If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
И агнешко ИдемИ ние котките вече започнах да се облизвам заради вас Имайте малко милост утре е свети паралей сега ще има да си мисля за заешко печено с малки лукчета Сън нЕма ме хване
Аааа, точно така излежда....само морковите са цели.....
И са две, за да си правят компания в топлото.....
И агнешко ИдемИ ние котките вече започнах да се облизвам заради вас Имайте малко милост утре е свети паралей сега ще има да си мисля за заешко печено с малки лукчета Сън нЕма ме хване
Виж агне е друго,ама чак заек в трап, тука пак си искал да се докараш, ама пред кого?
Че и пълнено със какво с малки зайчета или бременна със ембрионите.
Соки, като сложиш два заека по 1.8-2 кг с плънка от ориз, дреболии, гъби, подправки( поне 5 вида) а отдолу за скара цели моркови, лук, чесън ......и ги печеш 3 часа.....Знаеш ли какво се получава ....?
Агнешкото не всеки го понася, но зайченцата....
пп Много ясно за кого се докарвам.... Котенцето мяуууу да каже.....
Аууу, Арти, ти за един патладжан ли се даде...?
Лорда пише, че се е подкарал, а не че ги приготвя....
Аз вдигам мизата за котето.....
Пълнено зайче , печено в трап......
Мяуууу почвам да мяукам от сега
Айде слагай заейчето, че ми омръзнаха тия треволяци
Виж агне е друго,ама чак заек в трап, тука пак си искал да се докараш, ама пред кого?
Че и пълнено със какво с малки зайчета или бременна със ембрионите.
А аз може ли да съм ви котка мистър собственик, ще мяукам докато приготвяте патлажданите и после ще чакам поне един да го дегустирам
ще направиш шкембе така, бря. Бира се кърка без мезе, даже храна се хапва без течности, защото в храната имаш вода и чак като хапнеш си пийваш нещо после.
Газировката на бирата хептен скапва нещата, затова ръгай резен лимон да я обира лимонената киселина.
П.П. Русото в тялото е кат' 20 годишен ( смигам ) - не се фукам, просто факт.
Демек, трепеш се така и ще имаш проблеми с килограмите.
Някой ден, ако не съм пукнал ще ви напиша една безплатна книга: "Как се става профи-пиянка и да мязаш все на 20-сет години"
Почвай с писането на книгата от сега, че времето вече напредва! Според мен доста хора ще я чакат с интерес
Аз съм се подкарал на бира с патладжани печени на фурна пълнени с плънка от вътрешността им, кайма и отгоре с топено сирене. Мисля, че мога цял ден да изкарам с тях на масата, но ще трябва скоро да ходя на шопинг в близкия МОЛ.
Лордов,
ще направиш шкембе така, бря. Бира се кърка без мезе, даже храна се хапва без течности, защото в храната имаш вода и чак като хапнеш си пийваш нещо после.
Газировката на бирата хептен скапва нещата, затова ръгай резен лимон да я обира лимонената киселина.
П.П. Русото в тялото е кат' 20 годишен ( смигам ) - не се фукам, просто факт.
Демек, трепеш се така и ще имаш проблеми с килограмите.
Някой ден, ако не съм пукнал ще ви напиша една безплатна книга: "Как се става профи-пиянка и да мязаш все на 20-сет години"
Аз съм се подкарал на бира с патладжани печени на фурна пълнени с плънка от вътрешността им, кайма и отгоре с топено сирене. Мисля, че мога цял ден да изкарам с тях на масата, но ще трябва скоро да ходя на шопинг в близкия МОЛ.
А аз може ли да съм ви котка мистър собственик, ще мяукам докато приготвяте патлажданите и после ще чакам поне един да го дегустирам
Коментар