Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.
ПП И чисовника тиктака , рискуваш просто да останеш дърт цербер, скръндза и пресметлив сухар .Last edited by pa4anga; 25.11.2022, 22:45.
- 1 like
Коментар
-
Ти също си на доста семпло ниво като Пачангата, с твоите глупости за по-едрата, по-дребната....част от семейството.
Ама, все пак внимавай с коментарите, щото както се правя на неграмотна и ниско образована , мога да се забравя и по инерция да напиша на кое стъпало от човешката еволюция си се спрял.
Наздраве!Last edited by tnm; 25.11.2022, 22:34.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Настоящото ми куче е голям дзвер - разби кочинката за няколко месеца. Но такива поразии, каквито правеше сина ми и племенницата ми ... Добитъкът може само да им духа прахоляка.
Единият тренираше хвърляне на нож във входната ни дъбова врата, която струваше майка си и баща си, а другата го раздаваше Леонардо да Свинчи. Един ден я изтървах за кратко от поглед и целия коридор беше изрисуван като панорамен фототапет от 80 години на миналия век.
Наздраве!
Наздраве и на теб !!!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не смея да му кажа ,че кучетата и котките са ангелчета пред децатаВинаги съм живяла с куче ,котка и папагали и досега белите в къщи всичките са направени от децата не от животните
Единият тренираше хвърляне на нож във входната ни дъбова врата, която струваше майка си и баща си, а другата го раздаваше Леонардо да Свинчи. Един ден я изтървах за кратко от поглед и целия коридор беше изрисуван като панорамен фототапет от 80 години на миналия век.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 6 Харесвания
Коментар
-
То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
И това е само в началото.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
То, и дете май не ти трябва. Директно ще ти разсипе бърлогата, ако се случи някое диване. Гипсовата шпакловка е идеално "платно" за рисунки с маркери, дъбовата врата е точното място да си пробва уменията за хвърляне на нож, а стъкларията издава невероятен звук като падне на теракота.
Наздраве!Винаги съм живяла с куче ,котка и папагали и досега белите в къщи всичките са направени от децата не от животните
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест, колкото и да се напрега - нъцки?
мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"
"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
'един приятел
Наздраве, Плъх!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеКато казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид
https://www.facebook.com/photo/?fbid...52524034803122
От друга страна, не си падам по кучовци, но само заради стопанката (в комплект) - защо пък да не заобичам животните? Мога да направя подобна саможертва...Нали постоянно усъвършенстваме себе си, променяме се в положителна посока, израстваме емоционално, а животните (и най-вече - техните стопанКИ!) са част от обществото, в което сме интегрирани!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не искам нито коте, нито куче да ми съсипва апартамента.
Аз си имам хобита и занимания.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеКато казвам Евго, да си вземе кучо, ето това имам предвид
Аз си имам хобита и занимания.
Коментар
-
Пеперудка каца върху цвят
Наздраве!
мисля, че селенка е права и тук наистина изоставаме от новия модел при ...ще го напиша съвсем условно "мъжете"
"какво да правя аз!? с тоя корав *** и това меко сърце"
'един приятелпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар