Първоначално изпратено от sergo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ..., вече съм стрелнал и не е на посоки. Така, че не разбирам защо пък не...
Обесмисляш спора.
Който самият си предизвикал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе стреляй напосоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕто виждаш ли..., ще дойдеш на моя. Казах ти, че ти е сбъркана философията, ама ти не вярваш. При мен никога циците не са били фактор. Фактор при мен е тялото, самата стойка на една жена, от там идва и сексапилност и всичко друго, но никога - йо бре цици.
Та така и с Щурците и Сигнал. Не може да кажеш на нещо, което е с класи, класи по-добро от другото, че не става...
Не стреляй напосоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеВ мен има два вида харесвания - натрапени и осъзнати.
С времето се научих да ги разделям.
Беше ми натрапено, че жените с големи цици са секси.
Като премахнах натрапеността осъзнах, че дори не е и обратното.
Та така и с Щурците и Сигнал. Не може да кажеш на нещо, което е с класи, класи по-добро от другото, че не става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЧакай сега... Разбрах те. Ти си бил близо до тях по някакви си митинги. Това си е платена работа, бе човек. А, ти какво си правил там по такива изгъзици /извинявай/ та, чак си ги намразил?
Ние говорим за творчеството им - ти за некви митинги.
Макар, че са изнасяли и други "концерти".
По същото време.
Мултигруп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПо туй време на деня, що пишеш "Добро утро"?
Ами, те предпочитанията ни не се разминават само по отношение на Шурците. Аз ги харесвам и затова ви поздравявам с нещо, което на мен ми допада.
Ти избираш дали да се заслушаш в песента или да я спреш.
В мен има два вида харесвания - натрапени и осъзнати.
С времето се научих да ги разделям.
Беше ми натрапено, че жените с големи цици са секси.
Като премахнах натрапеността осъзнах, че дори не е и обратното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение"Ако харесваш политиката, кренвиршите и песните на ......, не бива да влизаш там, където ги правят."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеНевероятно!!! Не харесвал щурците?!! Колкото и близо да си бил до тях..., това е хуйня. Не харесваш ни една тяхна песен?!! Ясно... На теб ти харесват Сигнал и напъванията на Данчо Караджов, и си фен на Левски. Познах ли? Извинявай, но ти е сбъркана философията... Не се обиждай. То и аз не харесвам Сигнал, но не мога да отрека, че имат 1-2 песни, които стават докато на Щурите всичките им песни наистина са като на щурци...
"Ако харесваш политиката, кренвиршите и песните на ......, не бива да влизаш там, където ги правят."
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБлагодаря!
Добро утро.
Но аз не харесвам Щурците.Нито ги уважавам.
Просто в един минал период от моето съществуване бях достатъчно близо до тях.
И подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеБлагодаря!
Добро утро.
И подобни.?
Ами, те предпочитанията ни не се разминават само по отношение на Шурците. Аз ги харесвам и затова ви поздравявам с нещо, което на мен ми допада.
Ти избираш дали да се заслушаш в песента или да я спреш.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТочно, точно и при мен!
А некой път си лягам и със стърженето; некак си, ако съм ядосан или вдъхновен - пазя настроението, за да заспя с него. Лягам си гладен концептуално
Сущото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеАйде, ше хода май да ям.
Имам истински варен салам, истинско масло и истински хляб.
И, внимание, - каменна сол, истинска!
Прости, но истински удоволствия, вече много редки.
------------------
Лека вечер!
Е ти докат се храниш не се ли взираш в.....................монитора?
Аз сега пия с ................монитора.
Като стане готвенето, ще ям с ...................монитора.
Не!
Никой и да не си го помисля!
Ако "разширителния съд" почне да ме изнудва - знам по-успешни практики.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМалиий, убавци. Пият и не повръщат!
ВМанков, Серго - поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=PDK0RrMd_mI
Благодаря!
Добро утро.
И подобни.Last edited by sergo; 28.08.2012, 23:03.
Коментар
Коментар