IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe
    Първоначално изпратено от atwi
    Колеги, ГОЛЯМ майтап!
    Не мога да си събера усмивката от Булбанк до офиса!
    Вижте какво ми се случи:
    Отивам в Булбанк и ги питам за заявление за интернет банкиране - да си гледам кредитната сметка. Девойката започва да ми казва "Най-евтино ще ви бъде..." Питам ама вие ми искате пари за интернет банкиране? Имали такса 4 лв. на месец, представете си !?! Банката не била дружество с идеална цел... Искрено се смях, те се стъписаха И правят разлика между левова и еврова сметка за интернет. СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ !
    Казах им, че НЯМАТ интернет банкиране и тръгнах. Най-мразя банкови и кенефни такси! Ама банковите повече миришат...

Развеселиха ме за цял ден !

ПП Не се въздържам и го пейстнах в няколко сродни теми. Sorry...

Ами и аз да споделя смеха който предизвика у мен Булбанк - Отиваме с колегата да си наеме сейф в Булбанк - цената която му предложиха беше добра (около 30 и няколко лева за 6 месеца) , но за да платиш тази сума, трябва да си откриеш сметка в банката, защото не може да ги платиш директно, а чрез сметката. Така, но за откриване на сметката девойчето му каза, че има такса от 4 лв. и колегата плаща цялата сума и за сметката и за сейфа, а тя му казва, че таксата не е 4 лв, а 4 EUR (за левова сметка) и има и такса обслужване по 1.3 на месец и евентуално такса закриване, ако след 6 месеца реши да освободи сейфа и да си закрие сметката - е, нямаше начин - просто паднахме от смях и я скъсахме от бъзик, че не смее да се подпише, да не би да има такса химикал и т.н.
    бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от psycoholic
      Първоначално изпратено от atwi
      Първоначално изпратено от tandem
      Не се отплесвайте по други банки а се съсредоточете само към въпросната най далновидната по време на корекция банка.Приятен ден
      Коя е тя?
      и има ли причина препоръката да е в Бисери и вицове? :-)
      Ами според теб в коя тема да е-вчера срути десетки стабилни компании,днес купува химко

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj
        Първоначално изпратено от greedy
        А на мен ми поискаха пълномощно , за да ВНЕСА пари по сметката на брат ми ;-)
        Ловя бас, че си в Райфайзен. Само тези идиоти могат да измислят такова нещо. На мен са ми искали пълномощно от жена ми, защото моя спесимен бил изтекъл, а нейния не, при положение, че аз съм титуляр на сметката. Аз ги питах ако и нейния изтече от Господ ли трябва да донеса пълномощно или от министър-председателя.
        Имах предвид Булбанк , но и в Райфа съм имал подобни безумни преживявания.

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
          Първоначално изпратено от tandem
          Не се отплесвайте по други банки а се съсредоточете само към въпросната най далновидната по време на корекция банка.Приятен ден
          Коя е тя?
          и има ли причина препоръката да е в Бисери и вицове? :-)
          BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
            Коя е тя?

Коментар

• Не се отплесвайте по други банки а се съсредоточете само към въпросната най далновидната по време на корекция банка.Приятен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                Ловя бас, че си в Райфайзен. Само тези идиоти могат да измислят такова нещо. На мен са ми искали пълномощно от жена ми, защото моя спесимен бил изтекъл, а нейния не, при положение, че аз съм титуляр на сметката. Аз ги питах ако и нейния изтече от Господ ли трябва да донеса пълномощно или от министър-председателя.
                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi
                  Първоначално изпратено от Keyser Soze
                  А мен в Пиреос една касиерка ме погледна странно като и казах да пише в графата "Основание за внасяне":Падежиране на репо сделка...настана едноминутна гробна тишина...след което плахо ме попита: "Сделка с "с" или с "з" се пише? хахахах ужас
                  Ти луд ли си бе? "Падежиране на репо сделка"! Ще те съдят за "mental harassment"! Ще получи удар момичето, не можеш да я излежиш!
                  Ааа тази "формулировка" е плод на мозъка на колежката на касиерката от другият отдел хахха...абе не пожелавам и на най-големият си враг да си има работа с въпросната идиотска банка
                  "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Keyser Soze
                    А мен в Пиреос една касиерка ме погледна странно като и казах да пише в графата "Основание за внасяне":Падежиране на репо сделка...настана едноминутна гробна тишина...след което плахо ме попита: "Сделка с "с" или с "з" се пише? хахахах ужас
                    Ти луд ли си бе? "Падежиране на репо сделка"! Ще те съдят за "mental harassment"! Ще получи удар момичето, не можеш да я излежиш!

Коментар

• А мен в Пиреос една касиерка ме погледна странно като и казах да пише в графата "Основание за внасяне":Падежиране на репо сделка...настана едноминутна гробна тишина...след което плахо ме попита: "Сделка с "с" или с "з" се пише? хахахах ужас
                      "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• А мен в ПИБ ме питаха дали съм сигурен, че от тяхната банка съм си изкарал кредитната карта! :-) (сигурен бях)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от greedy
                          ВЪРХЪТ, ВЪРХЪТ ! И аз съм имал подобни смешки, но не си спомням с коя банка.

Коментар

• А на мен ми поискаха пълномощно , за да ВНЕСА пари по сметката на брат ми ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                              В тази банка и аз доста съм се смял, но беше преди много години и сега конкретно не се сещам , какво и как беше.

Определено може една нова тема да се направи със заглавие "БИСЕРИ И ВИЦОВЕ В БУЛБАНК"

Няма такава банка - не е истина направо.
                              Наистина няма такава банка, като ДСК (лелките) и ОББ (и те не знаят какви са). В интерес на истината кредитът ми от '06 е доста добър - с фиксирана лихва в евро и горе-долу в нормален срок, около месец го решиха. Хванах някаква промоция. Ама взех, че го погасих половината предсрочно (макар и без такса), да се .ба в главата!

Коментар

• В тази банка и аз доста съм се смял, но беше преди много години и сега конкретно не се сещам , какво и как беше.

Определено може една нова тема да се направи със заглавие "БИСЕРИ И ВИЦОВЕ В БУЛБАНК"

Няма такава банка - не е истина направо.
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

X