Eдин папагал среща един гарван и вика: "Я! Металист". А гарвана казал "Я! Педераст"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаИма нешо верно ...
Без да омаловажаам "постиженията" на олимпийците ни, си мисла...
Ми позорно е да си последен бе мама му стара...
Мани ти олипийски принципи секво...
Мое ле па да си най слаб от сички... ?
...Уффф...
и да панем,и да бием - пак ще се напием
за добро или лошо българи сме ние...Only God Can Judge me...
Коментар
-
...Уффф...
Коментар
-
...Уффф...
Еее, майка България не може да даде на света най-добрите олипмийци и най-дългосрочните инвеститори наведнъж! баланс в природата си требва! ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Има нешо верно ...
...Уффф...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от TelecCлед диспута Маккейн попита Обама къде си държи спестяванията.
"На депозит във Вашингтон мютчуал и малко в акции на Лимън брадърс." отговори Обама.
"Я, и моите пари са там" радостно отвърна Маккейн.
МИСЛЯ , ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаУ хамериканскее футбол, немаше ле нешо подобно ???
Али съм се уеко пообъркал... ???
... Тва да те е дерта..
То полвината спортни "журналя" радния спортен "елит" им бъркат имената, та за некви оттам окянски градове, отбори и спортове ле нема се сбъркат...
не тва е важното, така да са каже...
Ахахахахахахааа...
ПОЗОР !!!
Коментар
-
У хамериканскее футбол, немаше ле нешо подобно ???
Али съм се уеко пообъркал... ???
... Тва да те е дерта..
То полвината спортни "журналя" радния спортен "елит" им бъркат имената, та за некви оттам окянски градове, отбори и спортове ле нема се сбъркат...
не тва е важното, така да са каже...
Ахахахахахахааа...
ПОЗОР !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от man_unitedМилуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67
novsport.com
Отборът на Ню Йорк Кингс регистрира седма поредна загуба в редовния сезон в НБА, след като загуби като домакин от Милуоки Бъкс с 67:83 (20:27, 21:20, 14:16, 12:20).
Феновете в "Медисън Скуеър Гардън" бяха настроени за празник, защото тази нощ клубът честваше шампионския трофей на отбора от сезон 1969/70, но Милуоки не се съобрази с очакванията, пише сайтът на Лигата.
Австралийският център на гостите - Андрю Богът бе с основна заслуга за успеха, завършвайки срещата с „дабъл-дабъл” от 24 точки и 20 борби. За домакините най-резултатен бе Трейси МакГрейди с 15 точки.
След успеха Милуоки заема 9-о място в Източната конференция с 27 победи и 28 поражения, а Ню Йорк остана 13-и с 9 загуби в последните си 10 срещи.
Името на отбора от Ню Йорк е меко казано ГРЕШНО!!!
Посмесиле са малко спортовете..
голем прас, нема си дребнав...
:P
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_unitedМилуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67
novsport.com
Отборът на Ню Йорк Кингс регистрира седма поредна загуба в редовния сезон в НБА, след като загуби като домакин от Милуоки Бъкс с 67:83 (20:27, 21:20, 14:16, 12:20).
Феновете в "Медисън Скуеър Гардън" бяха настроени за празник, защото тази нощ клубът честваше шампионския трофей на отбора от сезон 1969/70, но Милуоки не се съобрази с очакванията, пише сайтът на Лигата.
Австралийският център на гостите - Андрю Богът бе с основна заслуга за успеха, завършвайки срещата с „дабъл-дабъл” от 24 точки и 20 борби. За домакините най-резултатен бе Трейси МакГрейди с 15 точки.
След успеха Милуоки заема 9-о място в Източната конференция с 27 победи и 28 поражения, а Ню Йорк остана 13-и с 9 загуби в последните си 10 срещи.
Посмесиле са малко спортовете..
голем прас, нема си дребнав...
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Милуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67
novsport.com
Коментар
-
Иванчо излязъл на терасата да учи. Отдолу минала Марийка с късата пола, Иванчо не издържал, влязъл вътре и си фраснал една чикия. Пак излязъл на терасата, след малко Марийка пак минала и Иванчо пак влязъл и си фраснал една чикия. За трети път излязъл и Марийка пак минала. Иванчо се провикнал:
- Мамка ти ненаситна!Не е препоръка.
Коментар
Коментар