If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А каква височка дама загледах вчера в метрото, с дълъг крив нос и дълъг крак в клин, като изваян. Ако знаех тая твойта история, щях да й предложа да дойде с мен на село. Щото и то планинско, макар да съм наравно. Щях да претърпя две-три ругатни. Под укорителните погледи на пътниците.
Съгласна съм пари да дам, за да си купя билет да присъствам на това цирково представление. Ще взема и телефона да направя поредица от снимки, че да ги покажа и на клиентелата на Кръчмата.
Наздраве!
По моят хабитат му се вика купа, а не камара. Ама ти си полендак, простено ти е да не знаеш точния термин.
Наздраве!
П.П. Сега нещо, свързано с колибарския бит.
Баба ми разказваше, че когато се заженело момче от планинските колиби, цялата рода се втургала да му търси висока мома. Щот, нали разбираш - наклонени терени, равното място е колкото една шепа. А високите булки, здрави и яки, вдигали високо купите със сено - на малко място, много напластявали.
А каква височка дама загледах вчера в метрото, с дълъг крив нос и дълъг крак в клин, като изваян. Ако знаех тая твойта история, щях да й предложа да дойде с мен на село. Щото и то планинско, макар да съм наравно. Щях да претърпя две-три ругатни. Под укорителните погледи на пътниците.
Коя камара? На сеното от люцерна. Ти явно си от Люцерн.
По моят хабитат му се вика купа, а не камара. Ама ти си полендак, простено ти е да не знаеш точния термин.
Наздраве!
П.П. Сега нещо, свързано с колибарския бит.
Баба ми разказваше, че когато се заженело момче от планинските колиби, цялата рода се втургала да му търси висока мома. Щот, нали разбираш - наклонени терени, равното място е колкото една шепа. А високите булки, здрави и яки, вдигали високо купите със сено - на малко място, много напластявали.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Е, па ..., някои това сме учили. И лицензи имаме, че и в разни Камари членуваме ... Ама нито се фалим, нито се оплакваме. Щот по ни е кеф да си пием питие у Кръчмата и да опъваме нервите на компанията
Коя камара? На сеното от люцерна. Ти явно си от Люцерн.
Просто установявам, че почти всеки у нас разбира от имоти. И накрая хитрата сврака с двата крака в кръчмата да оплаква безумните сделки.
Е, па ..., някои това сме учили. И лицензи имаме, че и в разни Камари членуваме ... Ама нито се фалим, нито се оплакваме. Щот по ни е кеф да си пием питие у Кръчмата и да опъваме нервите на компанията
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар