IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eдин папагал среща един гарван и вика: "Я! Металист". А гарвана казал "Я! Педераст"
    Не е препоръка.

Коментар

• - Защо феновете на ЛОКУМотив Пловдив няма да пеят по мачовете вече?
      - За да не ги осемени и тях Коко Динев --- нали си пада по певици
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Има нешо верно ...
        Без да омаловажаам "постиженията" на олимпийците ни, си мисла...
        Ми позорно е да си последен бе мама му стара...
        Мани ти олипийски принципи секво...
        Мое ле па да си най слаб от сички... ?
        ...Уффф...
        Сине,майчин сине тайната помни - и сме най-красиви,и сме най-добри
        и да панем,и да бием - пак ще се напием
        за добро или лошо българи сме ние...
        Only God Can Judge me...

Коментар

Има нешо верно ...
          ...Уффф...
          Ами като изключим 1-2-ма , това са хора самодейци, все едно аз да се спусна и да не съм последан(па знам ли, може поне един да мина).....

Коментар

Има нешо верно ...
            ...Уффф...

Еее, майка България не може да даде на света най-добрите олипмийци и най-дългосрочните инвеститори наведнъж! баланс в природата си требва! ;-)
            BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Има нешо верно ...
              ...Уффф...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Telec
                Cлед диспута Маккейн попита Обама къде си държи спестяванията.
                "На депозит във Вашингтон мютчуал и малко в акции на Лимън брадърс." отговори Обама.
                "Я, и моите пари са там" радостно отвърна Маккейн.

МИСЛЯ , ЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ КОМЕНТАР....
                .....;-))) http://bull.investor.bg/forum/viewto...0adfb046a1993c

Коментар

У хамериканскее футбол, немаше ле нешо подобно ???
                  Али съм се уеко пообъркал... ???
                  ... Тва да те е дерта..
                  То полвината спортни "журналя" радния спортен "елит" им бъркат имената, та за некви оттам окянски градове, отбори и спортове ле нема се сбъркат...
                  не тва е важното, така да са каже...
                  Ахахахахахахааа...
                  ПОЗОР !!!
                  Лошото е че за това им плащат - пък ние тук гледаме кирливата борса и шанс за измъкване никъде не се вижда - май е време да кандидатстваме за местата им и току виж ни пратили във Ванкувър например!!!

Коментар

• У хамериканскее футбол, немаше ле нешо подобно ???
                    Али съм се уеко пообъркал... ???
                    ... Тва да те е дерта..
                    То полвината спортни "журналя" радния спортен "елит" им бъркат имената, та за некви оттам окянски градове, отбори и спортове ле нема се сбъркат...
                    не тва е важното, така да са каже...
                    Ахахахахахахааа...
                    ПОЗОР !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от man_united
                      Милуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67

novsport.com

Отборът на Ню Йорк Кингс регистрира седма поредна загуба в редовния сезон в НБА, след като загуби като домакин от Милуоки Бъкс с 67:83 (20:27, 21:20, 14:16, 12:20).

Феновете в "Медисън Скуеър Гардън" бяха настроени за празник, защото тази нощ клубът честваше шампионския трофей на отбора от сезон 1969/70, но Милуоки не се съобрази с очакванията, пише сайтът на Лигата.

Австралийският център на гостите - Андрю Богът бе с основна заслуга за успеха, завършвайки срещата с „дабъл-дабъл” от 24 точки и 20 борби. За домакините най-резултатен бе Трейси МакГрейди с 15 точки.

След успеха Милуоки заема 9-о място в Източната конференция с 27 победи и 28 поражения, а Ню Йорк остана 13-и с 9 загуби в последните си 10 срещи.
                      Който малко следи спорт ще види забавния момент!
                      Името на отбора от Ню Йорк е меко казано ГРЕШНО!!!
                      Що бе ?
                      Посмесиле са малко спортовете..
                      голем прас, нема си дребнав...
                      :P
                      Абе не знам в кой спорт Ню Йорк има отбор наречен Кингс - чувал съм за баскетболния Сакраменто Кингс и за хокейния Лос Анджелис Кингс...ама знае ли човек - колко милионен град все ще има някой "кралски" отбор! :-D

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                        Милуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67

novsport.com

Отборът на Ню Йорк Кингс регистрира седма поредна загуба в редовния сезон в НБА, след като загуби като домакин от Милуоки Бъкс с 67:83 (20:27, 21:20, 14:16, 12:20).

Феновете в "Медисън Скуеър Гардън" бяха настроени за празник, защото тази нощ клубът честваше шампионския трофей на отбора от сезон 1969/70, но Милуоки не се съобрази с очакванията, пише сайтът на Лигата.

Австралийският център на гостите - Андрю Богът бе с основна заслуга за успеха, завършвайки срещата с „дабъл-дабъл” от 24 точки и 20 борби. За домакините най-резултатен бе Трейси МакГрейди с 15 точки.

След успеха Милуоки заема 9-о място в Източната конференция с 27 победи и 28 поражения, а Ню Йорк остана 13-и с 9 загуби в последните си 10 срещи.
                        Що бе ?
                        Посмесиле са малко спортовете..
                        голем прас, нема си дребнав...
                        :P

Коментар

• сакраменто са кингс!
                          хахахахха

Коментар

• Милуоки Бъкс разпиля Ню Йорк Кингс - 83:67

novsport.com

Коментар

• Може би, за да спечелят нашите медал на олимпиадата във Ванкувър, трябва да се изпрати някъде sms?

Коментар

• Иванчо излязъл на терасата да учи. Отдолу минала Марийка с късата пола, Иванчо не издържал, влязъл вътре и си фраснал една чикия. Пак излязъл на терасата, след малко Марийка пак минала и Иванчо пак влязъл и си фраснал една чикия. За трети път излязъл и Марийка пак минала. Иванчо се провикнал:
                                - Мамка ти ненаситна!
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X