If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вярно е! Утре ще правя мълчана вода и ще я наричам за здраве. Дано да има луна, че да се окъпе в паницата с водата. Така лечебната й сила ще е още по-голяма.
П.П. Чорлава и рошава по се харесвам. Небрежно - елегантен вид си докарвам кат не се вчесвам.
Не ти отива да мълчиш. Говори си, сама си говори, магията да развалиш. Да пием за приказливите жени!
Свато, днес съм станала в ранни зори. Хванах точния момент - нощта тихо чезнеше пред настъпващия ден, а изгревът беше посипал цялото небе с жарава. Дори върховете на Стара планина, която ми се явява в южна посока, припламваха в златисто. Голяма красота.
Наздраве!
Ех,завиждам ти за хабитата,тука само мЪглЪ
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Утре Нашта Убава Кака цел ден пред огледалото да се вчесва, оглежда и сама харесва. Във вода да не се вглежда и разни закани да изрежда. Наздраве за пропуснатите магьоснически дни! https://www.edna.bg/svobodno-vreme/o...mechti-4641111
Вярно е! Утре ще правя мълчана вода и ще я наричам за здраве. Дано да има луна, че да се окъпе в паницата с водата. Така лечебната й сила ще е още по-голяма.
П.П. Чорлава и рошава по се харесвам. Небрежно - елегантен вид си докарвам кат не се вчесвам.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Утре Нашта Убава Кака цел ден пред огледалото да се вчесва, оглежда и сама харесва. Във вода да не се вглежда и разни закани да изрежда. Наздраве за пропуснатите магьоснически дни! https://www.edna.bg/svobodno-vreme/o...mechti-4641111
Свато, днес съм станала в ранни зори. Хванах точния момент - нощта тихо чезнеше пред настъпващия ден, а изгревът беше посипал цялото небе с жарава. Дори върховете на Стара планина, която ми се явява в южна посока, припламваха в златисто. Голяма красота.
Наздраве!
Мечо
Съгласна съм пари да дам, за да си купя билет да присъствам на това цирково представление. Ще взема и телефона да направя поредица от снимки, че да ги покажа и на клиентелата на Кръчмата.
Наздраве!
Разкарах всички дразнители от пещерата, с изключение на дебелото псе. Втори ден упражнявам контрол само по телефона и явно това води до безсъние. Друго си е да се сдавим лице в лице
пп. При постоянният контрол, който упражняваш, повече ще впечатлиш, ако забравиш да го правиш, известно време. Сами ще се обаждат да се отчитат А ти ще спиш сладко. Лека нощ!
Наздраве, tnm! Не мога да повярвам, че още не спиш):
Разкарах всички дразнители от пещерата, с изключение на дебелото псе. Втори ден упражнявам контрол само по телефона и явно това води до безсъние. Друго си е да се сдавим лице в лице
Мечо
Коментар