Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILAПървоначално изпратено от TradanzaАбе be_google, винаги съм знаел, че "социалистите" сте с извратено чувство за хумор. То това долното не е никак смешно. Даже напротив. Това показва : 1. Как честните хора се лъжат, убиват и то напълно безнаказано. 2. Как хората докарани до просяшка тояга последните четири години, са принудени да продават дрога за да оцеляват.
Според мен и двете "смешки" са за темата- Разграденият двор България- само за четири години управление на БСП и компания.
1. Трабанта, А ти как разбра, че този дядка е бил "честен"???? Че разполага с такава сума +
2. Кой е докаран до просешка тояга: дилъра или майка му???
Хахахахаха! Смешник!
Не че двете "шеги" са смешни! Напротив - трагични са!
Смешна е твоята жалка интерпретация! Която е такава, само заради отношението ти към Би-гугъла...
А и се вижда, че този "дядка" е успял да спести, съхрани някакви средства. Докато при теб нещата са обратниТака, че за съвет по- добре при него
Коментар
-
"Медведев привез образец всемирной валюты"
"«Валюту будущего» подарили на саммите в Аквиле всем лидерам стран «восьмерки». Символ и название были приняты в результате конкурса, проведенного в тысяче школ по всему миру и организованного итальянским музеем «Дель Темпо».
Несмотря на то, что первоначальная цель состояла в том, чтобы объединить США и «Соединенные штаты Европы», проект также будет открыт для других стран."
http://www.nr2.ru/rus/240219.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaАбе be_google, винаги съм знаел, че "социалистите" сте с извратено чувство за хумор. То това долното не е никак смешно. Даже напротив. Това показва : 1. Как честните хора се лъжат, убиват и то напълно безнаказано. 2. Как хората докарани до просяшка тояга последните четири години, са принудени да продават дрога за да оцеляват.
Според мен и двете "смешки" са за темата- Разграденият двор България- само за четири години управление на БСП и компания.
1. Трабанта, А ти как разбра, че този дядка е бил "честен"???? Че разполага с такава сума +
2. Кой е докаран до просешка тояга: дилъра или майка му???
Хахахахаха! Смешник!
Не че двете "шеги" са смешни! Напротив - трагични са!
Смешна е твоята жалка интерпретация! Която е такава, само заради отношението ти към Би-гугъла...
Коментар
-
Абе be_google, винаги съм знаел, че "социалистите" сте с извратено чувство за хумор. То това долното не е никак смешно. Даже напротив. Това показва : 1. Как честните хора се лъжат, убиват и то напълно безнаказано. 2. Как хората докарани до просяшка тояга последните четири години, са принудени да продават дрога за да оцеляват.
Коментар
-
златна си маме!!! :-) :-) :-)
Пенсионерка с дневник колко дрога продава синът й
11 юли 2009 / News.dir.bg
57-годишна столична пенсионерка водела дневник колко дрога продава синът й. Преди ден полицаи спипаха семейство дилъри, които от няколко години превърнали търговията с наркотици в семеен бизнес, пише вестник "24 часа".
Коментар
-
не е точно за тази тема, ама айде... :-)
Дядо даде 60 000 лева на телефонни измамници
11 юли 2009 / News.dir.bg
84-годишен пенсионер от Пловдив бе измамен по класическата схема "катастрофа с ранено дете", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията в града.
Възрастният мъж се е разделил с крупната сума от 60 000 лева.
Коментар
-
Тайното писмо на Сергей Станишев до Путин))
„Дорогой мой Валодя, дорогой товарищ премиер. Ми давно не виделис с тобой и я очень жалею. Но болше всево жалея для оного твой бодигард, болшой грузин, которий мне пазил, когда я ждал целии день, что би встретится с тебя и президента Медведев. Поздрави ти грузина-он балшой человек с болшой орган- сердце, думаю…
Валодя, у нас избори и я надо тебя сказать, что ми коммунисти изгубим их навеки. Оной по кожи похож на твоего госта Барака Обама- Костов, если будет взят власт, будетя меня прогонят до Сибири. Я надеюс что ти как настоящии друг меня будеш пазит и снова сдать в руках твоево грузина.
Поетому я скажу еще: в неделю вечером, когда все будет понятно я тайно буду седит на самолет, котории ти, надеюсь мне пошлеш и отправлюс навсегда к Матушка Россия.
Последние 4 года я харашо зарабативал евро и долари и буду тебя все их отдать, что би вместе сделаем в Росси коммунизам, как хатели наши отци. А в Болгарии останет мои верние друзя Симеон и Ахмед, которие будут делать жизн Костова и Борисова черние как Обама.
Потом я опят вернус, кончено с грузина, и буду сесть в кресло президента! И ето будет , надеюс, навсегда. Тогда мировая комунистическо- олигархическая революция победит в весь мир и ми будем жить свободнее и щестливее.
Ти знаеш как сейчас сделаем. Газ я отдал тебе и твои олигархи за 30 лет напред. Ти будеш настощии дояр болгарскии икономики, и никто нам не помешает. А сдал я и свой гъз и все гъзи на етот нещастни народ, и думаю что ета никак не плоха. Если за мной нежно идет оной грузин.. Ай ай ай.
http://allnews.comxa.com/?page_id=174http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataПървоначално изпратено от GGekoПървоначално изпратено от Jekata
Евгения Банева роди близнаци 10 юли 2009 /
Съпругата на мултимилионера Николай Банев - Евгения Банева, роди близнаци, научи БЛИЦ от близки на семейството.
Децата - момиченце и момченце, 2400 и 2200 грама, са се появили в специализираната клиника "Тина Киркова" преди час. Това са четвъртото и петото дете в семейството на Николай Банев. Близнаците се присъединяват към отбора на Мария Банева, Николай Банев -младши и Теодора Банева............................... ех, това ин-витро
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от DjoroПървоначално изпратено от jays...рапара политикмерси че го пуснахте иначе нямаше да знам
......понеже съм от 10г навън сте си позволя да изразя мнение : тази музика я слушат само черните гарвани и много бедни бели проиидохи......къв нов стил ,кви граждански позийции
пълен смешник
....Бойко и потреблениерапар депутат
....Бог да пази Българите
...момчетата във форума си струватзнаех си го преди
знам го и сега
well done boys
качество сте
....keep going
...лошо няма
..ама и смисъл няма да се обяснявам
...петък етова е най важното сега
Наздраве
....waw за да не останеш разочаровани за да оправдая усмивките
...какъв имидж е рап ? какъв имидж е политик ? какво е науката политология ? какво значи чисто минало ? какво значи политически труп ? каква е връзката обществена нагласа-политическа идея-предполагаема истина ?
....think about it mate
Коментар
-
За Маниака
Аз нямам нищо против, че момчето е рапър... лошо няма.
Но може и да се посмеем малко за негова сметка:
Маниака се наричам и територията владея,
от бизнеса с коли аз крадени живея,
мафията в мене винаги се врича,
много ме обича и кръстник ме нарича!
http://ggp-unit.hit.bg/Texts/Maniaka...20Kvartala.txt
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays...рапара политикмерси че го пуснахте иначе нямаше да знам
......понеже съм от 10г навън сте си позволя да изразя мнение : тази музика я слушат само черните гарвани и много бедни бели проиидохи......къв нов стил ,кви граждански позийции
пълен смешник
знам го и сега
well done boys
качество сте
....keep going
Коментар
-
Момиче забременяло по случайност в басейна на хотел
............... сега вече разбирам защо пеньо не само в басейн, но и в морето не влизаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
...рапара политикмерси че го пуснахте иначе нямаше да знам
пълен смешник
знам го и сега
well done boys
качество сте
....keep going
Коментар
Коментар