Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
На теб като малък не са ли ти мазали филия с масълце и лютеница. Съотношението важно. Тънко мъсълце, дебелко лъженичка.
Коментар
-
Само проверявам дали си последователна, та да се задържиш в затворения клуб на стортотъпкачите. Айде за награда една тортичка
Разредена, копривена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че нещо, ама лютеница (или както му викат на това, дето си го постнал, у Югозападата - люто-благо, т.е. чушки с доматена салца) с масло хич не ми се връзва. А за сутрин си требе шкембе - мда, даже Колчо не би възразил
И те така, те
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Баш у центъра съм си и диети не пазя. Ти си яж копривата, аз ще си хапна торта. Дай кафе
Разредена, копривена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Аз кафе не пия, просто не ми харесва вкуса, но обожавам аромата - добро утро
Благодаря за кафето! Избрах си едно и скачам да си го пия . Готин ден и седмица
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
И кафе
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНе че нещо, ама лютеница (или както му викат на това, дето си го постнал, у Югозападата - люто-благо, т.е. чушки с доматена салца) с масло хич не ми се връзва. А за сутрин си требе шкембе - мда, даже Колчо не би възразил
И те така, те
Коментар
-
Не че нещо, ама лютеница (или както му викат на това, дето си го постнал, у Югозападата - люто-благо, т.е. чушки с доматена салца) с масло хич не ми се връзва. А за сутрин си требе шкембе - мда, даже Колчо не би възразил
И те така, те
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
От тия тортички през ден, ще да си увеличила радиуса, диаметъра и обиколката. Коривена супичка за теб си локализираш центъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеИ торта ми се хапва ... Някой да слага кафето и да вика наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Книжки имам, ва. Много. Родата събирала, събирала ... пък аз съм чела, чела. Щото четенето било като пътуване без багаж.
Наздраве!
П.П. Ние с пирата див кога нищехме Сюркуф и думите му, че всеки си бие за това, което няма, ти още не беше се появил у форума.
Хубаво, че четеш книжки. Там някъде не прочете ли, че особено любезно да черпиш вечно гладните язваджии? И с огнедишаща течност и с попивателна за нея (мезелък). Защото да се закусва е наложително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Вижда се, че годините житейски опит не са те научили на култура при общуването с непознат.
На лични ти пиша ...
Виж,прозрях,че разбиранията, и характерите ни са несъвместими,така,че нека не се напрягаме повече.
Повече от ясно е, че ти си спрял да учиш уроците на живота,понеже си помислил,че всичко вече знаеш,което е и основния ти проблем,но да не започвам да те разкривам пред всички.
.....
Хората, които сега се учат /младоците с високо самочувствие, без никакво покритие/ - използват думичката "прозрях". "Днес прозрях!" Ето в това им е трагедията.
Младите хора, които вървят по правилния път използват друга думичка "НАУЧИХ!" - "ДНЕС НАУЧИХ!"
Покланям се пред тия млади хора, които днес са научили нещо ново. Техен е животът!
Тия, които "са прозрели" - да си живуркат там - както си знаят... Със занижените си изисквания и некомпетентности!
Защо да са занижени, ли?
Ще обясня, за да сме наясно.
........................
Каква кола кара тоя човек - не ме интересува. Добре,е това, че, когато отиде в сервиза - попада точно на хора - ОТГОВОРНИ и на хора, които са "научили уроците на живота..." - точно според неговото определение - горе... Тия ОТГОВОРНИ хора му правят ОТГОВОРНО ремонта, изработват ОТГОВОРНО крепежните изделия /С ФЛАШКА, в което няма нищо архаично/, сглобяват ОТГОВОРНО в обратен ред механизъма или системата и му връщат редовен автомобил - ОТГОВОРНО, защото са си научили уроците /на живота/...
Та, недеволният /некомпетентник/ - би им казал, че използват архаични методи и че има по-нови, съвременни /ЛЕПАЧКАТА.../. СмЕх!)) Той няма да се заинтересува дори за какви налягания се използва тая толкова съвременна "лепачка"... А това е съществено за неговата СИГУРНОСТ!
..............................
Да, но в колата не пътуваш само ти, некомпетентнико!
В колата пътува твоята жена!
В колата пътуват твоите ДЕЦА!
За къде бихте пътували, ако работата беше свършена некомпетентно /с лепачката!/ и от безотговорен човек??? За къде?
Да не се случва!
И избягвай да говориш за компетенции ТУК..., но и където и да било..., освен в преводаческите среди...
................................
Аз и друго не разбирам. Преводач, с изключително слаб български език. Неграмотен.
Не си длъжен да се учиш. Никой не те насилва, щом не искаш. Знанията ти в училище по естествените науки са на изключително ниско ниво. Грамотността ти - под всяка критика.
...............................
Проявявай търпимост към мненията на околните, които искат да помогнат на другите, за да научат нещо. Ето това би било уважението ти към околните!
Каква е твоята култура на общуване - ако без конкретни доводи в дискусията - "ходиш по някого", за да го апострофираш? Това ли е твоята култура при общуването с непознат?
................................
И, стига си повтарял това, че ми пишеш на лични. Това - да пишеш на някого "на лични" - някаква панацея ли е?
Значи - какво? Апострофираш постоянно /неоснователно/ някого пред всички и после ходиш на лични /да му искаш прошка/... Или - да се сговаряте и разбирате на четири очи??? СмЕх!))
Задължава ме, нашият: ЧЕТИ СИ ЛИЧНИТЕ!))
Ми, да те прочета, де, ама като НЕ СИ още станал ДАНТЕ, защо да си губя с теб времето!))
Има много по-важни неща, които си заслужават да бъдат прочетени, но твоите неграмотни изречения?!?
...................................
С извинения към околните! Ще опитам да се концентрирам върху моите дела. Имам достатъчно ангажименти.
Уважавам всички наоколо! Не ви игнорирам! Но ще влизам все по-рядко тук. Не е необходимо да се концентрирам върху сблъсъци, които нямат смисъл за никого. Празни обвинения и опити за опровергаване след тях..., вместо човек да се концентрира върху конкретни теми и дискусии - да се защитаваш от лични нападки... Чиста загуба на време!
Е, времето наистина е ценно, а всеки най-добре преценява това за себе си.
Поздрави!Хубав ден и да е сладко кафето ви, дами и господа!
п.п. Уверен съм, че младите са много по-добри и разбрани от тоя - тук! Достатъчна ми е ТЯХНАТА благодарност! Да са здрави и да ни радват с постиженията си!
Коментар
Коментар