If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колегите във валутната търговия не ми отразиха анализа. Тука му било мястото.
Първоначално изпратено от E-Bat-Sedefcho
Първоначално изпратено от xemus
я я се обоснови бре ко му е на курса
Ссссслушам и изпълнявам другарю колега.
Следва, професионален анализ на валутния спот пазар, конкретика - ЕВРО диапазон на анализа 21 дена, 0 часа и 00 секунди :
Тъй като притежавам силно изразен езотеричен, теософичен, крайно перманентен астрологичен, лежащ на псевдо научни разработки манталитет, онзи ден, на 21-и юли, 2009 лето (словом : две иляду и девето ), звездите ми го наговориха за следното нещу.
Един глас ми скажува у скритото ушо : Стефане, нидей чадо търгашъ дъ прайшъ съ тазъ адска паръ дет са скажува Евро.
Три пъти по седем дьнъ паръта дъ не пипашъ.Инакъ словотъ ако ми не спазишъ, кахъренъ ше останишъ, кесиятъ зянъ шъ тъ стане.
Щъ имъ чедо дьни разъмирни, големъци словъ шъ скажуватъ, паръта шъ дюндюркатъ, шъ дюндюркатъ ощъ, подхвъргатъ.
Не можъ съ чедо усетъ, нитъ шъ можишъ надъви тезъ търгаши големи, с туй малькоту детъ у глъвъта имашъ.Ръхатлъкъ съ гледай, арнъ моми задъявай, бъклицатъ дигай и любе съ бели кълки онождай.Умъ дъ тъ не изълаже, туй що тъ заръчахъ дъ не прайшъ. АМИНЪ !
Безмоторен форекс птеродактил говорещ за себе си в 3-то ЛИЦЕ, със непостоянна маниакална депресия, п
Японски - Му се сака на путака
Френски - Ревю де путе
Италиански - Панорама де ла пичоне
Китайски - Де хуй де
Гръцки - Видакис путакис
Английски - Скив май слийв
Руски - путевидение
КАКВО Е КАЗАЛ ГОСПОД НА ИСУС,СЛЕД КАТО СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ:
Най-напред да вземеш да си поукротиш патоса. Думата "криза" ще употребяваш само в словосъчетанието "Криза нема и нема да има!".
Каквото и да те питат, ще отговаряш: "Ние от Египетската Народна Партия, начело със сияйния Фараон Маартензес III-ти...". За каквото и да протестират, отсичаш: "Такава е волята на Египетската Комисия бе, аз нямам нищо общо!".
Когато някой министър се изпикае във фонтана, няма да бързаш да го риташ по задника, че ще ти отънее мнозинството. Преместваш го в Агенцията по Надзор над Фонтаните, правиш шефа на Агенцията министър и готово.
Два километра магистрала задължително да построиш.
Ще внимаваш да не ти снимат голия задник по яхтите на съмнителни бизнесмени.
Ще се ръкуваш само с фолк-звезди с установен пол.
Сараи да не строиш, луксозни каляски и летящи чинии не ти трябват сега, има си време за всичко.
За боклук, метро и дупки по пътищата да не споменаваш.
Накратко, това е! - приключил Господ. - Опичай си акъла, изпълнявай и гледай повече да не ми се нарушава спокойствието, че следващия път ще те изберат само за заместник-председател на шах-клуба в Банкянаан.
О, да, вече знам, Индия е мястото за истински парламентарен бой!
У нас май няма метални предмети в залата, ще е мека версия. Но пък в новото народно събрание не знам колко има от каратистите, все някой трябва да се е промъкнал и да направи интересен парламентарния живот
Как обядва в ресторант мъжа:
1. Влиза. Сяда на масата.
2. Поръчва си питие.
3. Чете менюто.
4. Поръчва си нещо.
5. Яде.
6. Излиза.
Как обядва в ресторант жената (колкото и често да й се случва):
1. Влиза. Сяда на масата.
2. Премества се на друга маса - по-близо до прозореца.
3. Премества се на трета маса - по-далече от тоалетната.
4. Чете менюто.
5. Пита сервитьора какво е най-специалното в днешното меню.
6. Пита сервитьора той какво би й препоръчал.
7. Пита сервитьора кое от ястията е най-ниско калорично.
8. Дълго разпитва сервитьора за всички ястия в менюто.
9. Озърта се на всички страни, за да види какво са си поръчали на съседните маси.
10. Дълго се съветва с приятеля си - той какво би й препоръчал.
11. Поръчва си салата.
12. Яде.
13. Някъде по средата се за замисля над това - не трябваше ли да си поръча нещо друго.
14. Моли приятеля си да опита от това, което той си е поръчал.
15. Изказва съжаление, че и тя не си е поръчала от същото.
16. Тръгва си недоволна от ресторанта.
17. Прибира се вкъщи и опустошава хладилника
Коментар