IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Обесмисляш спора.

Който самият си предизвикал.
    Спор? Защо пък спор?!! Просто изказах мнение... Това, че ти приемаш всяко такова твое за миродавно си е твой проблем. Научи се да чуваш и другите /нищо лично/...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
      Е..., вече съм стрелнал и не е на посоки. Така, че не разбирам защо пък не...

Обесмисляш спора.

Който самият си предизвикал.

Коментар

Не стреляй напосоки.
        Е..., вече съм стрелнал и не е на посоки. Така, че не разбирам защо пък не...

Коментар

Ето виждаш ли..., ще дойдеш на моя. Казах ти, че ти е сбъркана философията, ама ти не вярваш. При мен никога циците не са били фактор. Фактор при мен е тялото, самата стойка на една жена, от там идва и сексапилност и всичко друго, но никога - йо бре цици.

Та така и с Щурците и Сигнал. Не може да кажеш на нещо, което е с класи, класи по-добро от другото, че не става...

Не стреляй напосоки.

Коментар

В мен има два вида харесвания - натрапени и осъзнати.
            С времето се научих да ги разделям.

Беше ми натрапено, че жените с големи цици са секси.
            Като премахнах натрапеността осъзнах, че дори не е и обратното.
            Ето виждаш ли..., ще дойдеш на моя. Казах ти, че ти е сбъркана философията, ама ти не вярваш. При мен никога циците не са били фактор. Фактор при мен е тялото, самата стойка на една жена, от там идва и сексапилност и всичко друго, но никога - йо бре цици.

Та така и с Щурците и Сигнал. Не може да кажеш на нещо, което е с класи, класи по-добро от другото, че не става...

Коментар

Чакай сега... Разбрах те. Ти си бил близо до тях по някакви си митинги. Това си е платена работа, бе човек. А, ти какво си правил там по такива изгъзици /извинявай/ та, чак си ги намразил?

Ние говорим за творчеството им - ти за некви митинги.

Макар, че са изнасяли и други "концерти".
              По същото време.

Мултигруп?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                По туй време на деня, що пишеш "Добро утро"?
                Ами, те предпочитанията ни не се разминават само по отношение на Шурците. Аз ги харесвам и затова ви поздравявам с нещо, което на мен ми допада.
                Ти избираш дали да се заслушаш в песента или да я спреш.

В мен има два вида харесвания - натрапени и осъзнати.
                С времето се научих да ги разделям.

Беше ми натрапено, че жените с големи цици са секси.
                Като премахнах натрапеността осъзнах, че дори не е и обратното.

Коментар

"Ако харесваш политиката, кренвиршите и песните на ......, не бива да влизаш там, където ги правят."
                  Чакай сега... Разбрах те. Ти си бил близо до тях по някакви си митинги. Това си е платена работа, бе човек. А, ти какво си правил там по такива изгъзици /извинявай/ та, чак си ги намразил?

Коментар

Невероятно!!! Не харесвал щурците?!! Колкото и близо да си бил до тях..., това е хуйня. Не харесваш ни една тяхна песен?!! Ясно... На теб ти харесват Сигнал и напъванията на Данчо Караджов, и си фен на Левски. Познах ли? Извинявай, но ти е сбъркана философията... Не се обиждай. То и аз не харесвам Сигнал, но не мога да отрека, че имат 1-2 песни, които стават докато на Щурите всичките им песни наистина са като на щурци...

"Ако харесваш политиката, кренвиршите и песните на ......, не бива да влизаш там, където ги правят."

Коментар

Благодаря!
                      Добро утро.

Но аз не харесвам Щурците.Нито ги уважавам.

Просто в един минал период от моето съществуване бях достатъчно близо до тях.
                      И подобни.
                      Невероятно!!! Не харесвал щурците?!! Колкото и близо да си бил до тях..., това е хуйня. Не харесваш ни една тяхна песен?!! Ясно... На теб ти харесват Сигнал и напъванията на Данчо Караджов, и си фен на Левски. Познах ли? Извинявай, но ти е сбъркана философията... Не се обиждай. То и аз не харесвам Сигнал, но не мога да отрека, че имат 1-2 песни, които стават докато на Щурите всичките им песни наистина са като на щурци...

Коментар

Благодаря!
                        Добро утро.

И подобни.
                        По туй време на деня, що пишеш "Добро утро"?
                        Ами, те предпочитанията ни не се разминават само по отношение на Шурците. Аз ги харесвам и затова ви поздравявам с нещо, което на мен ми допада.
                        Ти избираш дали да се заслушаш в песента или да я спреш.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Точно, точно и при мен!

А некой път си лягам и със стърженето; некак си, ако съм ядосан или вдъхновен - пазя настроението, за да заспя с него. Лягам си гладен концептуално

Сущото.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Айде, ше хода май да ям.

Имам истински варен салам, истинско масло и истински хляб.
                            И, внимание, - каменна сол, истинска!

Прости, но истински удоволствия, вече много редки.

------------------
                            Лека вечер!

Е ти докат се храниш не се ли взираш в.....................монитора?

Аз сега пия с ................монитора.
                            Като стане готвенето, ще ям с ...................монитора.

Не!
                            Никой и да не си го помисля!
                            Ако "разширителния съд" почне да ме изнудва - знам по-успешни практики.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Малиий, убавци. Пият и не повръщат!
                              ВМанков, Серго - поздрав:
                              http://www.youtube.com/watch?v=PDK0RrMd_mI

Благодаря!
                              Добро утро.

И подобни.
                              Last edited by sergo; 28.08.2012, 23:03.

Коментар

• Айде, ше хода май да ям.

Имам истински варен салам, истинско масло и истински хляб.
                                И, внимание, - каменна сол, истинска!

Прости, но истински удоволствия, вече много редки.

------------------
                                Лека вечер!

Коментар

Working...
                                X