пари, само да не е с БГ брашно.
Меся страшна фокача...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕвго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.
Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и злато
Аз се опитвам да я вкарам в леглото, а тя просто не харесвала момчета/мъже или предпочита да си живее сама.
Коментар
� -
Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и златоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.
1) тесто 2 лв
2) парче сирене 2лв
3) парче кашкавал 2 лв
4) кремвирши 2 лв
5) гъби за 2 лв
И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.
Гледаш ли черешката на тортата?
Още малко и ще те цаня счети за по-завъртените казусчета с бг дестинация
Талантът не бива да се похабява само по форуми.
- 3 Харесвания
Коментар
�
Коментар