IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Винаги има изключения, за да потвърдят правилото Колчо ти си от ИЗКЛЮЧЕНИЯТА Мечо също!
    Мани,
    преди време бяхме се изсипали ударната група на ждрелото на Ерма...
    Лелеййй...
    Спираха хора да ни снимат ... от моста...
    А единия другар точно беше се залюбил с едно девойче (крехко, ... ама отворено - ти знаеш ли ние с моите приятели какво и що ...)
    ЗейнА и устата...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      С което изказване ама НИКАКСИ не мой се съглася ...
      просто понякогаш време не достига ...
      Винаги има изключения, за да потвърдят правилото Колчо ти си от ИЗКЛЮЧЕНИЯТА Мечо също!
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

Какво да сглобявам, на вас ви липсва ентусиазма и щуротиите на младите, това е истината ни за работа, ни за веселба После "абе какво си се разработила, я си сЕди на мирно.."

Ела да видиш едно време в студентски град като се съберат 10 човека к'ъв ремонт какво нещо за ден-два всичкото готово. После добре полято за отлично свършената работа и всички щастливи и доволни, сега мотивацията идва трудно...
        С което изказване ама НИКАКСИ не мой се съглася ...
        просто понякогаш време не достига ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Какво да сглобявам, на вас ви липсва ентусиазма и щуротиите на младите, това е истината ни за работа, ни за веселба После "абе какво си се разработила, я си сЕди на мирно.."

Ела да видиш едно време в студентски град като се съберат 10 човека к'ъв ремонт какво нещо за ден-два всичкото готово. После добре полято за отлично свършената работа и всички щастливи и доволни, сега мотивацията идва трудно...
          Така е, липсва мотивация. Е ся се връщам от морето. Сам ходих, щото не можах да мотивирам никого. Ама не се оплаквам.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Работа Маранди,
            Темидчето те дири за работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Бе, гонят ме още на 3-тия ден гадините.

По-рано кат' можех да пътувам ( че тоя вестибуларен ме откача ) и през 2 седмици бях закотвен в Софето на гости. И първия ден добре - 24ч маратон в академично гребане стил като завършека винаги в Студентски град - некво диско беше останало само дет' да не се пуска чалга тогава. Джим-бийм ли ко беше там.

Вторият ден тайфата ( демек домакините почваха леко да си говорят,ама виж поеми го ти и да си спи при теб и да излизате вечерта ).

И на третия ден си тръгвах, щот' аверчетата викат: "А, бе на работа ходим, а па не мо'е се наспим." Ай след 2-4 седмици пак.

И така беше само 2 години, през 20 дена у Софето,ама 30 дена няма кой да ме изтрае.

Вече не мо'а и да къркам толкоз и за 2-3 дена, ако не поспя поне 2 часа/средно на ден, ставам кат' парцал после, а по-рано не ми личеше, че не съм лягал хич.

П.П. Зат'ва съм в тая тема за "дъртофелниците" вече.

.

Работа Маранди,
              Темидчето те дири за работа.

На мен не ми се услажда алкохола, ако не е награда за добре свършена работа.
              Било моя, било твоя.
              Освен ако не е от сабалем.Или от мъка. Или от.....

Проблема ми идва от факта, че почна ли да се награждавам такава самовлюбеност влагам, че издухвам Нарцис от всякъде.
              И последователност.
              После се опитвам да я натаковам подобна и в работата.
              Ма не би.

Що бе?
              Ако всеки ден си свършим дължимото, после що да не се натряскаме като мозайкаджии?Какво лошо има?Бил съм такъв.
              Що да те гоня?
              Нали затова следите ни ще се губят.
              Самодостъчни сме си.

Стари познати и приятели отдавна знаят формулата.Като ме искат за купон, винаги започват с - "Извинявай, че те търся само за работа, ама........"

Друг начин да ме скопиш няма.
              Last edited by sergo; 12.07.2012, 13:54.

Коментар

ИзгубИх тънката нишка ама добре щом казваш така ще да е Макар да си бях съвсем сериозно несериозна и да знам, че е хубаво да имаш под ръка "бригада за бързо реагиране"

Поздрав за всички и хубав ден!

Kings Of Leon - Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=gnhXH...eature=related

Е като как да не я загубиш?
                Да бе започнала да сглабяш списъка, нямаше да е така.
                Аз нали затуй почнах да изброявам?
                Подкрепям те в трудното дело.

А ти пак заора в Тубата.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Созопол ми беше любимо място преди да го съсипят.

Така е било от векове...

Едни са харесвали едно, други – нещо по-различно..., затова от праисторически времена, още първобитният човек, след като гонил един влак, поспрял, за да избрИше потта от морното челО... И тогава намръщената му физиономия – започнала да просветлява в усмивка..., леко се озарила от щастие, защото се зародила една умна мисъл в главата на този – иначе напълно първобитен човек... Ама какво точно си казал той – това е интересно? АналиИте пишат, че той си е казал: „За всеки влак си има пътници!...“...., дали наистина го е казал – не зная, но това не ми пречи да вярвам, че е така...

Та – когато човек търси красивото – дали в Созопол, или на друго място – все ще го открие /разбира се – като си има критериите/..., а ако има и очи, но и съзнание за красивото, то той може и в къщи да си го срещне...

Така е било от хилядолетия:

...вЪлната приижда и обхваща с плясък твърдата скала...
                  http://snimki.be//store/1/881342029071.JPG

...мощен сблъсък на вЪлната с твърдата скала..., тя се съпротивлява, но камъкът я прорязва – могъщо и силно,, като с нож..., спасение няма...
                  http://snimki.be//store/1/481342079455.JPG

...вЪлната е прорязана и укротено се оттегля, за да се опита – с още по-голяма мощ да се наниже върху скалата...
                  http://snimki.be//store/1/951342079427.JPG

...нали допускам грешки в правописа, стил ми липсва – още го дооформям, като преписвам оттук-оттам..., за което не мога да не се извиня на четящите...
                  Приятен ден – той ще е горещ и предразполагащ към нежни и хладни прегръдки...

п.п. Най-същественото е това, че една малка, безстрашна чайка остава на скалата, без да се бои от мощния щурм на вЪлната...
                  Last edited by zarco; 12.07.2012, 12:18.
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Виж Маранди ще свърши работа.Но следващите три дни/не трийсет минути/, такъв дъжд ще се излее върху моето многострадално ателие, че хладилника вместо да прелее – ще се изпразни.В тази ситуация, от болезнен и полувековен опит знам, че ще трябва да посетим близкия денонощен.А от там следите ни се губят.
                    Пак от опит знам.
                    Защото с такива като гореспоменатия или никога не се срещаш, или – пиши се бегал.
                    С такъв имплимент хванеш ли се веднъж да свършиш нещо/да речем работа/, то ще да е за цял живот.
                    Бе, гонят ме още на 3-тия ден гадините.

По-рано кат' можех да пътувам ( че тоя вестибуларен ме откача ) и през 2 седмици бях закотвен в Софето на гости. И първия ден добре - 24ч маратон в академично гребане стил като завършека винаги в Студентски град - некво диско беше останало само дет' да не се пуска чалга тогава. Джим-бийм ли ко беше там.

Вторият ден тайфата ( демек домакините почваха леко да си говорят,ама виж поеми го ти и да си спи при теб и да излизате вечерта ).

И на третия ден си тръгвах, щот' аверчетата викат: "А, бе на работа ходим, а па не мо'е се наспим." Ай след 2-4 седмици пак.

И така беше само 2 години, през 20 дена у Софето,ама 30 дена няма кой да ме изтрае.

Вече не мо'а и да къркам толкоз и за 2-3 дена, ако не поспя поне 2 часа/средно на ден, ставам кат' парцал после, а по-рано не ми личеше, че не съм лягал хич.

П.П. Зат'ва съм в тая тема за "дъртофелниците" вече.

Иначе да се изфукам, лютите чушлета в саксиите и те взели да се зачервяват. Аз не мо'а ги ям, че 'ноу люти ( шипки ), дет' им викат някои, ама 'ноу красиви стават - кат' храст с червено кат' узреят и само за гледане ги държа.

Имам 1 приятел зимата му бях занесъл 1 наелонова торба с тях и тоя дивак ги яде кат' семки. Къпи по 20 чушлета ( те около 4-5 сантиметра ) и вика идеални са, а па аз не мо'а изям 1. Изруди всекакви

П.П.П. Днес шъ събаряме ли още еврото, Анон-чи да не се услушва, че аз вчера го хванах секси за 2-годишното дъно и днес се гъбаркам с една символична позиция да ходи още надолЕ.

Коментар

Виж Маранди ще свърши работа.Но следващите три дни/не трийсет минути/, такъв дъжд ще се излее върху моето многострадално ателие, че хладилника вместо да прелее – ще се изпразни.В тази ситуация, от болезнен и полувековен опит знам, че ще трябва да посетим близкия денонощен.А от там следите ни се губят.
                      Пак от опит знам.
                      Защото с такива като гореспоменатия или никога не се срещаш, или – пиши се бегал.
                      С такъв имплимент хванеш ли се веднъж да свършиш нещо/да речем работа/, то ще да е за цял живот.
                      ИзгубИх тънката нишка ама добре щом казваш така ще да е Макар да си бях съвсем сериозно несериозна и да знам, че е хубаво да имаш под ръка "бригада за бързо реагиране"

Поздрав за всички и хубав ден!

Kings Of Leon - Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=gnhXH...eature=related

Коментар

Е, да де.

Нали аз от твоята база тръгвам в позицията си, че не се е променила.
                        Какви фаланги, какви щитове.

Все едно правилата в шаха да се променят от към повече гъвкавост.

Примерно двамата си играем шах и по някое време ти съобщавам, че моя кон може да шава под формата на буква "П", защото е имал тежко детство.Или да не ми плашиш царицата следващите шест хода.
                        Не виждаш ли, че е бременна третия месец?
                        Може и да не съм разбрал правилно, но ми се стори, че в поста ти долових презрение към проявяване на гъвкавост ( действие ) и към жените ( половината от хората ).

За Кев може и да не е важно. Той може и да няма военно образование. Всеки си има приоритети и знания и е прав за себе си.

От моя гледна точка е важно и някак си не ми се искаше да го подминавам. Аз ако кажа нещо за шивачеството, което е изначално грешно, ще го подминеш ли ?

Използвам да допълня предния си пост, като приемам, че не съм те разбрал правилно и нямам спор с теб.

1. Жените са хора и като такива могат да бъдат както съюзници така и врагове.
                        2. Проявяването на гъвкавост е действие, което трябва да бъде в арсенала ни заедно с всички възможни други действия, които можем да предприемем с цел нанасяне максимални поражения на противника и понасяне на минимални загуби за нас.
                        Last edited by mechobikov; 12.07.2012, 10:29.
                        tnm

Коментар

Серго ако е толкова зле положението ни викни и бригадата за бързо реагиране ей сега ще дойде нали момчета и момичета бригада в нужда се познава
                          Пак от опит знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Не съм съгласен. Или не си боец или се опитваш да ни въведеш в заблуждение. Войната е такова едно нещо, което кара хората да изявяват своите интелектуални, психически и физически способности на макс. Бойците не презират врага.

1. Не съществува враг достоен за презрение.
                            2. Не съществува съюзник достоен за презрение.
                            3. Не съществуват действия достойни за презрение.
                            Е, да де.

Нали аз от твоята база тръгвам в позицията си, че не се е променила.
                            Какви фаланги, какви щитове.

Все едно правилата в шаха да се променят от към повече гъвкавост.

Примерно двамата си играем шах и по някое време ти съобщавам, че моя кон може да шава под формата на буква "П", защото е имал тежко детство.Или да не ми плашиш царицата следващите шест хода.
                            Не виждаш ли, че е бременна третия месец?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Не съм съгласен. Или не си боец или се опитваш да ни въведеш в заблуждение. Войната е такова едно нещо, което кара хората да изявяват своите интелектуални, психически и физически способности на макс. Бойците не презират врага.

Ха дубрутру, мечо! (Ама онова "дубрутру" дет се казва когато чуеш или прочетеш нещо дето уж вече ти е било ясно )
                              Та, в горния ти ред на мисли: Нищо не съществува, само нашето съзнание го прави реално, важно и значимо! А това понякога може да причини голям дискомфорт.
                              Едно потенциално решение: Намали важността!
                              Приятен ден, на всички!

Коментар

Да, ама не!

Гъвкавостта е само на първо четене.Най-много на второ.
                                Има едно изключение - война водена от жени.
                                Някой да е чул за такава напоследък?

В основата, войната не се е променила от хиляди години.
                                Но това го знаят само тези, които водят такива.

Всички други са летописци.

tnm

Коментар

Working...
                                X