IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Ибах мааму!

И кога станъйми пидирастчитъ, чи ни пувръщамйе? Пунйе приз дйен-два?

(Серго, а ти дефекираш ли, копеле?)

Веднъж-дваж годишно, но то е от скапаните фалшиви питиета в неведоми кръчми.
    Чакай сега да видим:
    52 по 2 = 104 ивънта.Демек под 2 %.

Значи не дефектирам.

И много често пия уиски.И бира за безалкохолно......
    И винаги на гладно.
    Иначе не ме фаща.
    Last edited by sergo; 28.08.2012, 21:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Спо-о-окойно!
      Двама сме.

Само дето, аз съм такъв от петилетки.
      Ибах мааму!

И кога станъйми пидирастчитъ, чи ни пувръщамйе? Пунйе приз дйен-два?

(Серго, а ти дефекираш ли, копеле?)

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
        Днес не съм повръщал от пиене. И много отдавна не съм повръщал от пиене

Са... и със сфирките съм зле. Немам сфирки направени наскоро

Ехх, къф ли мъж съм и аз, да го еба?

Аз съм некъф прошляк, дето спира пиенето, като види, че може да тръгне и към повръщане... Не съм мъж, да го еба

Не искам непременно и да ми правят сфирка - стига ми, като на некакъф юноша бледен, взаимното удоволствие от двамата, от желанието. Сигурно отивам, на стари години, вече към педерас

Щото не повръщам и не ми е кеф да ми се лигавят устни между краката.

Ех, дегенерирам, хора.

Спо-о-окойно!
        Двама сме.

Само дето, аз съм такъв от петилетки.

Коментар

• Днес не съм повръщал от пиене. И много отдавна не съм повръщал от пиене

Са... и със сфирките съм зле. Немам сфирки направени наскоро

Ехх, къф ли мъж съм и аз, да го еба?

Аз съм некъф прошляк, дето спира пиенето, като види, че може да тръгне и към повръщане... Не съм мъж, да го еба

Не искам непременно и да ми правят сфирка - стига ми, като на некакъф юноша бледен, взаимното удоволствие от двамата, от желанието. Сигурно отивам, на стари години, вече към педерас

Щото не повръщам и не ми е кеф да ми се лигавят устни между краката.

Ех, дегенерирам, хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            От английската уикипедия

Исторически погледнато философията на науката е била посрещана с различни чувства от научната общественост. Въпреки, че учени често са я допълвали и развивали, много именити учени си мислят, че практическата полза от нея е силно ограничена. Популярен цитат, приписван на физика Ричард Файнман гласи: "Философията на науката е точно толкова полезна за учените, колкото орнитологията е полезна за птиците." В отговор на това, някои философи (като Грег Календер) посочват, че вероятно орнитологията би могла да бъде от голяма полза за птиците, ако те биха били способни да я изучат.

Това бе успешно попадение.

Коментар

• От английската уикипедия

"Philosophy of science has historically been met with mixed response from the scientific community. Though scientists often contribute to the field, many prominent scientists have felt that the practical effect on their work is limited; a popular quote attributed to physicist Richard Feynman goes, "Philosophy of science is about as useful to scientists as ornithology is to birds." In response, some philosophers (e.g. Craig Callender[1]) have pointed out that it is likely that ornithological knowledge would be of great benefit to birds, were it possible for them to possess it."

Исторически погледнато философията на науката е била посрещана с различни чувства от научната общественост. Въпреки, че учени често са я допълвали и развивали, много именити учени си мислят, че практическата полза от нея е силно ограничена. Популярен цитат, приписван на физика Ричард Файнман гласи: "Философията на науката е точно толкова полезна за учените, колкото орнитологията е полезна за птиците." В отговор на това, някои философи (като Грег Календер) посочват, че вероятно орнитологията би могла да бъде от голяма полза за птиците, ако те биха били способни да я изучат.
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Някоя от сериите на "Пришълеца" ще да е било. Сигърни Уивър беше ли наблизо да "поеме" калмара?
                Не бях сам и повръщах в една кашпа пред една таверна... Може и да има бнещо магическо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  По скоро сокове бяха някакви.. Нямаше остаъци от храна.. Аз преди две седмици в Гърция повърнах цял калмар.. Как съм го глътнал е мистерия... Наздраве.
                  Някоя от сериите на "Пришълеца" ще да е било. Сигърни Уивър беше ли наблизо да "поеме" калмара?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    А бе, сякаш почти я беше харесал и само опита те спаси.
                    Нема такива цици Мечо... Това е рая на циците...

Коментар

Яка, яка, но като разгледаш по-обстойно по скута си какво е яла преди да се видите.....

Най-интересно е, ако е яла зелева салата. По цели четвърт зелки повръщат. Дай им само да гълтат, не да дъвчат.
                      По скоро сокове бяха някакви.. Нямаше остаъци от храна.. Аз преди две седмици в Гърция повърнах цял калмар.. Как съм го глътнал е мистерия... Наздраве.

Коментар

Мдаа.. Преди няколко месеца една ме оповръща... Ама беше много яка мацка...
                        Яка, яка, но като разгледаш по-обстойно по скута си какво е яла преди да се видите.....

Най-интересно е, ако е яла зелева салата. По цели четвърт зелки повръщат. Дай им само да гълтат, не да дъвчат.

Коментар

А бе, сякаш почти я беше харесал и само опита те спаси.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

....като да ти се издрайфа в скута някоя пияна пачавра, докато ти прави по младежки казано - "гърленка".

Коментар

• Ха наздраве.. Днес нещо не ми тръгва глътка.. В офиса върлува някакъв коремен вирус и всички повръщат и дефекират (къде ли отиде Ринчето?????)... И аз се притесних защото утре целият ден съм на път. в други ден също и все съм по разни срещи и ако се усера ще стане голям цирк...

Коментар

Много се кефя на тотални, безогледно перверзни и вулгарни курви..
                                ....като да ти се издрайфа в скута някоя пияна пачавра, докато ти прави по младежки казано - "гърленка".

Коментар

X