Първоначално изпратено от sunny
Разгледай мнение
Грешните ми умозаключения... Е, съгласих се, де! Грешен съм, чадо, като фиш от тотото - съм грешен!

Тъй като НИКОЙ в този свят не е безгрешен, единствената теза, в която съм абсолютно (и безпрекословно) сигурен, то именно тази моя теза мога да отстоявам до безкрай.
"Грешни" умозаключения по правилна теза не винаги са най-лошото в живота (ми), а и всички мои (бутнати) "въздушни теории" изглеждат "въздушни" само, когато ги гледаш от твоята (обетована) територия... Изобщо не намеквам, че има голяма вероятност и твоите теории да са грешни (въздушни - както сама ги определяш). Дамите - ВИНАГИ имате правилната гледна точка (причините за която са абсолютно неразбираеми за мъжкото съсловие - най общо)... И винаги "лежите на тая кълка"...

Моите реалности, определени като (поредните!) "въздушни кули" от теб, Съни - са осезаеми и достатъчно добре установени, но - със сигурност - те не могат да бъдат отчетени еднакво от всяка дама на този свят. Нормално е. Вероятно би се съгласила с подобна теза, но дори да не я приемеш - това не може да се превърне за мен в трагедия. Всяка жена установява у мъжа различни качества, мъжете - подхождат по същия начин към дамския състав, за да направят своя подбор.
В тоя дух - ти си направила разумния си избор в лицето на твоя съпруг, който те е дарил с още мъже в твоя живот, които някога ще градят своите въздушни кули и, може би ще свалят звезди от небосклона - в нозете на своите принцеси, за да бъде възможно и самите те да създадат нови мъже, с различни въздушни кули (акцент: различни!), с които да впечатляват нови и нови принцеси....
Толкова ясен не съм бил в младия си живот.
Оффф, видях, че нищо не съм казал по "великата" тема за ... парите...

Смея да твърдя, че имаме избор между последните две тези, но рискувам да намеря отпор в мнението на една "здраво стъпила на земята" млада дама в лицето на уважаваната съфорОмка - Съни!

Вместо епилог: от мен да го знаеш, Съни, "въздушните кули" са най-устойчивата конструкция на ТОЗИ свят, щом двойката (мъж и жена) вярват в тях!
Що се отнася до това, че "децата ти са малки..., но вече не вярват в приказки(ТЕ)" - това не е най-лошото...

Рискувам да пиша епилог в епилога, но огладнях и спирам. Наздраве (ако съпругът ти не те е дръпнал отдавна в леглото)...

Коментар