IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
    Е-е-е, дете...

Правили сме го толкова много, че ни е омръзнало.

И на теб ще омръзне - и тогава си спомни този твой пост...

А пък ние на времето си го правехме, без да закачаме чичовците и дядовците. Стигаше си ни нашето.

Но на вас, сегашните, явно не ви стига (кво ли пък можете?) вашето, та затова се кефите, че оня старец е без зъби, че тея чичета не са млади... и тому подобни чикии, момиче, понеже не ви стига вашето, хе хе хе!
    Добре импонирате ми се струва и понеже така де, все темите ви се въртят около това кой колко стар, та в този ред на мисли реших малко да ви раздвижа

p.p. Ванка ще си позволя на "ти" оставям те с останалите да се разведрявате, че не си ми най-любим
    Last edited by artemida_sofyanska; 12.07.2012, 18:17.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Какво да сглобявам, на вас ви липсва ентусиазма и щуротиите на младите, това е истината ни за работа, ни за веселба После "абе какво си се разработила, я си сЕди на мирно.."

Ела да видиш едно време в студентски град като се съберат 10 човека к'ъв ремонт какво нещо за ден-два всичкото готово. После добре полято за отлично свършената работа и всички щастливи и доволни, сега мотивацията идва трудно...
      Е-е-е, дете...

Правили сме го толкова много, че ни е омръзнало.

И на теб ще омръзне - и тогава си спомни този твой пост...

А пък ние на времето си го правехме, без да закачаме чичовците и дядовците. Стигаше си ни нашето.

Но на вас, сегашните, явно не ви стига (кво ли пък можете?) вашето, та затова се кефите, че оня старец е без зъби, че тея чичета не са млади... и тому подобни чикии, момиче, понеже не ви стига вашето, хе хе хе!
      Мастурбационно поколение сте, нема как. И от друго надали ще разберете.

То се вижда и по постовете ти, прочее. Елементарни, та чак детски.
      Last edited by vmаnkov; 12.07.2012, 18:13.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Има ами не може всички да са само брутални Слънцето е голямо, а под него битуват всякакви същества.

Асоциации:

Ако ние, сенки леки,
        сме дотегнали на всеки
        помислете, че сте спали,
        ний додето сме играли;
        че били са тези сцени
        с разни роли разменени
        ,
        само сънна бъркотия
        в мозъчната ви кутия.
        Да, така си помислете;
        сън един, сънуван лете,
        сън с отворени очи.
        И ако не прозвучи
        змийска свирка в тази зала
        или някой за похвала
        сбърка да изръкопляска,
        зарад този опит днеска,
        с други опит по-търпим
        ний ще ви се отплатим.
        Обещавам ви го аз,
        а кажете ми: от вас,
        драги господа и дами,
        кой е чувал Пък да мами?

една релация с...

....Да този цвят е сцена,
        където всички хора са актьори
        и всеки има миг, във който трябва
        да влезе и излезе

"Най-обичаме avis rara, които правят живота цветен!"

http://www.youtube.com/watch?v=n4B7Y...eature=related
        Last edited by artemida_sofyanska; 12.07.2012, 18:10.

Коментар

Французите как го казваха нещо с мерд имаше и "по ягодите"

http://vbox7.com/play:1d4b9555

http://www.youtube.com/watch?v=plwxj...layer_embedded
          Ех имало още романтика на този свят

Коментар

• Французите как го казваха нещо с мерд имаше и "по ягодите"

http://vbox7.com/play:1d4b9555

http://www.youtube.com/watch?v=plwxj...layer_embedded

Коментар

С общи усилия "късият разказ" придобива едни такива висоти, че всичко казано хем не остава неразбрано, хем е поднесено тъй, че да не ни стане неприятно Та в този ред на мисли всички имат някакъв принос, а особено силен Ринчето, Космо, Зарко, Мечо и нЕкои други "заподозрени"
              Само не разбрах к'во общо има Зарко с късия разказ!?
              Ааа, то било в кавички, сори!

П.П.Космо скоро май тряа се приземява...
              Last edited by kev; 12.07.2012, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Е, аре ся ...
                не говоря да се заринем в простотия, а де се говори без излишно увъртане ...
                Нещо от рода :

- Марийке, хайде да се е.м !!!
                - Иййй, Иванчо какъв намек ми направи...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Абе, хем е така, хем не е така. Добре, че беше Рина, да измисли дефекацията. Колко сранета ни спести.
                  Е, аре ся ...
                  не говоря да се заринем в простотия, а де се говори без излишно увъртане ...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абе, хем е така, хем не е така. Добре, че беше Рина, да измисли дефекацията. Колко сранета ни спести.
                    +1

Аз от тогава съм як фен на Ринчето

Коментар

• С общи усилия "късият разказ" придобива едни такива висоти, че всичко казано хем не остава неразбрано, хем е поднесено тъй, че да не ни стане неприятно Та в този ред на мисли всички имат някакъв принос, а особено силен Ринчето, Космо, Зарко, Мечо и нЕкои други "заподозрени"

Коментар

И е много прав...
                        Нещата, трябва да се наричат с истинските им имена ...
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Аами може да продължиш в духа на късия разказ ала Космо, мисля ще ни бъде интересно
                          Гледай го ти - малко а любопитно....

Коментар

Абе, ние все търсим някакви заобиколни пътища и многоточия, а Космо я кара с право мерене. Май остана още една седмица да го няма.
                            И е много прав...
                            Нещата, трябва да се наричат с истинските им имена ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Аами може да продължиш в духа на късия разказ ала Космо, мисля ще ни бъде интересно
                              Абе, ние все търсим някакви заобиколни пътища и многоточия, а Космо я кара с право мерене. Май остана още една седмица да го няма.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Мани,
                                преди време бяхме се изсипали ударната група на ждрелото на Ерма...
                                Лелеййй...
                                Спираха хора да ни снимат ... от моста...
                                А единия другар точно беше се залюбил с едно девойче (крехко, ... ама отворено - ти знаеш ли ние с моите приятели какво и що ...)
                                ЗейнА и устата...

Коментар

Working...
                                X