IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Къде ша го записваш, той сигурно е продуцента на предаването!
    Уха, не е. Евго е още калфа - ти ако знаеш колко майстор има, особено по западна европа. Сигурно ще е пак някой холандски формат.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
      Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.

Ма от моя опит най-мноо кълват на диаманти и злато
      Тюркоазът никога не е активирал сексуалност, офффффф и не е стъкло.

Рубинът, айнщайн, рубинът, рубеолът, коралът, корнеолът, гранатът,

абе … що се хабя ?
      Last edited by Arana; 25.11.2022, 17:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
        Давай го тука да го запишем - пари са това

Ще ги разбие наш Евго тези профани.
        Къде ша го записваш, той сигурно е продуцента на предаването!

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Нали скоро ме пита. На 40г от 20 дена

На тези години би трябвало да си по-спокоен, А ти пишеш като пубер малко.
          Last edited by Evgo; 25.11.2022, 17:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ахахаха, недей така, че се сещам за едно предаване - Невероятните спестовници. Сигурен съм, че Евгича е достоен кандидат за него.
            Давай го тука да го запишем - пари са това

Ще ги разбие наш Евго тези профани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Пицата 'убу, ама тогава става важно и да се държи сметка и за секса! - да е по-икономичен по възможност!
              Ако с пицата поемеш примерно 1000 калории, секса не трябва да е повече от 3 мин. 14 сек. да речем?!
              Щото ако из'арчиш гьотеря 1200 калории - де ше му излезе края??
              Не мош' насмогна само на креМвирши.

===
              Малко като във вица дето милорд и милейди щели да правят секс.
              Милорд:
              - Вече е вътре.
              Милейди:
              - Тогава "ох"!
              Хахаха - сега до секс с Евго не сме опрели - да му мисли бъдещата евговица - ние тука рецепти си менкаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ти на колко си години все пак, че не разбрах?
                Нали скоро ме пита. На 40г от 20 дена

Коментар

Понякога всичко е като в "Разкази с неочакван край" - аз се опитвам да свалям мадамата и се чудя защо не става, а тя от младини вземала хапчета за биполярно разтройство.

Аз се опитвам да я вкарам в леглото, а тя просто не харесвала момчета/мъже или предпочита да си живее сама.
                  Не, просто си осъзнава проблема и не иска да се превръща в бреме за някой. Също и като те отреже ще я боли по-малко, отколкото да сте гаджета, да разбереш за биполярното и да я зарежеш. Примерно.
                  Чат ли си.

Коментар

• Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение

Чубрица?!? В пицата?!? Жив да не бях. Че и масло даже.
                    А от горе описаните продукти само гъбите не са в графа "отпадък" , но и там не се знае.
                    Тесто може да се замеси за подобни пари, само да не е с БГ брашно.
                    Меся страшна фокача...
                    Ти на колко си години все пак, че не разбрах?

Коментар

Жива да не бях, и такава сметка направи

Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера
                      Пицата 'убу, ама тогава става важно и да се държи сметка и за секса! - да е по-икономичен по възможност!
                      Ако с пицата поемеш примерно 1000 калории, секса не трябва да е повече от 3 мин. 14 сек. да речем?!
                      Щото ако из'арчиш гьотеря 1200 калории - де ше му излезе края??
                      Не мош' насмогна само на креМвирши.

===
                      Малко като във вица дето милорд и милейди щели да правят секс.
                      Милорд:
                      - Вече е вътре.
                      Милейди:
                      - Тогава "ох"!

Коментар

Жива да не бях, и такава сметка направи

Евго по сметките равен нямаш. Аз съвсем сериозно ще си те консултирам за най-икономичен масраф във всяка житейска сфера

Ахахаха, недей така, че се сещам за едно предаване - Невероятните спестовници. Сигурен съм, че Евгича е достоен кандидат за него.

Коментар

Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.

1) тесто 2 лв

2) парче сирене 2лв

3) парче кашкавал 2 лв

4) кремвирши 2 лв

5) гъби за 2 лв

И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.

Чубрица?!? В пицата?!? Жив да не бях. Че и масло даже.
                          А от горе описаните продукти само гъбите не са в графа "отпадък" , но и там не се знае.
                          Тесто може да се замеси за подобни пари, само да не е с БГ брашно.
                          Меся страшна фокача...

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.
                            Тюркоазът активира женската сексуалност, а самотните жени ще помогнат да привлекат фенове и да намерят любов. Тя дава на мъжете харизма и е подходяща за тези, които са сериозно ангажирани в кариера или се борят за власт.

Понякога всичко е като в "Разкази с неочакван край" - аз се опитвам да свалям мадамата и се чудя защо не става, а тя от младини вземала хапчета за биполярно разтройство.

Аз се опитвам да я вкарам в леглото, а тя просто не харесвала момчета/мъже или предпочита да си живее сама.

Коментар

• Евго ко вярваш на женските фантасмагории трябва да подаряваш стъкълцето тюркоаз.

Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Наистина може да се направи за тези пари една пица, макар и не луксозна.

1) тесто 2 лв

2) парче сирене 2лв

3) парче кашкавал 2 лв

4) кремвирши 2 лв

5) гъби за 2 лв

И ще сложиш домат, чубрица, масло, яйце, които не влизат в сметката, но ги имаш в владилника.

Убеди ме. Обаче махни тоя селски кренвирш и го замени с нещо по така - пикантно чоризо, пеперонче, липсва му само един скъп акцент и избиваш рибата.

Гледаш ли черешката на тортата?

Още малко и ще те цаня счети за по-завъртените казусчета с бг дестинация

Талантът не бива да се похабява само по форуми.

Коментар

X