Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил
: 'Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание.'
Човекът спрял мотора си и казал: 'Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам.'
Господ му отговорил: 'Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество.'
Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
'Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива.'
И Господ му отвърнал; 'Две или четири платна искаш на тоя мост?'
Коментар
-
Първоначално изпратено от Само четаПървоначално изпратено от wannarockкофтито е, че човек не може да ползва услугите като в нормална държава
Първоначално изпратено от Инвестор.БГУстановено е също, че средните разходи за управление на банковите сметки на гражданите в различните страни от ЕС варират от нула до 80 евро.
http://www.investor.bg/?id=60550
а по отношение на най-евтиния хляб не коментирам долнопробна комунистическа пропаганда с извадени 1-2 цени. Между другото нищо не е споменато за доходите, а зависимоста доход-потребление е основнаНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от atwi"бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"
На мен не, станах, преди да съм седнал.
Пък и неподходящо е да се смееш дълго в "банкова институция".
кофтито е, че човек не може да ползва услугите като в нормална държава
Щукна ми обаче една друга идея: почти всички във форума сме съгласни, че качеството в България е зле, което означава, че ние правим нещата както трябва в нашите фирми. Кажете ми кой в каква област е, за да ви бъда клиент. Да си бъдем клиенти взаимно, за да работим с нормални партньори.
Иначе знам, че е по-лесно да говориш, отколкото да правиш това, което говориш. Надявам се по-нормални хора да има във форума...
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwiПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от atwi"бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"
Щукна ми обаче една друга идея: почти всички във форума сме съгласни, че качеството в България е зле, което означава, че ние правим нещата както трябва в нашите фирми. Кажете ми кой в каква област е, за да ви бъда клиент. Да си бъдем клиенти взаимно, за да работим с нормални партньори.Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от atwi"бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"
Щукна ми обаче една друга идея: почти всички във форума сме съгласни, че качеството в България е зле, което означава, че ние правим нещата както трябва в нашите фирми. Кажете ми кой в каква област е, за да ви бъда клиент. Да си бъдем клиенти взаимно, за да работим с нормални партньори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwi"бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"
кофтито е, че човек не може да ползва услугите като в нормална държаваНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от atwi"бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Писмено упражнение в института. Преподавателят дава темата:
- Господа бъдещи дипломати! Представете си, че вие представлявате интересите на нашата страна в далечна африканска държава. Обявили са ви за PERSONA NON GRATA и са ви казали да напуснете страната до 24 часа. Напишете протестна нота.
След пет минути най-добрият студент на групата предава работата си. Преподавателят чете,леко намръщен и казва:
- Добре, колега, написано е в стила на българската дипломация. Имам към вас само две забележки: "да ви го начукам" се пише отделно, а "черна маймуно" с главна буква. Президент е все пак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Keyser SozeА мен в Пиреос една касиерка ме погледна странно като и казах да пише в графата "Основание за внасяне":Падежиране на репо сделка...настана едноминутна гробна тишина...след което плахо ме попита: "Сделка с "с" или с "з" се пише? хахахах ужасLife won't wait for you.
Коментар
Коментар