IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 42

Но, деца, защо отговорът на въпроса за всичко във Вселената да не е 42?

Особено щом е казано, че отговорът е намерен, но не се знае и се търси, какъв е въпросът за всичко във Вселената?

Е, оня там, Създателят, е отговорил с огнени писмена: "Моля за извинение, всичко това, и вие също, беше грешка"...

Last edited by vmаnkov; 12.08.2012, 23:33.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      По силно е от алкохол.
      Кратно по-силно.
      Когато един мислещ изследва границите на човешката мисъл, лесно губи връзката с действителността на по-рядко мислещите.

Ето защо, не бива да приемаме пиперливите приказки и на двамата, като прекаляване.
      Все пак това не бе обикновен разговор.
      Правих демонстрация колко е акъла на тоя, дет' претендира за познанието, себепознанието, ракиите със Сократ и т.н.

Т.е. умишлено беше от моя страна да се види, че това което говоря го практикувам от години, барабар със сертификатите.

П.П. Не се впечатлявам от речника на някого, винаги мога да му набия шамарите, но идеята ми беше сам да се бие и то публично.

Т.е. каквото говорих се доказа, че е така ( теория-практика ), а той каквото говори, сам се преби и направи обратното на това, което говори.

Някои хора не могат да губят и затова следва изпускане на нерви кат' последна фаза на безсилие, че нямат аргументи.

Смешното е, а и съм сигурен, че не е прочел/проверил нищо от огромната информация, която му нахвърлях кат' тема за размисъл и която е последния немско-австрийски модел към днешна дата, за който той претендира, че познава.

Ъъ ... то па не го пише още в уики-то тия неща, дет' му шпрехах, щот' се водят ноу-хау и няма откъде да се скиват.

Ама че съм и аз ... ( смигам )
      Last edited by marandi; 12.08.2012, 23:23.

Коментар

• ПС. Не знам дали усещаш как по принцип падна качеството на курвите.. Изчезнаха чужденките от 90те години. На чалгаджийките разни мамини синчета много им вдигнаха тарифите. Професионалистките са по Европа. И в БГ останаха само студентки, курвета и наркоманки.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Бе, ще се справиш - то па ти да не си "виждал" как се прави? Айде, моля ...

П.П. Ако, все още те интересуват варианти Арбанаси-Търново само ми смигни до понеделник-вторник да мога да смогна къде как е, че то лятото хем тъпчат групи от морето и вървят кат' преяли коне да цъкат с фотоапарати - па хем курвите са кът, щот' студентките ги нЕма.
          Вярно е че като ги няма студентките и по Търново няма какво да се е.. Много имаше недвижими имоти и проекти в този град и беше много яко.. Сега много страдат хората...Имам двама трима приятели, дето бяха много добре, сега и те като мен по цял де се съдят с разни банки и се чудят как да свържат месеца за следващият...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Така е бат Маранди, ама като ходя аз в Италия тоя пич ми е правил големи посрещания и не ща да се изложа.. Па и като забеляза той идва в с много спечифична банда.. Да бяхме двамата да се забием в някопи 5 звезди на Съни бийч и да си счупим членовете от яки курви и да се утрепем от комар ядене и пиене.. Ама с тая баба и с тия деца...
            Бе, ще се справиш - то па ти да не си "виждал" как се прави? Айде, моля ...

П.П. Ако, все още те интересуват варианти Арбанаси-Търново само ми смигни до понеделник-вторник да мога да смогна къде как е, че то лятото хем тъпчат групи от морето и вървят кат' преяли коне да цъкат с фотоапарати - па хем курвите са кът, щот' студентките ги нЕма.

Коментар

Батка,

трудно ми е да давам мнение като не знам спокойствие, романтика, купон/екшън, семейна идилия и т.н. какво точно искаш да му спретнеш на чиляка.

Хисаря и Велинград е селения, Банско е празно - Търново има всичко, ако му нацелиш точното място. Демек и така и така.

На Арбанаси няма цигани.

Много се притесняваш - навсякъде ще му хареса

Така е бат Маранди, ама като ходя аз в Италия тоя пич ми е правил големи посрещания и не ща да се изложа.. Па и като забеляза той идва в с много спечифична банда.. Да бяхме двамата да се забием в някопи 5 звезди на Съни бийч и да си счупим членовете от яки курви и да се утрепем от комар ядене и пиене.. Ама с тая баба и с тия деца...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                От много време не съм ходил на Аугуста. Преди ходех по 20 пъти годишно. Кемпински на Банско го дават на 117 кинта - евтиния Бих ти препоръчал това до Хисаря http://www.starosel.com , но в момента правят закрит басеин и не знам дали не е малко шумно Кво пък не му харесвате на Велинград? - не знам
                Много народ се събира там и е ужас по заведенеия и басейни... И то като е много народ и с ашведи например проблем няма, ама много народ "средностатистически" българи, ела да видиш... От атаката на шведските маси, през хавлиите по шезлонгите от 5 сутринта, до цигарите и виковете по инфантилните им деца, та като се стигне до семейните скандали и нощните чалга изтъпления... Абе знаеш за какво говоря..

Коментар

Трябва да огледам и Хисар.. Там имаше един хотел Аугуста, ама бил станал като мравуняк от селяни и простаци... Хотел Хисар отдавна е пълен със уикенд туристи, които правят басейна на боза....

Абе май ще ги изпратя хората на Банско.... Там сега е спокойно и ма добри хотели...
                  Батка,

трудно ми е да давам мнение като не знам спокойствие, романтика, купон/екшън, семейна идилия и т.н. какво точно искаш да му спретнеш на чиляка.

Хисаря и Велинград е селения, Банско е празно - Търново има всичко, ако му нацелиш точното място. Демек и така и така.

На Арбанаси няма цигани.

Много се притесняваш - навсякъде ще му хареса

Коментар

Кво ти става бря Мечов? Ти съвсем изперка Знам че не пиеш инак да те оправдай човек с алкохола
                    Поне ми олекна !!!
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

Кво ти става бря Мечов? Ти съвсем изперка Знам че не пиеш инак да те оправдай човек с алкохола
                      По силно е от алкохол.
                      Кратно по-силно.
                      Когато един мислещ изследва границите на човешката мисъл, лесно губи връзката с действителността на по-рядко мислещите.

Ето защо, не бива да приемаме пиперливите приказки и на двамата, като прекаляване.
                      Все пак това не бе обикновен разговор.

Коментар

Трябва да огледам и Хисар.. Там имаше един хотел Аугуста, ама бил станал като мравуняк от селяни и простаци... Хотел Хисар отдавна е пълен със уикенд туристи, които правят басейна на боза....

Абе май ще ги изпратя хората на Банско.... Там сега е спокойно и ма добри хотели...
                        космо от неделя съм в банско-дай да му разкажем играта на италито с тур по механите
                        хотелите наистина са празни-такива цени просто досега никога не е имало
                        ако не ме хване 'македонизма",сигурно ще съм на далавера от почивката
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

От много време не съм ходил на Аугуста. Преди ходех по 20 пъти годишно. Кемпински на Банско го дават на 117 кинта - евтиния Бих ти препоръчал това до Хисаря http://www.starosel.com , но в момента правят закрит басеин и не знам дали не е малко шумно Кво пък не му харесвате на Велинград? - не знам

Коментар

Той ще е със семейството си. Има две малки деца. До колкото разбрах ще води и майка си. Извора на времето беше хубаво. Сега явно са го усрали... Сега един колега ме подсеща че там строихме частично един хотел на един търновски баровец дето има и хотел в центъра на Търново.... В арбанаси беше като влизаш от шереметя и минещ през цялото село, най накрая... Имаше басейни и други екстри. Ще го видя до къде е стигнал и ако работи може и там да резервирам..

Щастливеца го знам - всеки път ходя там като съм в търново и за там не ми трябва резервация. Аз съм ВИП гост и ми изкрват маса на балкона с гледката.

Притеснявам се да не очакват по голям лукс от колкото Арбанаси може да предложи.. Тогава отивам на Двореца или Новия хотел (май Велинград се казваше и пак е 5 звезди) във Велинград ама не ми се иска...

За Извора явно са го усрали щото преди години беше много яка кръчма.. Бях там на една сватба на едни търновски мутри..

А какво стана с резиденцията на Бай Тодор.. И там не беше лошо на врмето?
                            Мое мнение е, че кухнята в Люляка е по-добра, спрямо Извора.

Охх .... щом ще е със семейството, че и с Мама ( демек 3 различни поколения ) не знам какво ще искат.

В тоя х-л на мутрата дет' викаш имат всичко и спа и басейни и фитнес - х-л Боярски - там места ще има със сигурност. Даде към 11 млн. за хотел, но обслужването му малко се влоши, щот' кастри от персонал и нямам представа какво очакват хората от 4-5 звезди. Т.е. малко е надолу, спрямо когато го отваряше.

http://www.bolyarski.com/

Има още 7 етажа надолу, спрямо снимката, както се вижда, че уж е на 4 етажа.

П.П. Резиденцията на Тошо ( демек вече на Дарина Павлова ) си е ОК - т.е. стил мавзолей от мрамор, ама като не знам датите, които ти трябват махай събота и неделя, защото правят сватби.

Тук всичко се жени на Арбанаси и тия два дни винаги са фул.
                            Last edited by marandi; 12.08.2012, 22:29.

Коментар

.

Серго, ако имаш нужда от помощ или ти е интересно, ще ти хелпна - дано ползваш "Благодаря" от време на време, иначе следва "развод".

Причината не е лична, а принципна - демек давам шанс на всеки да се самопредстави по начина, по който си мисли, че изглежда отстрани

Благодаря,

Но.
                              Едно голямо "Но"
                              Страхувам се да не се увлека.
                              Като с наркотиците.Една цигара хашиш не съм изпушил.Щот ме е шубето.Въпреки, че отдавна знам факта дето са пет пъти по-полезни от цигарите.А аз и пури пафкам ката ден.Ма ги гълтам.Винаги съм ги гълтал.И свивам силни цигари, лула ......
                              И книги да чета ми е забранено.Вече 20 и кусур години.
                              Не съм постигнал още основна цел в своя живот.
                              Която преследвам вече трийсет години.

Те да видиш!
                              Но съм си обещал, като се пенционирам, да ги опитам сите наркотици.
                              И ще препрочета сички книги дет съм ги минал на младини и куп други.
                              И ще пътувам.
                              Да видя .

Веднъж на младини, когато четенето и секса ми беха наркомании, прочетох нящо от Сенека:
                              "Първо живей, а след това философствай"

Коментар

Резиденцията не става Освен за отвратно кайве с гледка

Коментар

Working...
                                X