If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да си е мислил че го сваляш и от това да се чувства дискомфортно. Аз не се се сещам за някой мъж който да се чувства дискомфортно от това че танцува с висока жена. То това е по-скоро женски дискомфорт когато танцува с по-нисък мъж.
И двамата питаехме чувство на взаимна омраза и дълбока неприязън един към друг.
П.П.Колкото до женския дискомфорт при танц с по-нисък мъж - никога съм нямала такова усещане. Когато партньорът е приятен човек, ръстът му е без значение.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е, де ... разликата не беше чак толкова голяма, но напълно достатъчна, за да почувства дискомфорт
Може да си е мислил че го сваляш и от това да се чувства дискомфортно. Аз не се се сещам за някой мъж който да се чувства дискомфортно от това че танцува с висока жена. То това е по-скоро женски дискомфорт когато танцува с по-нисък мъж.
Тц, бре! Човекът си имаше тежка непоносимост към мен. Погледът му редовно беше зареян в празното пространство зад някое от раменете ми.
П.П. Той не ми е надничал в деколтето, но един друг момък беше направил подобна грешка. На сутринта след купона като си включил компютъра, "ситуацията" цъфнала като тапет на монитора му.
Наздраве!
Мечо
Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
Наздраве!
Преди време имах нисък шеф-проклетник. За фирмените купони се качвах на обувки с 10 см ток и се извисявах над него. С голямо удоволствие си поръчвах тази песен и го канех на танц. Не смееше да ми откаже, но в замяна на това после ми стъжняваше живота.
Ама си струваше да го гледам как се гърчи в комплексите си по време на танца.
Наздраве!
Мечо
Коментар