IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_2081369635
      "Най-големият номер на дявола бе да убеди света,че не съществува!"

Коментар

• Един човек си карал Харлито по калифорнийския плаж, когато изведнъж небесата се разтворили над него и с гърмящ глас Господ му проговорил
        : 'Защото цял живот си се стремял да си ми верен, ще изпълня едно твое желание.'

Човекът спрял мотора си и казал: 'Издигни мост до Хавай, че да мога да карам дотам всеки път когато поискам.'

Господ му отговорил: 'Желанието ти е материално, помисли за огромното предизвикателство на такъв тип начинание, за подпорите, които трябва да се се издигнат чак от дъното на Тихия океан и тоновете бетон и стомана, които ще са необходими! Това ще изчерпи много природни ресурси! Мога да го направя, но ми е трудно да приема стремежа ти за материални блага. Не бързай, помисли си и си пожелай нещо, което да е в полза на цялото човечество.'

Човекът с Харлито помислил помислил и накрая казал:
        'Господи, бих искал аз, а и всички други мъже да можем да разбираме жените; искам да знам какво чувства жената, какво си мисли, когато ме наказва с мълчание, когато плаче, какво всъщност има предвид, когато казва, че всичко е наред, и най-вече искам да знам как мога да направя една жена истински щастлива.'

И Господ му отвърнал; 'Две или четири платна искаш на тоя мост?'

Коментар

• Първоначално изпратено от Само чета
          Първоначално изпратено от wannarock
          кофтито е, че човек не може да ползва услугите като в нормална държава
          Нормална държава? За коя от тези, по-долу, става дума?

Първоначално изпратено от Инвестор.БГ
          Установено е също, че средните разходи за управление на банковите сметки на гражданите в различните страни от ЕС варират от нула до 80 евро.
          http://www.investor.bg/?id=60550
          както е казано варира от 0 до 80 евро. в бг е 0 само за тези, които нямат банкова сметка, а отношението между сумата по сметката и разходите по нея със сигурност надвишава средно европейското
          а по отношение на най-евтиния хляб не коментирам долнопробна комунистическа пропаганда с извадени 1-2 цени. Между другото нищо не е споменато за доходите, а зависимоста доход-потребление е основна
          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от atwi
            "бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"

На мен не, станах, преди да съм седнал .
            Пък и неподходящо е да се смееш дълго в "банкова институция" .
            всичките "банкови институции" са едни и същи
            Абсолютно съгласен! Дори и една за свяст да имаше, само там ще бъда, но не би... Все пак трябва да им казваме какво искаме като клиенти, за да нормализираме пазара.

Щукна ми обаче една друга идея: почти всички във форума сме съгласни, че качеството в България е зле, което означава, че ние правим нещата както трябва в нашите фирми. Кажете ми кой в каква област е, за да ви бъда клиент. Да си бъдем клиенти взаимно, за да работим с нормални партньори.
            извинявай за въпроса, но защо си мислиш, че ние от форума сме нормални?
            Ще ми се да е така, затова.
            Иначе знам, че е по-лесно да говориш, отколкото да правиш това, което говориш. Надявам се по-нормални хора да има във форума...

Коментар

• Първоначално изпратено от atwi

Абсолютно съгласен! Дори и една за свяст да имаше, само там ще бъда, но не би... Все пак трябва да им казваме какво искаме като клиенти, за да нормализираме пазара.

Щукна ми обаче една друга идея: почти всички във форума сме съгласни, че качеството в България е зле, което означава, че ние правим нещата както трябва в нашите фирми. Кажете ми кой в каква област е, за да ви бъда клиент. Да си бъдем клиенти взаимно, за да работим с нормални партньори.
              извинявай за въпроса, но защо си мислиш, че ние от форума сме нормални?

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• ...

Коментар

• Какво е добра дипломация.
                    Да казваш добро куче, добро куче докато намериш камък за да го удариш.

Коментар

Коментар

Ей сега един колега получи мейл от тея хубостници с линк на който да цъкне за да си поднови сертификата! Той им звънна да потвърди дали не е хакерски номер, а онези потвърдиха, че е от тях! :-)
                        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• "бъзикайте я колкото си искате, но имам един въпрос: прибраха ли ви таксите?"

Коментар

• Писмено упражнение в института. Преподавателят дава темата:
                            - Господа бъдещи дипломати! Представете си, че вие представлявате интересите на нашата страна в далечна африканска държава. Обявили са ви за PERSONA NON GRATA и са ви казали да напуснете страната до 24 часа. Напишете протестна нота.
                            След пет минути най-добрият студент на групата предава работата си. Преподавателят чете,леко намръщен и казва:
                            - Добре, колега, написано е в стила на българската дипломация. Имам към вас само две забележки: "да ви го начукам" се пише отделно, а "черна маймуно" с главна буква. Президент е все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Keyser Soze
                              А мен в Пиреос една касиерка ме погледна странно като и казах да пише в графата "Основание за внасяне":Падежиране на репо сделка...настана едноминутна гробна тишина...след което плахо ме попита: "Сделка с "с" или с "з" се пише? хахахах ужас
                              Стига бе.Тука се ебаваш с нас.Такава неграмотност в банка нЕма
                              Life won't wait for you.

Коментар

• НА МЕН НЕ ЗАщОТО НЕ СЪМ СТЪПВАЛ ТАМ И СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ НИКОА,АМА НИКОГА НЯМА ДА СТЪПЯ ТАМ

Коментар

Working...
                                X