IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъж стои на брега в Маями, водата изхвърля бутилка, той я отваря, излиза джин и казва:
    - Като благодарност, че ме освободи, ще изпълня три твои желания. Какво ще искаш?
    - Бих искал да имам малка къщичка на този бряг.
    Моментално се появява къщичка, а до нея - огромна вила.
    - Тя е на жена ти. А второто желание?
    - Да имам един милион долара.
    Появяват се парите и голяма банка на името на жена му.
    - Аз съм жена - обяснява джинът - и затова увеличавам многократно желанията за жените. Кое е третото ти желание?
    - Да получа микроинфаркт.
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от justpassingby
      От тях 60% са се насочили към 12-те наскоро влезли в ЕС държави, 36% - към Китай и 30% към други европейски страни.

60+36+30=126% Evala na investora, pak nadmina sebe si!
      С други думи.. 26% са наскоро навлезлите в ЕС държави от "другите" европейски страни

Коментар

• Работят хората на 126 %- та и не се шегуват.....Те затова и двугодишен отпуск си заработиха

Коментар

• Една пета от германските фирми местят дейността си в Източна Европа и Китай
          08.02.2008 10:03

Близо една пета от германските фирми преместват дейността си, най-вече в страни от Източна Европа, като следващата най-желана дестинация е Китай. Малък е делът на тези, които предпочитат да местят производството си в „старите“ членки на Европейския съюз, показва проучване на статистическата служба в Германия, цитирано от АФП.

Според изнесените данни между 2001 и 2006 г. 18% от компаниите в страната с над 100 служители са преместили част от производството си в чужбина или са планирали делокализация в скоро време.

От тях 60% са се насочили към 12-те наскоро влезли в ЕС държави, 36% - към Китай и 30% към други европейски страни.

Най-склонни да местят дейността си са фирмите от високотехнологичния сектор, където една трета са предприели такива действия. Най-често даваното обяснение е по-евтината работна ръка и по-добрите позиции спрямо конкуренцията.

За същия период тези премествания са довели до съкращаване на 118 000 работни места в страната, като в същото време в Германия са създадени нови 105 000 работни места в сектори, където е необходима по-квалифицирана работна ръка.

Според статистиката една на всеки четири или шест фирми, изнесли дейността си в чужбина, връщат изцяло или отчасти произведената от тях продукция в Германия.

60+36+30=126% Evala na investora, pak nadmina sebe si!

Коментар

• Ако Рамбо 4 беше акция щях да си я купя веднага - кой би устоял на такива показатели...

http://bp0.blogger.com/_7vt3Gz9IkAk/...eath-chart.png
            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• ... Купувач към продавач на пазара..

....
              - тия домати що миришат на ракия ????
              ... продавача отстъпва 3 крачки назад...
              - сега как е ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Несъм се смял така от мнооого време !!!

Коментар

• Мариян Йорданв изработи 2 години отпуск с извънреден труд

Коментар

• Следният текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във Вашингтонския университет.
                    Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет,
                    благодарение на което го четем и ние.

Допълнителен въпрос:
                    Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?

Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл
                    - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват при свиване.
                    Един от студентите обаче написал следното:

Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето.
                    Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам.
                    Мисля, че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне.
                    Следователно напускащи Ада души няма.

По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят.
                    Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада.
                    След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем,
                    че всички души ще попаднат в Ада.

При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално.
                    Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят
                    температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.

Оттук произтичат две възможности:

1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват
                    докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).

2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането
                    ще спадат докато той замръзне.
                    И така, какво ще се случи?

Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".

Коментар

• Коментар

• Не знам дали му е мястото тук,но мен ме разсмя ---- Държавата – собственик на дружество за голф
                        DarikNews - 07 Февруари 2008, 11:49

Министрите решиха да бъде създадено еднолично акционерно дружество“Голф развитие“със 100% държавно участие.То ще се занимава с проектирането, изграждането и управлението на голф комплекси. Целта е България да стане конкурентна голф дестинация за платежоспособни туристи.Капиталът на дружеството“Голф развитие“ЕООД ще е 9183 000 лв., разпределени в 9183 поименни акции по 1000 лв.“Голф развитие“ще се управлява от тричленен съвет на директорите, чийто мандат е три години.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://glumbert.com/wii/view.php?name=baddayoffice

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                            ... ЗЕТ КЪМ ТЪЩАТА-....
                            .. - МОТАЙ СЕ ТИ, МОТАЙ СЕ.... ТЕ ХУБАВИТЕ МЕСТА НА ГРАБИЩАТА СВЪРШИХА...
                            ВЕЛИКО ХАХАХАХАХАХАХХАХХАХАХХАХАХХА !!!

Коментар

• Млади мамчета и БФБ

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=9905
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• ... ЗЕТ КЪМ ТЪЩАТА-....
                                .. - МОТАЙ СЕ ТИ, МОТАЙ СЕ.... ТЕ ХУБАВИТЕ МЕСТА НА ГРАБИЩАТА СВЪРШИХА...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X