IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Български флаг на митинг в Дарфур

Какво е това??? Българин ли е тоя?

Лафа "България на 3 морета" вече е старомоден ))

Български флаг на митинг в Дарфур

http://www.vesti.bg/image.php?path=L...==&w=375&h=249

19.03.2009 14:14
    Това стана след като хиляди суданци излязоха на улиците, за да подкрепят президента Омар Башир

Жител на размирната суданска област Дарфур развя български трикольор на митинг. http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2026251
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
      Първоначално изпратено от wannarock
      Първоначално изпратено от Anton.Chigurh
      Първоначално изпратено от Императорът
      Частни валути са акциите, драги приятелю.

Каква е разликата между държавните мангизи и акциите, освен че първите нямат покритие и вторите имат - и с първите пазаруваме в магазинът бира, прасе и хляб, а с вторите не можем?
      Императорът и неговата теория за "Частните валути".

Моля някой да я пейстне в темите за инвестиционна мисъл на 2009, че нещо не мога да я намеря
      честно да си призная трябва ми малко време, за да осъзная това ...
      Да това е напълно нормално. Предполагам, че преди години и на творчеството на Салвадор Дали се е гледало така. Просто тази идея е много новаторска за времето си.

Аз както го разбрах: Отиваш в някой ИП и казваш искам да купя частни валутий! И си купуваш Хес и Софарма.
      бъркаш нещо. не в ИП, а при чен'чаджия и гледаш да не ти свият кукла нещо като ипо на меском

не е препоръка!нямам частни валути, нито акции на меском
      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
        Първоначално изпратено от Anton.Chigurh

Каква е разликата между държавните мангизи и акциите, освен че първите нямат покритие и вторите имат - и с първите пазаруваме в магазинът бира, прасе и хляб, а с вторите не можем?

Моля някой да я пейстне в темите за инвестиционна мисъл на 2009, че нещо не мога да я намеря
        Да това е напълно нормално. Предполагам, че преди години и на творчеството на Салвадор Дали се е гледало така. Просто тази идея е прекалено новаторска за времето си.

Аз както го разбрах: Отиваш в някой ИП и казваш искам да купя частни валутий! И си купуваш Хес и Софарма.

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Даа, това редом до теорията на "чистата акция" на Каро. Още малко и ще издам учебник по съвремени теории на капиталовите пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                http://www.dnes.bg/article.php?id=67937

Форекс Мастъра да включва графичната програма

:lol:

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=67937

Форекс Мастъра да включва графичната програма

Коментар

• Първоначално изпратено от toto
                    пич едното е приемник (хардуер) другото е софтуер - има пробна версия, вземи пробвай и тогава се изказвай , че наистина си за бисери

има и други софтуери, сваляй и пробвай на воля, не искам нищо да рекламирам
                    аз съм си свалил точно 3 бр.
                    Пич, тва имам предвид. Все едно на N95-ицата ти да качиш подобен "навигатор"

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                      М-Тel NAVIGATOR e услуга, която ви предоставя навигация за мобилни телефони, смартфони и PDA устройства. С M-Tel NAVIGATOR и GPS приемник (вграден или външен) лесно можете да се ориентирате с помощта на 3D карти (дневен и нощен режим) и гласови инструкции, докато шофирате или се разхождате пеша.
                      Тук нещо не мога да разбера. Хем да е с GPS, хем ще ме навигират. Що тогаз да им давам пари като имам GPS-a
                      пич едното е приемник (хардуер) другото е софтуер - има пробна версия, вземи пробвай и тогава се изказвай , че наистина си за бисери

има и други софтуери, сваляй и пробвай на воля, не искам нищо да рекламирам
                      аз съм си свалил точно 3 бр.

Коментар

• Белезите на времето
                        19 Март 2009 | 13:26

Световната рецесия се проявява по големи и малки начини, повечето мрачни, някои причудливи и често отразяващи изобретателния човешки дух. Ето и някои от белезите на времето подбрани от Reuters:

Периодът, които трябва да изчакате, за да си купите спортна кола Lamborghini е паднал от обичайната една година на шест месеца, казаха от компанията на автомобилното изложение в Женева. Някои клиенти са отменили поръчките си, а други просто смятат че моментът е лош, за да карат такава показна кола.

С настъпването на кризата по-малко британци обмислят пластична операция. В проучване сред 120 хирурзи почти половината от тях отчитат значителен спад на козметичните операции и амбулаторните консултации.

Британският пазар на сандвичи е известен с екзотичната смесица от нещата, които се слагат в сандвичите, но веригата за търговия на дребно Marks & Spencer, се върна към основите, пускайки сандвич със сладко от ягоди. За 75 пенса (около 1 долар) клиентите получава две филийки хляб, намазани с масло и пълнеж от сладко от ягоди.

Опитите за намаляването на разходите в Осака, Япония породиха спорове по отношение на изхранването на шестте коали в местния зоопарк. Всяко от шестте мечета изяжда специално отглеждани евкалиптови листа за около 40 000 йени (400 долара) дневно. Този факт беше критикуван от външни одитори на разходите на града.

В Amazon.com все още се предлагат книги от 90-те години на миналия век, прогнозиращи ръст на индекса Dow Jones. Някои от заглавията са Dow на 30 000 пункта до 2008 г. и дори Dow 100 000 пункта. Индексът в момента е на ниво от близо 7 500 пункта.

Атаките на акули над хора са намалели в световен мащаб през 2008 г. до най-ниското си ниво от пет години, явно защото броят на почиващите по крайбрежията спада. През миналата година е имало общо 59 атаки на акули срещу хора, в сравнение със 71 в предходната година.

Отборът по сноуборд на САЩ не разполага с достатъчно средства, за да довърши сезона на Световната купа, тъй като световната криза намали броя на спонсорите и увеличи разходите.

Продажбите на клюкарски списания, които основно разчитат на импулсивни покупки на касите на супермаркетите, са паднали с повече от 10% в САЩ през втората половина на 2008 г.

Продажбите на автомобили в Австралия може да са слаби, но тези на велосипеди са стабилни, тъй като все повече хора сутрин избират да въртят педалите до работа. Продажбите на велосипеди са надхвърлили тези на автомобили с 38% през 2008 г., което е най-голямата разлика поне от осем години.

В градче в Южна Англия семействата пострадали от финансовата криза доведоха до фалит местен магазин за 1 лира, предпочитайки да пазаруват в новоотворил магазин за 99 пенса на същата улица. Магазинът за 1 лира Pound World отчита спад от 70% в продажбите и е принуден да затвори само седмици, след като отваря новият магазин за 99 пенса.

Финансовата криза принуждава някои американски двойки да продава брачните и годежните си пръстени. Уебсайтът www.idonoidont.com, който първоначално се възприема като възможност за хора приключили неуспешни връзки да продължат напред и да изкарат малко пари, отчита 145% ръст в трафика на посетителите през миналата есен.

Коментар

• http://trinixy.ru/pics/32304-izvestn...l-59-foto.html :-D

Коментар

• Извадки от мейл тип "нигерийски", който напоследък се разпространява насам-натам на странен български език - изрази от типа на: $ три милиона пет часа; семейство от съображения; Аз идвам за да ви търсят

WASSALAMALEIKOUM
                            Аз Feddag име Safia, аз съм от алжирски гражданство и живеят в Ирак. Аз съм в тази страна в продължение на 13 години и аз бях в службата на г-н Nizar Hamboum. Моята роля е да се гарантира правилното функциониране на пребиваване Moussoul и да се справят с всичко, като фактури и разходи за разрешаване. Бях сортиране на majordomo и аз знам няколко chosesque моя господар беше и това, което той е бил изложен.
                            ...
                            Моят учител ме помоли да се следват при подаване unesociйtй контрола и опазването на частната собственост, един парцел, който е багажника, който се съдържа сумата от $ $3500000 (три милиона пет часа centmilles dollarsmйricains). Той ме помоли да се направи този депозит в Мое име, и да направи доклад, защото той искаше пълна дискретност и сигурност за своята собственост.
                            Той ме попита кодифицирана пакета като семейство от съображения за безопасността на това вещество, както и за избягване на проблемите с правителството, дори на дружеството не е информиран за съдържанието на пакета, защото пакетът е кодирана като bienfamilial и Затова частните.
                            Преди войната, моят учител ме помоли незабавно да се свържете с фирма за отстраняване на пакета от страната, защото парите, предназначени за инвестиции в чужбина.
                            Той искаше да построи хотел в Саудитска Арабия След desrenseignements от компанията те ме информираха, че те биха могли да поставите пакет на друго място, но това ще бъде направено в Африка, или по-точно тяхната база, разположени в Бряг на слоновата кост. I благодари на Бога, защото за мен тя беше по-добре и не е много далеч от моя страна, Алжир и е най-вече в Африка. Аз идвам за да ви търсят вашата помощ, за да ми помогне аretirer багажника dece тази страна и ще помогне да напуснат Ирак за вашата страна.
                            Искам да знаеш, че това, което аз не познавам някой, или дори за семейството му, защото отдавна е услуга, и при царуването на варварство от тази страна и аз няма нищо като обезпечение за моят живот и аз съм уморен от живеещи в роб през целия ми живот. Като Бог не спи ще разрешение да Този имот е в моя притежание et който е sois ла seul, които soit informer де син съществуване. Искам да знаеш, че да ми помогне, че няма да бъдат напразни, тъй като имам планирани за вашата помощ, ще получат 25% от общата сума ($3500000). Имам всички данни и документи съществуването на този имот.
                            Бих искал вие да ме уведомите, ако искате да ми помогнеш, така че аз ще си обменят информация относно този имот и на обществото, че има задържани, така че да се свържете с него, за да изпратите пакет vousfassent. Бих voussachiez, че това е дипломатически и като им адрес, те ще достави пакет. Имайте предвид, че сертификатът за депозит не името на получателя и то ще бъде лесно за вас да се оттегли този парцел, тъй като тя е достатъчна, че до момента като бенефициент на този пакет. Аз искам това, което съм казал остава в тайна за да си осигури безопасността и сигурността на имота.
                            Аз не източник на съобщенията, че лаптопа в стаята ми, така съм щастлив. За допълнителна сигурност и дискретност Бих искал да се свържете с мен на моя имейл Благодарим ви за разбирането.

Коментар

• М-Тel NAVIGATOR e услуга, която ви предоставя навигация за мобилни телефони, смартфони и PDA устройства. С M-Tel NAVIGATOR и GPS приемник (вграден или външен) лесно можете да се ориентирате с помощта на 3D карти (дневен и нощен режим) и гласови инструкции, докато шофирате или се разхождате пеша.
                              Тук нещо не мога да разбера. Хем да е с GPS, хем ще ме навигират. Що тогаз да им давам пари като имам GPS-a

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                                А знаете ли, че правенето на секс повече от 256 пъти в годината води до две тежки заболявания? Първото - това е загуба на памет, а второто...не помня.
                                ...а липсата на секс води до ментални изкривявания, в най-тежките случаи се стига до имперсонирането на псевдо-реален светия с безмилостен фетишизъм към седалищните части на индивиди от същия пол!
                                BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Working...
                                X